Haartrends herfst en winter 2014

Geplaatst door
Vorige week liet ik jullie de make-up trends voor de komende herfst en winter zien. Vandaag zijn de haartrends aan de beurt! Welke kapsels zijn hip? Wat voor haarlengtes gaan we vooral zien? En welke haarkleuren?

Pony

 
Is een uitgesproken haarlook iets voor jou? Dan kan je dit najaar een pony laten knippen. Dat geeft je gezicht meer karakter. Je kan gaan voor een volle en rechte pony, maar ook voor een beachy en rommelige pony. Denk er wel goed over na voor je een pony laat knippen. Het duurt heel lang voor het weer is bijgegroeid. 
 
Bronnen: foto 1, foto 2, foto 3
 
Opgestoken kapsels
 
Dit najaar zijn de nonchalante, opgestoken kapsels heel mooi. Zeker in de winter, omdat we dan vaak jassen met een grote col of dikke sjaal dragen. Een opgestoken kapsel staat heel chic en als je het een beetje rommelig maakt, staat het je ook jong.
 
Bronnen: foto 1, foto 2, foto 3
 
Tot net boven de schouders
 
De haarlengte voor komend seizoen is tot net boven de schouder. Het is een pittige haarlengte, gemakkelijk om te onderhouden en te stylen zodat je er altijd verzorgd uitziet. Je kan kiezen voor rechte lokken, maar ook voor een kapsel in laagjes. 

Bronnen: foto 1, foto 2, foto 3
 
Haarkleuren
 
Als laatste de haarkleuren! De donkere haarkleuren voor dit najaar zijn warm en vol, de blondtinten neigen naar het honingachtige. Daarnaast gaan we in de herfst en winter ook veel roodblonde tinten zien.
Bronnen: foto 1, foto 2, foto 3
 
=> Ik vind alle haartrends heel mooi. Er is eigenlijk niets wat ik lelijk vind. Zelf volg ik de trends niet zo. Ik vind het veel belangrijker dat je een kapsel of haarstijl hebt die bij je past en waar je je goed bij voelt. Ik zie de trends eerder als een soort van inspiratie. 
 
Volg jij de trends? Welke haartrend vind jij het mooist? 


Veel liefs,

Vanessa xxx

25 reacties

  1. wat een leuke trends, zelf heb ik momenteel haar net tot boven de schouders…in laagjes geknipt…..en ik ben dus heel erg trendy, schijnt….maar ik draag het op dit moment veel opgestoken, omdat ik het graag wil laten groeien,…."spekkie naar mijn bekkie" is deze najaars haarmode voor mij…..

  2. Ik vind vooral die rode haarkleur van het middelste rijtje met de pony's prachtig! Ik ga mijn haar zelf verven als ik terug ben van vakantie, iets donkerbruin, voor weer een warme look. Want nu is het een beetje alles door elkaar. En ik ga terug naar de Bob, net boven de schouder, denk ik, want het is nu weer iets te lang. Alhoewel ik nu wel met de trend "haar opsteken" mee kan doen.

  3. Leuk artikel! Ik volg zelf helemaal geen trends. Ik doe echt waar ik zelf zin in heb. De laatste twee jaar heb ik alle kleuren van de regenboog gezien en nu ben ik weer terug bij lekker naturel.

  4. Ik volg geen trends wat kapsel betreft, maar toevallig nu blijkbaar eens wel. Vorige week naar de kapper geweest en voor een kapsel boven de schouders gegaan. Het is nu nog aan de korte kant (ik had een kort kapsel zoals Victoria Beckham), maar het groeit weer bij! 🙂 De Milanese Bob vind ik ook altijd erg pretty!

  5. Leuk dat de trend 'Tot net boven de schouders' in is. Ik ben nog niet zolang geleden naar de kapper geweest, en jammer genoeg moest er een flink stuk af. Fijn dat ik dan toch nog wat "in de mode ben" *lach*. Liefs

  6. Leuk om zo de trends eens te zien! Ik houd me vrij weinig bezig met haartrends, omdat ik vrij weinig durf met mijn haar, maar ik vind het wel leuk om te zien dat mijn haarkleur hip wordt haha! Zelf zou ik trouwens nooit meer een pony nemen, mij staat dat echt totaal niet!

  7. Wat een mooie trends. Binnenkort ga ik mijn schuine pony weer eens bij laten knippen, maar verder ga ik niet echt mee met de trends. Ik vind de roodblonde tinten zo mooi, maar mijn kapster raad me altijd af om mijn haar te verven. x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *