dinsdag 1 juli 2014

Spam je blog!

Een nieuwe maand = een nieuwe kans om te spammen! Zoals elke eerste dag van de maand, geef ik jullie ook vandaag de mogelijkheid om te spammen. Vertel wie je bent, waarover je blogt en waarom we jouw blog een bezoekje moeten komen brengen. Ik kijk er alvast naar uit om weer nieuwe blogs te ontdekken!

Veel liefs,
Vanessa xxx

42 opmerkingen:

 1. Wat lief dat we mogen spammen! Ook al ken je mijn blog al ik doe toch mee :-) Ik blog over van alles wat ik zelf leuk vind op www.pinkit.nl x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat lief dat we vandaag mogen spammen!

  Op mijn blog schrijf ik over reviews van nagellakken en maak wekelijks leuk nailart op dinsdag. Ik deel ook graag handige beauty tips en Diy's. Ik zeg voor ieder wat wils. Zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen. Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg lief dat we mogen spammen. Mijn blog gaat voornamelijk over beauty (budget producten) met een beetje lifestyle en fashion. Niet iedereen kan zich immers chanel veroorloven. Doordeweeks komt er elke dag een artikel online over van alles wat dus neem snel eens een kijkje op www.inspiiredbylife.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lief dat we mogen spammen! Ik blog op www.fatimafab.blogspot.com over fashion, beauty and lifestyle! Leuk als je een kijkje komt nemen!xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat we weer mogen spammen! Op mijn persoonlijke blog vind je elke dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag een artikel over beauty, lifestyle en fashion! Ik zou het leuk vinden mocht je een kijkje nemen! http://ellenismyname.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg leuk dat we weer mogen spammen, ik heb ook een blog waar dagelijks artikelen komen over beauty, fashion en lifestyle. Ik hoop dat je eens een kijkje neemt

  http://dreamtobeauty.blogspot.nl

  Liefs, Helene

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk!
  Ik ben Mandy, 20 jaar en blog al bijna 5 jaar op mijn beautyblog;
  http://www.nail-gloss.blogspot.com
  Elke ochtend komt er een artikel online.

  Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Altijd leuk, mogen spammen!
  Ik ben Ilse. Mijn blog heet Aspasia. Het is een Belgische lifestyle blog. Je vindt er artikelen over mode, beauty, muziek, boeken, films, series,...
  http://www.aspasiablog.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Yay, legaal spammen!
  Mijn naam is Meike en ik blog op www.lifetides.nl, mijn persoonlijke stukje internet. Ik schrijf over beauty, lifestyle (gezondheid) en af en toe wat fashion. Omdat er al zo veel bloggers zijn, probeer ik met mijn eigen mening en sterke persoonlijkheid mezelf te onderscheiden en ik hoop dat dat lukt! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat lief dat je ons een kans geeft ons blog te promoten, Ik ben Petra, Zelf heb ik een blogje wat gaat over de manier waarop ik over mijn beauty en life style ervaringen schrijf, dit kan dus over verschillende onderwerpen te gaan.....ik schrijf de blogs vanuit mijn gevoel en denkwereld en probeer dit in een soort korte verhaal vorm te beschrijven. Ze zijn dus echt een persoonlijke beleving...
  Ik zou het leuk vindden als je eens zou komen lezen, en natuurlijk geld dat ook voor andere lezers..Je kan mijn blog vinden op http://www.heelgewoondagelijks.blogspot.nl

  groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Graag doe ik mee met het spammen :). Mijn naam is Natascha, 27 jaar en ik blog op www.beautyopinie.nl. De naam van mijn blog zegt het wel een beetje: ik schrijf veel reviews over beautyproducten. Maar ook schrijf ik vaak achtergrond artikelen en/of geef ik tips. Daarnaast vind je af en toe ook een vleugje fashion en lifestyle terug.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat fijn dat we mogen spammen. Mijn naam is Sara, 21 jaar jong en eigenares van www.lovelowbudget.nl
  Een site waar, zoals de naam het al zegt, voornamelijk artikelen verschijnen over budget items. Zowel op het gebied van beauty en fashion als op het gebied van lifestyle. Er komen met enige regelmaat ook onbekende merken voorbij. Daarnaast geef ik er af en toe een persoonlijke draai aan door een personal artikel te posten.
  Dus.. ben jij ook een liefhebster van beauty, fashion en lifestyle én vind je het leuk om op de hoogte te worden gehouden van low budget items? Kom dan zeker een kijkje nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat leuk dat we mogen spammen! Op mijn blog http://jonijoanna.wordpress.com kun je terecht voor DIY's, reviews, persoonlijke artikelen en nog veel meer. Ik ben een creatieve meid en dat wil ik graag met jullie delen. Leuk als je een kijkje komt nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. http://www.diolifestyle.nl/ is een persoonlijke fashion en lifestyle blog waar ik dagelijks met veel plezier een nieuw artikel publiceer. Op mijn blog probeer ik andere mensen te inspireren met mijn eigen kledingstijl. Een combinatie tussen een vrouwelijke- en een stoere stijl.

