Inspiratie: kapsels voor lang haar

Geplaatst door
Lange lokken maken je op en top vrouwelijk, verleidelijk én geven je de mogelijkheid om verschillende kapsels uit te proberen. Of je je haar nu los draagt, in een pony, gekruld of in een knot: je hebt oneindig veel opties. Wil je je haarlengte behouden maar heb je geen idee van wat je met je lange haar zou kunnen doen? Hieronder heb ik heel wat inspiratie voor jullie!
 

 
Ik vind bovenstaande kapsels echt prachtig! Zelf heb ik op dit moment middellang haar, maar eigenlijk doe ik er niet veel mee. Ofwel laat ik het los, ofwel doe ik het in een knot of staartje. Deze foto’s inspireren me om in de toekomst wat meer met mijn haar te doen.

Welk kapsel vind jij het mooist?

Veel liefs,
Vanessa xxx

24 reacties

  1. Wauw, ik wil ook wel van dat perfect haar hebben! Ik vind nummer 2 en 6 het mooiste 🙂 Spijtig genoeg heb ik zelf geen stijl haar of net een hele krullenbos. Mijn haar zit net tussen de twee in, waardoor het moeilijk is om een goed kapsel te vinden 🙂

  2. Leuke en mooie inspiratie! Ik moet binnenkort naar de kapper en ga het toch maar weer in laagjes laten knippen, hoe onhandig voor een mooi opgestoken kapsel, maar dan krijg ik weer wat volume en slag terug. Iets wat ik toch wel heel graag wil als ik die kapsels zie ^^

  3. Er zitten veel mooie kapsels bij. Ik hou ook van lang haar, maar het lukt me nooit om het zo mooi zittend te krijgen:( Op dit moment is het ook te kort ervoor. Wel erg inspirerend inderdaad!

  4. Zitten hele mooie kapsels tussen, maar ik heb altijd ruzie met mijn krultang als ik deze wil gebruiken. Ik krijg het gewoon niet voor elkaar. Het zou fijn zijn als er een kapper gewoon tot mijn beschikking zou zijn op het moment dat ik hem/haar nodig heb. Voor mijn werk heb ik het vaak vast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *