Handig: zo verstop je waardevolle spullen op het strand

Geplaatst door

Als je een dagje naar het strand gaat, dan wil je vaak ook even naar de zee. Voor een frisse duik of om even met je voeten door het water te lopen. Maar wat doe je met je waardevolle spullen? Ook op het strand zijn zakkenrollers actief. Vooral op het moment dat jij zorgeloos in de zee zwemt. Waar laat je jouw geld op het strand? En wat doe je met andere waardevolle spullen zoals je gsm, sleutels en sieraden? Met de volgende tips geef je dieven op het strand geen kans!

waardevolle spullen strand

5x Waardevolle spullen op het strand verstoppen

1. Luier

Misschien heb je het al in huis of moet je even een bezoekje brengen aan de winkel. Hetgeen wat je nodig hebt is namelijk een luier. Niemand verwacht immers dat jij je portemonnee, smartphone, sleutels en sieraden in een luier verstopt. Rol de luier uit, stop je waardevolle spullen erin en rol de luier weer op. Leg de luier daarna in je tas of op je strandlaken. Iedereen zal denken dat het een gebruikte luier is, zeker als je hem ook nog in een luierzakje stopt!

2. Pakje maandverband

Heb je geen luier bij de hand? Ook de verpakking van maandverband of tampons is ideaal om waardevolle spullen strand in te verstoppen. Haal de helft uit de verpakking en niemand zal door hebben dat je hier je spullen in verstopt hebt. Zo kan je alsnog je telefoon mee naar het strand nemen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat hij gestolen zal worden. 

3. Reinigingsdoekjes

Wellicht neem je altijd een pak reinigingsdoekjes mee in je strandtas. En als je het nog niet deed, dan zal daar nu verandering in komen! Een leeg pakje reinigingsdoekjes (liefst met klepje) is de ideale verstopplaats voor je gsm, geld of sieraden. Zorg er wel voor dat de binnenkant van de verpakking niet meer vochtig is zodat je spullen niet kapot gaan.

alleen naar het strand

4. Zonnebrandfles

Ook dit is een geniale tip! Spoel je gebruikte zonnebrandfles goed uit en knip er een opening in via de achterkant. Zo kan je je waardevolle spullen erin verstoppen. Plak het etiket er terug over zodat de opening niet opvalt. Een zonnebrandfles is een veelvoorkomend product op het strand, waardoor niemand ernaar omkijkt wanneer ze open en bloot op je strandlaken ligt.

5. Strandbal

Het laatste trucje dat je kunt toepassen is een strandbal. Net als de zonnebrandfles is een strandbal ook veel te zien op het strand. Je moet alleen een strandbal gebruiken waar je niet meer mee wilt spelen, maar eentje die al wat versleten is. Prik een gat in de achterkant van de bal en stop hier je waardevolle spullen in. Leg de strandbal op je strandlaken zodat het lijkt alsof je hem nog gaat gebruiken. Niemand die het door zal hebben!

telefoon mee naar het strand

Zo, met deze trucjes kan je waardevolle spullen verstoppen op het strand. Deze tips komen goed van pas wanneer je alleen naar het strand gaat, je telefoon mee naar het strand wil nemen en graag eens gaat plonzen in de zee. Zo hoef jij je geen zorgen te maken dat er dieven met je spullen gaan lopen en kan je zorgeloos genieten van je dagje strand!

Lees ook:

Hoe voorkom je zakkenrollers? De beste tips lees je hier!

Hoe kan ik het beste mijn koffer inpakken?

Hoe voorkom je dat je sieraden verkleuren in de zomer?