  Nieuwsgierig naar mijn blog? Kom dan snel kijken!
  http://www.diolifestyle.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hi!
  Ik ben Cindy en ik heb een lifestyleblog die je kan vinden op http://www.sunshinecin.nl voor je dagelijkse portie zonneschijn! Ik blog over alles wat ik leuk vind, van dagjes weg tot beauty en van persoonlijke verhalen tot aan... Nou, noem maar op!
  Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Lief dat we mogen spammen! Ik heb ook een blog; nailsbyfml.blogspotnl , het gaat over van alles. Omtrend beauty, fashion en nails. Maar ook nog hele andere dingen. Lijkt me leuk als je een kijkje neemt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat ontzettend leuk dat we mogen spammen! Ik blog nu een tijdje op www.beautybydenies.nl en post hier dagelijks minimaal één artikel. Deze kunnen eigenlijk gaan over van alles: beauty, fashion maar ook persoonlijke artikelen zullen voorbij komen. Mijn reviews variëren van low-budget tot high-end producten, zo blijft het voor iedereen interessant. Ook besteed ik veel aandacht aan fotografie, ik heb afgelopen week m'n eerste spiegelreflex camera gekocht yeey! Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje neemt. Een hele fijne dag vandaag, geniet ervan! Liefs, Denise <3

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat leuk! Ik ben Alexa, 21 jaar en schrijf op mijn blog http://www.alexaslovelyworld.nl over mijn studentenleven en alles wat daarbij komt kijken. Kom je ook een kijkje nemen zou ik super leuk vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat leuk dat we onszelf even mogen promoten. Ik ben Petra en blog op http://www.happylioness.nl. Een persoonlijke blog met aandacht voor het moederschap maar ook mijn gedachten, dromen, ontwikkelingen en alles wat ik leuk vind. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuk dat we mogen stemmen! Ik ben Donna Luisa en sinds een tijdje ben ik erg druk bezig met mijn blog http://www.donnaluisa.nl waar ik dagelijks schrijf over beauty, fashion of lifestyle. Ik zou het super leuk vinden als je eens een kijkje komt nemen en als je mij eventueel zou willen volgen via Bloglovin! x

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn blog heet http://makeupgorgeous.blogspot.be/. Via deze blog kan ik mijn passie voor beauty, make-up en fashion volledig kwijt, dit steeds met een persoonlijke touch! Ik probeer zo'n twee keer per week een filmpje of een artikel online te plaatsen. Ik plaats heel veel reviews over make-up of beautyproducten, dit afwisselend met andere soort artikelen zoals shoplogs, tags, wishlists, stashflash,.. Ik zou het super vinden als je een kijkje kwam nemen. Tot dan!? Liefs, Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Dankje dat we mogen spammen :) Ik ben Jana en ik blog op www.beyoutifool.wordpress.com
  Ik ben deze blog een jaartje geleden begonnen uit verveling omdat mijn vriend een maand naar Afrika trok. Intussen is het uitgegroeid tot een leuke hobby :) Wanneer je geïnteresseerd bent in budgetbeauty, breng dan zeker eens een bezoekje! Tot dan :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat leuk dat we onze blog mogen spammen. Ik ben Jasmijn en blog op www.mijnbeautydiary.nl dagelijk, met uitzondering van de zaterdag over beauty. Ik zou het leuk vinden als je een keertje langskomt :) Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik spam en dan kijk ik meteen even naar de andere spammers!

  Mijn naam is Kimberley en ik blog op anno89.nl;
  Een persoonlijk blog met een snufje mama
  en een mespuntje beauty en lifestyle.
  Vaste rubrieken met bijvoorbeeld op vrijdag
  'Fabulous Friday' voor alle beautylovers.

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik ben Annebelle en ik blog op www.liefsannebelle.wordpress.com over eten, lifestyle & reizen, met soms een snufje beauty & fashion. Nu staat er een artikel over mijn zomerplannen online (Dubai!!) en een artikel over de lekkerste burgers van Amsterdam.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat leuk! Ik weet niet of ik nog opval tussen AL deze reacties en ik weet niet of je me al kent, ik zal me even voorstellen ;) ik ben Mariëlle, 19 jaar en blog op www.gekopmakeup.nl. De naam zegt het al, ik ben gek op make-up maar daarnaast komen er ook artikelen over fashion, DIY en nog veel meer! Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt. Liefs mariëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wat leuk! Ik ben samen met een vriendin de blog A Look In Our Lives begonnen omdat je immers een kijkje in onze wereld krijgt. Wij bloggen over fashion en beauty! Maar ook persoonlijke artikelen of lifestyle artikelen komen online. Het leuke aan onze blog zijn de verschillen tussen ons. Ik ben van de budget en Nina, mijn co-blogger, is van de dure producten. Zo is er voor ieder wat wils!

  Dus neem snel een kijkje op www.xalookinourlives.wordpress.com !

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Aller eerst bedankt dat we mogen spammen. Immers is het niet vanzelf sprekend!

