Inspiratie van Dr. Hauschka voor de feestdagen

Geplaatst door
Persbericht. Stralen als een ster in de meest sprankelende tijd van het jaar? Het kan met de feestelijke look van Dr. Hauschka, die de internationaal gerenommeerde make-up artist Karim Sattar speciaal voor de feestdagen heeft gecreëerd. Dit jaar is de look levendig en vrolijk en zijn de kleuren zacht, natuurlijk en warm. De schittering en glans van deze kleuren past helemaal bij de feestelijke sfeer van deze periode en brengen de innerlijke vonk die in elke vrouw leeft naar buiten.
 

Goud-, zand- en bruintinten vormen de basis. Deze worden geaccentueerd met een zachte roze kleur. De look heeft een egale teint met stralende, dramatische ogen.
Frisse, zacht glinsterende lippen voegen een sprankeling toe. Voor een feestelijke, stralende blos op de wangen, combineert de look zacht roze met een vleugje ivoor. Geef jezelf een stralende en professionele make-up en voel je elke feestdag een ster! Karim Sattar begeleidt je door de stappen waarmee je de perfecte look voor speciale gelegenheden creëert:
Begin met een gelijkmatige teint
 
Je kunt het beste beginnen met de foundation. Gebruik een foundation brush of een cosmetica sponsje om een kleine hoeveelheid Translucent Make-up 00 van Dr.Hauschka aan te brengen. Deze tint past bij bijna elke huidskleur, egaliseert de teint en biedt de perfecte basis voor de tweede kleurnuance die onderdeel is van de look. Kies de Translucent Make-up tint die het beste bij je huidskleur past: pale sand (01), beige rosé (02), suntan (03) of mocca (04). Dit zorgt voor een levendige, frisse uitstraling. Breng daarna met de Powder Brush Translucent Face Powder loose of compact aan om de make-up te fixeren.
 
Dramatische ogen
 
Gebruik eerst Kajal Eyeliner 04 soft brown om de onderste wimperrand en het bovenste ooglid te accentueren: breng de Kajal Eyeliner aan langs een derde deel van de plooi van je bovenste ooglid en werk daarbij van buiten naar binnen. Breng de eyeliner ook aan langs de onderste wimperrand. Gebruik de Kajal Eyeliner vervolgens om de ruimte op te vullen tussen de wimperrand en de plooi van het ooglid, en vervaag de eyeliner licht op het bovenste ooglid tot aan de plooi en op het onderste ooglid tot de binnenste ooghoek.
Breng daarna Eyeshadow Solo 04 (taupe) aan op het bovenste ooglid in de buitenste ooghoek en op het onderste ooglid en strijk de oogschaduw glad. Breng voor een sprankelend accent Eyeshadow Solo 01 (golden sand) aan op het binnenste gedeelte van het bovenste ooglid en onder de wenkbrauw. Breng ten slotte Eyeshadow Solo 02 (golden earth) aan in het midden van het ooglid om de kleuren geleidelijk in elkaar over te laten gaan. Gebruik voor het beste resultaat een blender brush.
 
Voor een sterk accent
 
Om de wimperranden nog intenser te accentueren trek je met Kajal Eyeliner 04 soft brown een lijn langs de randen van je bovenste en onderste oogleden en blend je de lijn zacht in. Breng vervolgens de witte eyeliner van Kajal Eyeliner Duo 01 (white/anthracite) aan op de binnenste rand van het onderste ooglid om de ogen groter en sprekender te laten lijken.
 
Extra dramatisch
 
Als je je ogen een nog dramatischer tintje wilt geven, breng dan Eyeliner Liquid brown aan langs de bovenste wimperrand. Begin in het midden van de bovenste wimperrand en breng de eyeliner eerst aan in de richting van de binnenste ooghoek. Draai vervolgens het penseel om en werk vanuit het midden naar buiten. Tip: Breng twee of meerdere laagjes Volume Mascara 01 black op om deze feestelijke look extra glans te geven.
Dit seizoen ligt de focus op de wenkbrauwen
 
Gebruik een eyebrow brush om je wenkbrauwen vorm te geven. Kies vervolgens de tint uit het Dr. Hauschka Eyeshadow Palette 01 die bij je haarkleur past en breng deze aan op de wenkbrauwen. De lichtbruine kleur (02) is geschikt voor een lichtere haarkleur; en voor donkerder haar adviseer ik de 03, soft grey. Gebruik na het aanbrengen van de oogschaduw Dr. Hauschka Oogbalsem om de kleur te fixeren. Zo worden niet alleen de wenkbrauwen geaccentueerd, maar wordt ook precies dat deel van je huid gehydrateerd dat vaak erg droog is.

Verleidelijke wangen die schitteren en glanzen
 
Breng Rouge Powder 03 (blushing rose) aan op het hoogste deel van de jukbeenderen voor een frisse, levendige uitstraling. Creëer glinsterende accenten door Eyeshadow Solo 09 (ivory) lichtjes te bevochtigen en deze met behulp van een cosmetica sponsje op de bovenkant van het jukbeen te deppen. Dit geeft je een frisse, zachte uitstraling waardoor velen even om zullen kijken.

De finishing touch — glanzende, rozerode lippen
 
Breng Lipliner 03 (soft rose) aan op de rand van je lippen. Gebruik vervolgens Lipstick 01 (soft coral) om de lippen geheel in te kleuren. Voor een feestelijke glans kun je de look afmaken met Lipgloss 01 (rose gloss). Je stralende, glinsterende make-up is nu compleet. Je zult zeker in de schijnwerpers staan en een onvergetelijke avond beleven!
 
 
De make-up is verkrijgbaar in de webshop van Dr. Hauschka.

Wat vind jij van deze look? Welke make-up draag jij het liefst tijdens de feestdagen?

Veel liefs,

 

Vanessa xxx

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *