Review: Qiriness Soft & Smooth Foot Mask

Geplaatst door

Een tijdje geleden had ik last van hielkloven. Nadat ik een paar dagen de Scholl Hielkloven Crème Active Repair K+ gebruikte, verdwenen de hielkloven. Een goed product dus! Echter heb ik toen wel geleerd dat ik mijn voeten beter moet verzorgen. Om de één of andere reden dacht ik er gewoon niet aan om mijn voeten in te smeren met een crème, totdat ik last kreeg. Vanaf nu wil ik mijn voeten wél de nodige aandacht geven! Onlangs heb ik mijn voeten verwend met een voetenmasker, namelijk het Qiriness Soft & Smooth Foot Mask. Dit voetenmasker belooft zachte en gladde voeten en hielen zoals na een spa-pedicure. Ben je benieuwd of dat klopt? Lees hier mijn review van het Qiriness foot mask!

qiriness soft smooth foot mask

Verpakking Qiriness Soft & Smooth Foot Mask 

Het Qiriness voetenmasker zit in een basic paarse verpakking, niets bijzonders. Op de verpakking vind je alle nodige informatie over het masker: de beschrijving, ingrediënten en hoe je het voetenmasker moet gebruiken. Het Qiriness foot mask kost € 5,50 en is te koop bij Ici Paris XL.

Beschrijving van Qiriness

Deze maskersokken voor de voeten zijn efficiënt en gemakkelijk te gebruiken. Geïmpregneerd met een sterke, smeuïge crème op basis van planten rijk aan vitaminen en mineralen, maken ze de voeten en hielen zacht en glad, zoals een spa-pedicure. Het Qiriness voetenmasker is geschikt voor de gedehydrateerde, ruwe en droge huid. 

Ingrediëntenlijst

De belangrijkste ingrediënten zijn macadamia-notenolie & galamboter, panthenol, abrikoos, hamamleliswater, allantoïne, ginsengwortel, scutellaria baicalensiswortel, groene thee en vitamine E.

qiriness foot mask 
Gebruiksadvies

Reinig en droog je voeten. Haal de sokken uit het zakje en open ze voorzichtig aan de bovenkant. Wikkel ze om je voeten. Laat ze 20 à 30 minuten inwerken en verwijder ze dan. Masseer je voeten zodat de crème volledig kan indringen. Afspoelen is niet nodig.

Mijn ervaring

Als eerste merk ik dat mijn rechtervoet groter is dan mijn linkervoet, haha. Of het moet aan de sokken liggen? Geen idee! De sokken zijn vrij moeilijk om aan te trekken met mijn schoenmaat 41. Vooral mijn rechtervoet dus. Als je nog een grotere schoenmaat hebt, dan wordt het waarschijnlijk lastig om de sokken aan te krijgen. Eens ik de sokken aan heb, zitten ze wel fijn. Ze hebben een lekkere frisse geur, maar wel subtiel. De eerste minuut voelen de sokken een beetje fris aan, maar dat gevoel verdwijnt ook weer. Ik voel duidelijk dat mijn voeten gehydrateerd worden met een crème en dat is een heerlijk gevoel. Voeten omhoog, een halfuurtje Netflix kijken (in pyjama) en daarna verwijder ik de sokken weer. 

Ik ben heel tevreden over het resultaat. Zoals beloofd voelen mijn voeten én hielen zacht en glad aan. Het is dus wel degelijk een mini spa-pedicure! Het is de eerste keer dat ik een voetenmasker gebruik en zeker niet de laatste keer. Ik vind het heel fijn om mijn voeten te verwennen zonder dat ik er zelf veel voor hoef te doen. Sokken aan, Netflix kijken en genieten maar. Een heerlijk me time momentje! De crème is trouwens helemaal in mijn huid getrokken dus ik hoef niets meer in te masseren. 

qiriness voetenmasker

Heb je last van droge, ruwe voeten en hielen? En wil je graag een voetenmasker proberen? Dan kan ik het Qiriness foot mask zeker aanraden!

Het Qiriness Soft & Smooth Foot Mask kost € 5,50 en is te koop bij Ici Paris XL.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review: Qiriness Soft & Smooth Hand Mask

Eén reactie

  1. Oei ze zien er inderdaad maar krap uit. heb zelf ook maat 41. ik gebruik graag voetmaskertjes en je hebt me toch benieuwd gemaakt naar dit masker

Reacties zijn gesloten.