Wooninspiratie: lente

Geplaatst door
De lente komt eraan! De ramen mogen open, de bloemen kunnen weer in huis worden gehaald en ook de woonkamer mag weer vrij van warme dekentjes en donkere kleuren. Heerlijk! Heb je nog geen idee hoe je de lente in huis kan halen? Dan kunnen onderstaande inspiratie foto’s misschien wel helpen. 

Bronnen: eeuwigwonen.nl / kijkjeinmijnhuis.nl / libelle.nl / pinterest.com / vriendin.nl / welke.nl / woontrendz.nl  
Wat vinden jullie van deze inspiratie?

Veel liefs,
Vanessa xxx

31 reacties

  1. Wat een superleuke plaatjes, echt heel gaaf. Als ik het budget er voor zou hebben en een vriend die akkoord zou gaan, dan zou ik elk seizoen het hele huis veranderen. Nu hou ik het bij tulpen en narcissen, daar word ik al heel erg vrolijk van. Ik word ineens heel erg vrolijk van deze foto's!

  2. Echt lentegevoel geven al die kleurtjes en bloemen ja daar heb ik gans het jaar een zwak voor,ze brengen leven en kleur in huis.Leuke prenten!xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *