Review: Action voetenmasker voor slechts € 0,84

Geplaatst door

Eén keer per week gebruik ik een voetenmasker. Mijn voeten worden lekker verwend en ondertussen heb ik ook een momentje voor mezelf, heerlijk! De voorbije twee weken heb ik een Action voetenmasker gebruikt. Deze voetenmaskers kosten slechts € 0,84 per stuk. Ze bevatten shea butter en vitamine E en beloven je voeten te hydrateren en verzachten. Lees hier mijn review van de Action foot masks!

action voetenmasker

Action voetenmasker – € 0,84 per stuk

Ik vind de verpakking van de Action foot masks heel leuk. Zeker als je weet dat deze voetmaskers slechts € 0,84 per stuk kosten. Dat is echt spotgoedkoop voor een voetenmasker! De goedkope prijs maakt me extra benieuwd naar deze foot masks. Zou de werking net zo fijn zijn als bij het Scholl Relaxerend Voetenmasker Lavendel en het Qiriness Soft & Smooth Foot Mask?

Verder bevat de verpakking niet veel informatie, behalve dat de maskers je voeten hydrateren, verzachten en soepel houden. Beide maskers bevatten shea butter en vitamine E. Het verschil is dat het ene masker kokosolie bevat en het andere masker avocado-olie. Ik ben benieuwd of ik dit verschil zal merken in de werking. Er is ook nog een Action voetenmasker lavendel, maar dit was helaas uitverkocht. 

action foot mask

Gebruiksaanwijzing

Zorg ervoor dat je voeten vrij zijn van vuil. Knip open op de stippellijn, trek de maskers aan en maak ze vast met de kleefband. Druk aan voor goed contact met de huid en laat 15 tot 20 minuten zitten. Masseer het resterende serum in de voeten. Vermijd lopen tijdens het drogen van de maskers. Voor eenmalig gebruik. Niet gebruiken op geïrriteerde of beschadigde huid. 

Action foot mask: mijn ervaring

Voor € 0,84 vind ik de Action voetenmaskers prima. Ik heb schoenmaat 41 en de foot masks zijn ruim genoeg voor mijn voeten. De maskers bevatten veel serum dus dat is heel fijn. Wat me bij beide voetenmaskers opvalt is dat er nog veel serum achterblijft op mijn voeten wanneer ik de maskers verwijder. Ik moet de restjes dus nog even goed inwrijven. Na gebruik voelen mijn voeten wel zacht aan, maar niet zo heerlijk zacht als bij de voetmaskers van Scholl en Qiriness. Ik merk dus wel duidelijk verschil in de kwaliteit. Het ene voetmasker bevat kokosolie en het andere avocado-olie, maar behalve de geur (die overigens heel subtiel aanwezig is) merk ik geen verschil in de werking. Het serum trekt snel in en laat geen vettig laagje achter. 

action voetmasker

Ik vind de Action voetenmaskers heel leuk om eens te proberen, maar ik zou ze niet meer opnieuw kopen. Volgende keer gebruik ik liever weer eentje van Scholl of Qiriness. Die kosten iets meer, maar ze werken ook gewoon veel beter. Als je net als ik last hebt van droge voeten of eelt, dan zou ik dit masker skippen en toch voor een iets duurder voetenmasker kiezen. 

Het Action voetenmasker kost € 0,84 en is te koop bij Action

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook:

Review: Action Growl Like A Tiger Foot Mask

Review: Action Facial Sheet Mask voor € 0,55

2 reacties

  1. Ik heb ze zelf al meerdere malen gekocht en voor die prijs doen ze zeker hun werk.

Reacties zijn gesloten.