  Ik ben Wendy en heet je van harte welkom bij www.MissPinkyNails.nl. Hier kun je vanalles lezen over nagellak. Meestal schrijf ik reviews, maar ook komen er nail arts en vele andere leuke dingen voorbij. Ik zou zeggen snuffel lekker rond en laat vooral een reactie achter.
  Liefs, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Spammen leuk! Mijn blog heet Elisabeths Musthaves en ik blog over alles wat mij bezig houd. Op het moment vind je op de maandag de woensdag en de vrijdag een blogpost. Zou het leuk vinden als je even komt kijken. Je kunt me volgen via bloglovin

  Http://www.elisabethsmusthaves.com

  Liefs X

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Leuk! Ik schrijf over Beauty en fashion op http://beautytalk.be
  Je leest er ook reviews en personal stuff.
  Regelmatig komt er een winactie online! En vandaag mogen je toevallig ook spammen!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ik maak graag even gebruik van de mogelijkheid gebruik om mijn webshop te presenteren. Zo'n 6 jaar geleden ben ik gestart als masseur en al heel snel begon ik mijn eigen massageoliën te maken, puur omdat ik het eigen wilde maken en het beter kon voor mijn gevoel dan de massageoliën die er al op de markt zijn. Ik componeer eigen aromacomposities vanuit etherische oliën. Er zijn verschillende geurlijnen die gebaseerd zijn op geurbeleving of aromatherapeutische doelstelling. Er zijn een aantal standaardlijnen, maar het is bij mij ook mogelijk je eigen compositie op maat te laten maken op doelstelling en/of karakter van de gebruiker. De basisproducten krijg ik zelf kant-en-klaar binnen waaraan de aromacomposities worden toegevoegd. Basisproducten in het Romano Sandee assortiment zijn: dag- en nachtcrèmes, bodylotions, bad- en doucheschuim, badoliën en massageoliën. De producten kunnen geleverd worden in heel west-europa, dus ook Nederland en België.

  Daarnaast heb ik in mijn webshop op http://www.romanosandee.com een onderdeel "achtergrondinformatie" waarbij je achtergrondinformatie kunt lezen over aromatherapie, de producten, ingrediënten etc. Recent is bijvoorbeeld een artikel geschreven over parabenen. Het is de bedoeling om regelmatig een achtergrond verhaal te schrijven over producten, aromatherapie of ingrediënten.

  In elk geval dank voor deze gelegenheid om mijn webshop te mogen presenteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Ik spam mee!
  Mijn blog is www.miratells.nl
  Ik probeer make-up altijd met humor te benaderen omdat ik absoluut geen talent heb voor het aanbrengen er van. Ik vind het leuk om bijzondere, ontontdekte merken of shops te delen met mijn lezers:)
  Hopelijk tot ziens!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Leuk om weer even te mogen spammen. Op http://melissacharlotte.blogspot.nl/ geef ik je een kijkje in mijn leven. Van shoplog tot tips en van review tot verhalen over stage. Neem jij een kijkje om te zien wat mij bezighoud?

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Ik fotografeer heel graag mijn outfit, vind het leuk om mijn inspiratie te delen. Ik noem het geen modeblog, maar het komt in de buurt, een lifestyle blog dus eigenlijk! Hopelijk nemen jullie een kijkje (:

  http://emelinas.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Hi, ik ben Carmen; een 13-jarig meisje dat blogt op http://www.ourbeautythings.nl over haar leven waarin vooral veel beauty, fashion en lifestyle posts online komen. Neem zeker een kijkje! X

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Ahh deze heb ik weer gemist :D Ik ben Eva, ik blog over beauty en lifestyle met een ecologische knipoog :) http://realitijd.be !

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Wat leuk!

  www.beautyforgirls.nl
  Een beautyblogger vol passie voor make-up.

  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Mijn blog is Esmée Lifestyle, http://www.esmeelifestyle.nl/ , ik blog over al mijn interesses. Iedere dag om 12u komt er dan ook iets anders voorbij, iedere dag kun je je laten verrassen! Neem vandaag een kijkje en zie wat je vandaag te wachten staat. x

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Wat lief dat we mogen spammen! Mijn blog www.floorflawless.com geeft een kijkje in mijn leven als emo scene / metalgirl door middel van beauty, fashion, lifestyle, fotografie en persoonlijke verhalen!

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Hoi, Ik ben Evy! Ik zou het tof vinden als je mijn blog over fashion, make-up, beauty en lifestyle wil bekijken: www.mbfl.blogspot.com.
  Posts over lifestyle gaan vaak over mijn hobby's, zoals dansen, zingen en acteren. Ik zing in een band en ik ben met mijn dansteam Nederlands kampioen geworden!
  Ik post verder DIY's, OOTD's, reviews, shoplogs en nog veel meer. Sinds kort heb ik ook video's! Op mijn site heb ik een link staan naar mijn youtube kanaal. (En bloglovin' en Google+ en instagram...)

  Ik schrijf al bijna een jaar, dus er zijn genoeg posts te vinden!

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen