Spam je blog!

Geplaatst door
Sinds ik blog heb ik al heel wat leuke blogs ontdekt. Zo wordt mijn lijstje op Bloglovin iedere dag langer en volg ik ondertussen bijna 100 meiden. Omdat ik nooit genoeg blogs kan volgen, krijgen jullie vandaag de kans om jullie blog/website te promoten. Ik zou het fijn vinden mochten jullie niet alleen je link spammen, maar ook iets meer vertellen over jezelf. Wie ben jij? Over wat blog je? En waarom moeten we jouw blog zeker een bezoekje komen brengen? Laat het weten bij de comments!

Staat er iets tegenover? Wel, ik zou het fijn vinden mocht je mij volgen op Bloglovin. Zo blijf je altijd op de hoogte van leuke artikels, winacties én spam-artikels, want ik ben van plan om dit in de toekomst nog meer te organiseren. Alvast bedankt en spammen maar!

Veel liefs,
Vanessa xxx

50 reacties

 1. Leuk, ik doe even mee.
  Ik schrijf over beauty en fashion op http://beautytalk.be
  je leest er ook reviews en personall stuff. Dit weekend vierde ik de eerste verjaardag van mijn blog en dat doe ik met winacties!! Vandaag kan je nog meedoen met de lopende actie en morgen start een nieuwe winactie! Kom zeker eens kijken!!
  Eefje

 2. Ik volg je al op Bloglovin' en vind dat je een super leuke blog hebt! Nu, ik ben Janine, 21 en Pabo studente. Dit jaar zit ik in mijn laatste jaar en sinds een tijdje schrijf ik dagelijks een stukje op mijn blog. Mijn blog gaat over mijn leven (en flauwe, soms vervelende dingen die ik meemaak), soms komt er een stukje filosofie voorbij, ik hou ervan verder na te denken dan mijn neus lang is en omdat ik niet overal een verhaaltje van kan en wil schrijven komt er soms ook een gedicht voorbij. Mijn plekje op het internet is: http://www.sweetdreams91.nl

 3. Hi ik ben Mariska, en ik blog niet zoals de meeste hier over beauty maar over food. Vooral recepten, maar soms ook andere food gerelateerde onderwerpen. Zo komt er vanmiddag een blog online over hoe je kan besparen op eten.

  Je kan mijn blog vinden op http://smaak-explosie.com/

 4. Hoi Vanessa 🙂 leuke blog heb je en leuk je te leren kennen!
  Ik ben namelijk pas begonnen een weekje terug en ik vind het allemaal nog heel spannend 🙂
  Ik blog over beauty, fashion en lifestyle en vooral ook over nieuwtjes. Neem gerust eens een kijkje, dat zou ik heel tof vinden en geef gerust wat tips, deze zijn zeker welkom voor een beginnende blogger:)
  http://heartensole.blogspot.be/

 5. Yay, spammen!

  Ik ben Mirne, 21 jaar oud. Ik ben mijn blog http://www.mimes.nl begonnen als foodblog. Uiteindelijk besloot ik dat ik meer wilde dan alleen recepten posten, ik praat graag, laat graag wat meer over mezelf zien en dan ben ik met veel meer bezig dan alleen eten. Op het moment ben ik bijvoorbeeld met een dieet bezig en voor de rest ben ik net als elk meisje gek op schoenen, tassen en beauty.

  Ik ben nog niet lang bezig met bloglovin, volg wel al enorm veel mensen en vind het telkens zo tof als ik een mailtje krijg dat ik er een volger bij heb.

  Anyhow, neem eens een kijkje op mimes.nl

 6. Heyy wat een leuk idee! Ik blog op ditissanne.blogspot.nl Ik blog over dingen die ik doe/vind en zie.. dus quote plaatjes,, muziek boek film en make-up reviews diy's shoplogs en dingetjes die ik heb gemaakt.. heel varierend en dus zeker een kijkje waard. xox

 7. Awwh wat lief dat we mogen 'spammen'. Ik volg je al een tijdje via bloglovin.
  Mijn blog gaat over van alles en nog wat: ik praat over persoonlijke dingen, maar ook onpersoonlijke dingen. Je kunt reviews vinden van producten, informatie over televisieprogramma's, maar ook leuke tags en meer. 😀 Benieuwd? Kom vooral een keer kijken (en als je het leuk vind volgen) op http://www.judithblogtsolo.wordpress.com

 8. Wat leuk dat dat mag! ik ben Rachel kromdijk ben 21 jaar en heb mijn blog iets langer dan 1 jaar.. ik blog over recepten, life styl, make-up, reviews van producten, muziek en ga zo maar door.. alles wat mij interesseert en waar ik het leuk vind om over te hebben kan je terug vinden op mijn blog!

  liefs

 9. Dankjewel dat we eventjes mogen spammen! (:

  Ik heb pas net mijn intrede gemaakt in het 'bloggerswereldje', maar het bevalt me tot nu toe erg goed! Mijn blog, 'The Lovely Journal', is een persoonlijke lifestyle blog. Mijn niche heb ik nog niet echt gevonden, maar momenteel blog ik over mijn avonturen in het prachtige Engeland (ik zit momenteel in Oxford), over mijn tussenjaar, mindstyle en eigenlijk gewoon alles wat ik interessant vind en de moeite waard is om over te posten (;
  Neem eens een kijkje!

  http://www.thelovelyjournal.nl

 10. Ik blog bijna dagelijks op Mcdid.nl over mijn persoonlijke leven. Ik ben een jonge thuisblijfmoeder (26 jaar) van twee kleine dochtertjes, maar ben absoluut geen mamablog. Ook ben ik creatief en heb ik vaak een DIY blogje online staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *