Win een goodiebag van Eyes Lips Face! (afgesloten)

Geplaatst door
Niets is leuker dan het nieuwe jaar te beginnen met een winactie! In samenwerking met de webshop Eyes Lips Face mag ik een mooie goodiebag weggeven aan één van mijn bezoekers! In de goodiebag zit een oogschaduw palette, een volume mascara, een wimperkrultang, een highlighter, een blush en een lipstick. Wil je graag kans maken? Lees dan snel verder.


Wat moet je doen?

– Like de Facebook-pagina van E.L.F.

– Abonneer je op het Youtube kanaal van E.L.F.

– Volg mij op Bloglovin.

– Laat hieronder een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet en wat je hebt gedaan om te winnen. 

Wat mag je doen?

Volg mij op Twitter en tweet het volgende berichtje: Ik maak kans op een goodiebag van E.L.F. @vanessablogt! Kijk snel op www.vanessablogt.be en doe ook mee! #winactie


Voorwaarden.

– Deelnemen kan t.e.m. zondag 12 januari om 19 uur.

– Iedereen mag deelnemen (BelgiΓ«, Nederland & Frankrijk)


– De winnaar krijgt een mailtje toegestuurd. Let er dus op dat je een geldig e-mailadres en/of blog achterlaat zodat we je makkelijk kunnen contacteren.

Veel succes!

Liefs,
Vanessa xxx

56 reacties

 1. Ik heb alles gedaan behalve de tweet, want ik heb momenteel nog geen twitter! Het ziet er een leuke winactie uit! Ik doe zeker mee!

 2. Superleuke winactie! Ik ben dol op Elf. Ik doe mee. Wat ik heb gedaan?
  Ik volg je al een tijdje op blogloving
  Ik volg eyeslipesface op zowel facebook als youtube, twitter heb ik helaas niet.
  Liefs, Sanne

 3. Wat een superleuke winactie! Ik ben heel erg benieuwd naar de producten van Elf. πŸ™‚ Ik was al geabonneerd op hun Youtube-kanaal en ik had hun facebookpagina ook al geliked. Ik volg je nu ook op Bloglovin' en op twitter! Veel succes iedereen! πŸ™‚

  Mijn e-mailadres is trouwens villabeauty@hotmail.nl. πŸ™‚

 4. Leuke winactie en mooi pakketje! Hier maak ik graag kans op πŸ˜‰ Ik volgde je al via Bloglovin en heb verder ook alles gedaan inclusief tweet, mijn username is @lifebydorien πŸ™‚

 5. Hey, ik doe mee met je winacti Bee, echt superleuk! Ik heb alles gedaan, ook het twittervolgen! xx
  PS, mijn twitternaam is: @ILIKE_BEAUTY, zo kan je checken of ik het wel echt heb gedaan haha πŸ˜‰

 6. Fijn pakket! Ik heb zelf de mascara en lipstick van Elf al meerdere keren besteld, en vind ze echt goed gepigmenteerd! Zeker voor die prijs had ik dat helemaal niet verwacht! Ik ben wel benieuwd naar de highlighter en de blush, die heb ik nog niet getest van Elf! Ik heb alle stappen ondernomen πŸ™‚

 7. Ik heb je blog vandaag ontdekt, en doe heel graag mee aan je winactie! Ik volg je nu op bloglovin', en ik volg e.l.f. op facebook en op youtube. Twitter heb ik helaas niet… Ik zou heel graag winnen, ik zit momenteel in een moeilijke examenperiode, en dit pakket zou me heel goed kunnen opfleuren πŸ˜€

  Liefs xx

  1. Het lukt mij niet om mijn emailadres op te geven, ik duidde 'naam/profiel' aan bij profiel selecteren, en vulde mijn emailadres in bij URL, maar dit lukt blijkbaar niet? Kan iemand me helpen :)? Hoe geef ik mijn emailadres door :)?

 8. Ik heb je blog vandaag ontdekt, en doe heel graag mee aan je winactie! Ik volg je nu op bloglovin', en ik volg e.l.f. op facebook en op youtube. Twitter heb ik helaas niet… Ik zou heel graag winnen, ik zit momenteel in een moeilijke examenperiode, en dit pakket zou me heel goed kunnen opfleuren πŸ˜€

  Liefs xx
  Email: denolfanne-laure@hotmail.Com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *