Win een Benecos make-up setje! (afgesloten)

Geplaatst door
Goeiemorgen! Het is weer maandag, het begin van een nieuwe week. En een nieuwe week betekent dit keer ook een nieuwe winactie, yay! In samenwerking met BonBeauty geef ik onderstaand make-up setje van Benecos weg. Het pakketje bestaat uit een:


– Natural Mascara Super Long Lashes t.w.v. € 7,25
– Lippenstift Marry Me t.w.v. € 7,25Ideaal nu de feestdagen eraan komen en je gezicht wat extra’s verdiend. Of misschien heb je nog geen cadeautje voor je mama, zus of vriendin? Dan komt dit pakketje ook goed van pas! 

Wat moet je doen?


1) Volg mij op Bloglovin2) Like BonBeauty op Facebook.


=> Heb je geen Facebook? Dan kun je je ook inschrijven op de nieuwsbrief van BonBeauty (onderaan de startpagina)3) Laat hieronder een reactie achter waarin je vertelt dat je mee doet en wat je hebt gedaan om te winnen.

Voorwaarden.

– De winactie loopt tot vrijdag 6 december om 17 uur.

– Iedereen mag deelnemen (België & Nederland).

– De winnaar wordt bekend gemaakt op mijn blog en krijgt vervolgens een mailtje toegestuurd. Let er dus op dat je een geldig e-mailadres achterlaat zodat ik je makkelijk kan contacteren.

Veel succes!Liefs,
Vanessa xxx

35 reacties

 1. Ah super leuk! Ik wil nog heel graag een rode lipstick, dus dit komt goed van pas! Ik doe mee! Ik volg(de) je (al) op bloglovin + heb het artikel geliked. Ook heb ik me ingeschreven voor de nieuwsbrief van BonBeauty. Mijn mailadres : stylebybo.blogspot@gmail.com

  Fingers Crossed,
  XOXO.

 2. Wat leuk dat je een win actie plaatst!:)
  voor dat ik ook daar over begin wilde ik even zeggen dat ik vind dat je je blog echt leuk inricht enzo!
  maargoed, ik zou dit pakketje graag willen winnen omdat mijn zusje 7 december jarig is en ik wist nog niet wat voor cadeautje ik moest halen, en aangezien ze nu de leeftijd krijgt dat ze make-up draagt is het wel leuk om zoiets als dit te geven! om mee te experimenteren! ze vind het super leuk ( make-up ) haha!
  mijn e-mail is : amychevirax@gmail.com

  veel succes iedereen xxx

 3. Wat een ontzettend leuke winactie! Ik heb nog nooit iets van dit merk geprobeerd, dus ik ben zeer benieuwd. Ik volgde jou natuurlijk al via bloglovin, maar volg nu ook Bonbeauty via Facebook! 🙂

 4. Ik heb nog totaal geen ervaring met dit merk, dat maakt mij dan ook extra nieuwsgierig! Wat zal ik dit graag winnen zeg, super leuk setje. De lipstick is ook helemaal mijn kleur. <3

 5. Wow, wat een leuke winactie! Ik sla hem over omdat ik zojuist de vaste blogger van BonBeauty ben geworden, dus ik gun dit pakketje aan iemand anders! Succes allemaal 🙂

 6. Hey, ik volg je op Bloglovin en ik heb je geliked op facebook, ook gedeeld… Ik zou echt graag willen winnen, want een goede mascara is goud waard voor iemand als ik, die voor de rest maar weinig make-up gebruikt. De lippenstift zou ik met plezier cadeau doen aan mijn moeder, aangezien mijn dochter haar lievelingskleurtje naar de vaantjes heeft geholpen…

 7. Ik volg je op Bloglovin' en Facebook en ik doe graag mee, omdat ik gisteren jarig ben geweest en ik gek ben op make-up! Als visagiste kan ik ook niet anders! Graag zou ik ook kennis willen maken met dit merk, want deze ken ik nog helemaal niet!

  mevrouwbaan@gmail.com is mijn e-mail.
  Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *