Win een sieraad naar keuze bij Bijoux 4 Less! (afgesloten)

Geplaatst door
Hallo! Vandaag heb ik weer een leuke winactie voor jullie. Eén van jullie kan namelijk een sieraad naar keuze winnen bij Bijoux 4 Less! Dit is een webshop waarbij je trendy sieraden en bijoux artikelen kunt kopen tegen een voordelige prijs. Je vindt er armbanden, kettingen, oorbellen en ringen, maar ook horloges, sjaals en tassen. Kortom: genoeg girly things! 

Hieronder heb ik alvast enkele items uit de shop geselecteerd:


Heb je iets moois gezien? Doe dan zeker mee met deze winactie, want één van jullie kan een sieraad naar keuze winnen. Er staat GEEN budget op! Het maakt dus niet uit of je een sieraad kiest van 2 euro of van 10 euro. Jij beslist! Leuk, toch?

Wat moet je doen?

1) Schrijf je in op de nieuwsbrief van Bijoux 4 Less.

2) Like de Facebook-pagina van Bijoux 4 Less.

3) Volg mij op Bloglovin en like dit artikel.

4) Laat hieronder een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet en wat je hebt gedaan om te winnen.

De voorwaarden.

– De winactie is NIET geldig op tassen en horloges.

– Deelnemen kan t.e.m. donderdag 28 november om 19 uur.

– Iedereen mag deelnemen (België & Nederland).

– De winnaar wordt bekend gemaakt op mijn blog en krijgt vervolgens een e-mail toegestuurd. Let er dus op dat je een geldig e-mailadres achterlaat zodat ik je makkelijk kan contacteren.


Succes!

Veel liefs,
Vanessa xxx

33 reacties

  1. Ik heb alles gedaan wat moest 🙂 FB geliked, je blogpost geliked op bloglovin en me ingeschreven voor de nieuwsbrief. Volgen deed ik je al dus dat hoefde niet meer. Gave actie hoor, ik doe graag mee!

  2. Hallo Maria, wij zijn een Nederlands bedrijf en verzenden door heel Nederland maar sinds kort ook naar België. Alle sieraden die wij op onze website hebben staan, zijn nickelvrij (tenzij anders aangegeven)

    Groetjes, Bijoux4Less

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *