Hoe combineer je sneakers?

Geplaatst door

Sneakers zijn een essentieel onderdeel van de garderobe van elke modebewuste persoon. Ze zijn comfortabel, stijlvol en kunnen op verschillende manieren worden gecombineerd. Hoe combineer je sneakers? Welke kleur sneaker past overal bij? Kun je sneakers onder een jurk dragen? En wat draag je bij hoge sneakers? In dit artikel delen we inspiratie en tips om sneakers te combineren!

hoe combineer je sneakers

Hoe combineer je sneakers?

1. Kies de juiste sneakers

Het kiezen van de juiste sneakers is de eerste stap. Er zijn verschillende soorten sneakers, zoals hardloopschoenen, basketbalschoenen, en casual sneakers. Kies een stijl die past bij je persoonlijkheid en de gelegenheid.

2. Sneakers combineren met jeans

Sneakers gaan goed samen met jeans. Welke kleur sneakers onder blauwe broek? Een paar witte sneakers kan een blauwe jeans opfleuren. Welke sneakers onder zwarte broek? Zwarte sneakers kunnen een strakke look geven aan een grijze of zwarte jeans. Echter kan het geen kwaad om te experimenteren met kleuren, wat ons naar het volgende puntje brengt.

3. Speel met kleuren

Welke kleur sneaker past overal bij? Witte, zwarte of blauwe modellen zijn kleurenkassiekers die overal bij passen. Maar wees niet bang om met kleuren te spelen. Een paar felgekleurde sneakers kan een eenvoudige outfit opfleuren. Je kunt ook sneakers in neutrale kleuren kiezen en deze combineren met kledingstukken in felle kleuren.

sneakers combineren

4. Sneakers onder een jurk of rok dragen

Kun je sneakers onder een jurk dragen? Jazeker! Sneakers kunnen ook worden gecombineerd met jurken en rokken voor een sportieve en vrouwelijke look. Een paar witte sneakers gaat goed samen met een maxi-jurk of zomerjurk tot op de knieën. Wat draag je bij hoge sneakers? Hoge sneakers kunnen worden gecombineerd met een minirok voor een gedurfde look.

5. Let op de sokken

De sokken die je draagt met je sneakers kunnen een groot verschil maken. Voor een strakke look kun je enkelsokken dragen die niet zichtbaar zijn. Als je een speelse look wilt, kun je kiezen voor sokken in felle kleuren of met leuke patronen.

6. Sneakers onderhouden

Het is belangrijk om je sneakers schoon en in goede staat te houden. Vuile of versleten sneakers kunnen je hele outfit verpesten. Maak ze regelmatig schoon en vervang ze als ze versleten zijn.

Lees ook: Witte sneakers schoonmaken in 6 stappen

7. Experimenteer

Tot slot, wees niet bang om te experimenteren. Mode gaat over het uitdrukken van je persoonlijke stijl, dus voel je vrij om verschillende combinaties te proberen en te zien wat het beste bij je past.

sneakers

Het combineren van sneakers kan in het begin misschien lastig lijken, maar met een beetje oefening en creativiteit kun je er zeker van zijn dat je er altijd stijlvol uitziet. Veel plezier met het combineren van je sneakers!

Lees ook: Stinkende sneakers? Met deze trucjes krijg je de geur weg