Spam je blog!

Geplaatst door
Een nieuwe maand = een nieuwe kans om te spammen! Zoals elke eerste dag van de maand, geef ik jullie ook vandaag de mogelijkheid om te spammen. Vertel wie je bent, waarover je blogt en waarom we jouw blog een bezoekje moeten komen brengen. Ook als je een webshop hebt, mag je je link achterlaten. Ik kijk er alvast naar uit om leuke blogs en webshops te ontdekken!

Veel liefs,
Vanessa xxx

35 reacties

 1. Leuk weer. 😉 op mijn blog komen geregeld nailarts voorbij of gewone notd. Ook schrijf ik over beauty producten en laat ik jullie soms mee genieten met mijn meestal low budget shoplogs. Ook heb ik soms leuke budgettips! En er staan wat beauty DIY's op mijn blog. Neem een kijkje en laat alsjeblieft tips of tops achter. Lieve groetjes Mandy
  http://mandybos.blogspot.nl

 2. Lief dat we weer mogen spammen. Ik ben Cindy en ik heb een lifestyleblog die je kan vinden op http://www.sunshinecin.nl over alles wat ik leuk vind, van dagjes weg tot beauty en van persoonlijke verhalen tot mode. Momenteel heb ik een hele leuke WINACTIE waarbij je kans maakt, net als wat Vanessa heeft gedaan, op een leuke goodiebag! Dus kom snel een kijkje nemen op http://www.sunshinecin.nl

 3. Wat lief! Ik blog om de dag over kleding, eten of ideeën! Ik probeer zoveel mogelijk inspiratie te geven en dat is eigenlijk waar mijn blog voor is, voor inspiratie <3

  xxx

 4. Leuk dat je iedereen zo een kans geeft 🙂 Ik weet niet of ik de vorige keer al meegedaan heb, maar mijn naam is Mariëlle, ik ben 19 jaar en mijn blog: http://www.gekopmakeup.blogspot.nl . Ik ben gek op alles wat met beauty en fashion te maken heeft. Daarom schrijf ik sinds 5 weken geleden elke dag een post over make-up (een look of review), fashion, DIY en nog meer 🙂 Ik zou het leuk vinden als jullie een kijkje nemen 🙂

 5. Ah lief dat we mogen spammen! Ik zelf ben een kersverse blogger dus het is super dat je iedereen zo een kans geeft. http://www.beautybydenies.blogspot.com is een persoonlijke blog met iedere dag een post over beauty, fashion of mijn persoonlijke leven. Ik probeer een afwisseling te maken tussen low budget maar ook wat duurdere producten. Iedere maandag staat er een Photo Diary van mijn week voor je klaar. Het lijkt me leuk als je eens een kijkje neemt en ik hoor graag wat je er van vind. Volgens mij doe ik wel iets goed, want na 12 dagen heb ik al 60 volgers! Liefs

 6. Leuk dat weer mogen spammen, en uiteraard doe ik weer mee. Jij kent mijn blog natuurlijk al, maar voor je volgers stel ik me even voor 🙂 Ik ben Rosanne ben 20 jaar oud en blog zes dagen in de week met veel liefde op http://www.rosannevandierenn.nl. Ik schrijf over beauty met een snufje lifestyle en fashion. Elke Dinsdag komt er een oolook tutorial voorbij, en elke zondag een personal update. Kom je een kijkje nemen? 🙂

  liefs x

 7. Wat fijn om te mogen spammen. 🙂 Mijn blog gaat over low budget artikelen op het gebied van beauty, fashion en lifestyle. Daarnaast post ik ook weleens een artikel over no-low budget items wanneer ik ze echt de moeite waard vind. 🙂

  Liefs, Sara.

 8. Altijd leuk 🙂

  Mijn naam is Kimberley en ik heb een blogje op ANNO89.nl waar ik schrijf over mijn leven als jonge moeder met twee kleine kindjes en over alle producten waar ik dol op ben als mama en als vrouw!

  Liefs!

 9. Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn blog heet http://makeupgorgeous.blogspot.be/. Via deze blog kan ik mijn passie voor beauty, make-up en fashion volledig kwijt, dit steeds met een persoonlijke touch! Ik probeer zo'n twee keer per week een filmpje of een artikel online te plaatsen. Ik plaats heel veel reviews over make-up of beautyproducten, dit afwisselend met andere soort artikelen zoals shoplogs, tags, wishlists, stashflash,.. Ik zou het super vinden als je een kijkje kwam nemen. Tot dan!? Liefs, Sanne

 10. altijd leuk om te spammen en natuurlijk zo om nieuwe blogs te ontdekken! Ik ben Saskia en mijn blog is http://www.mywickedweirdlife.com een beautyblog met een vleugje lifestyle… ik probeer net wat andere producten te laten zien, of te ontdekken waarom een hype nu een hype is! ik battle met producten en noem maar op! maak ook filmpjes etc! leuk als je even komt kijken! en natuurlijk als je blijft hangen! 😉

 11. Lief dat we mogen spammen Vanessa! Ik blog over allerlei dingen, allerlei onderwerpen die mij intereseren. Elke dag komt er een nieuw en vers artikel online. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt op mn blog!

  Liefs nailsbyfml,
  nailsbyfml.blogspot.nl

 12. Yaaaay, dank je dat we mogen spammen :)! Ik ben Lieselot en ben sinds een maandje gestart met bloggen over beauty, lifestyle en een tikje fashion :). Ik probeer 3 tot 4 maal per week te updaten, neem gerust eens een kijkje op sincerelybrunette.blogspot.com!

 13. Altijd leuk om weer even te spammen!! Typischtam is een persoonlijke blog waarin ik een kijkje geef in mijn dagelijks leven. Ik schrijf over mijn liefde voor de natuur, interieur, life- en mindstyle, beauty, kleding en meer…. Veel leesplezier! Liefs Tamarah

 14. Leuk dat we mogen spammen! Ik ben Yvonne, een 15-jarig meisje uit het noorden van Nederland. Ik vind alles wat met inspiratie, lifestyle, health, beauty, fashion enzovoort heel interessant. Ik lees al jaren blogs en heb verschillende mensen zich daarin zien ontwikkelen. Daardoor leek het mij leuk om zelf ook een blog te beginnen.

  http://yvonnedo.wordpress.com/

 15. Altijd leuk om te mogen spammen ! 🙂

  Ik ben Demi, 15 jaar en ik kom uit Friesland. Beautywithdemi is mijn beautyblog, ik blog over verschillende dingen, maar voornamelijk 9 van de 10 keer over beauty! Ik ben dus dat ene meisje die op haar 14e begon met bloggen en het nu nog steeds met ontzettend veel liefde doet. Ik ben helemaal gek op alles wat met beauty en fashion te maken heeft!

  Mijn blog heet http://www.beautywithdemi.blogspot.nl !
  xxx

 16. Ben altijd in voor een beetje gespan 🙂
  Ik ben Arjanne (13) en ik ben sinds kort, samen met mijn -meestal- lieve zus, Alies, de trotse eigenaar van mijn eigen blog: a-en-a.blogspot.nl! We bloggen over 5 Things: Fashion, DIY, Beauty, Home & Lifestyle. '5 Things' komt ook altijd terug in onze blogs.

  Ik hoop dat je een kijkje neemt!
  XXX
  Arjanne

 17. Super leuk dit! Ik ben Priscilla, 22 jaar en kom uit flevoland. Ik heb al heel lang een passie voor mode en beauty en deel dit sinds kort op mijn blog! Belle vie fashion zijn 3 belangrijke woorden voor mij vandaar de naam Belleviefashion ! x priscilla

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *