Review: Action Facial Sheet Mask voor € 0,55

Geplaatst door

Review Action facial sheet mask – Ik weet niet of het door het warme weer komt, maar de laatste tijd voelt mijn huid soms droog en trekkerig aan. Daarom vind ik het fijn om minstens één keer per week een hydraterend gezichtsmaskertje aan te brengen. Laatst was ik bij de Action en kocht ik twee facial sheet masks voor slechts € 0,55 per stuk. Ik heb ze inmiddels getest en vandaag vertel ik jullie graag wat ik ervan vind!

action facial sheet mask

Action facial sheet mask with pomegranate extract & hyaluronic acid

Action facial sheet mask with pomegranate extract & hyaluronic acid

Dit masker werkt hydraterend, voor een gladde en veerkrachtige huid. Hoe moet je het gezichtsmasker gebruiken?

1. Gebruik een cleanser om het gezicht grondig te reinigen en elk beetje vuil en vettigheid te verwijderen.
2. Vouw het masker uit en leg het op je gezicht, waarbij de uitsparingen over je ogen, neus en mond vallen.
3. Laat het masker gedurende 20 à 30 minuten zitten, totdat je tevreden bent.
4. Reinig je gezicht opnieuw met schoon water en droog het af met een handdoek.

Ingrediëntenlijst

ingrediënten action face sheet mask

Mijn ervaring

Als eerste moet ik zeggen dat ik de verpakking ontzettend leuk vind. De kleurrijke print valt meteen op en maakt mij erg nieuwsgierig naar het gezichtsmasker. Zodra ik de verpakking open, wat trouwens heel gemakkelijk gaat, komt de zoete geur van granaatappel me direct tegemoet. Het masker is heel nat dus ik moet het voorzichtig openvouwen om het vervolgens op mijn gezicht aan te brengen. Het masker past vrij goed bij mijn gezichtsvorm, enkel het gebied rond mijn neus mocht nog een beetje groter zijn. Al vanaf de eerste seconde voelt het masker lekker fris en hydraterend aan, heerlijk!

Ik hou wel van natte sheet masks omdat die mijn huid een echte oppepper geven. Na 30 minuten (die veel te snel voorbij waren) verwijder ik het masker. De restjes masseer ik nog even in met mijn handen en voilà. Mijn droge, trekkerige huid is verdwenen en voelt nu heerlijk gehydrateerd aan.

action sheet mask pomegranate

Action facial sheet mask with almond oil & vitamine E

Action facial sheet mask with almond oil & vitamine E

Dit Action facial sheet mask bevat amandelolie en vitamine E. Het masker hydrateert de huid en heeft voedende eigenschappen. Hoe moet je het gezichtsmasker gebruiken? (hetzelfde als hierboven)

1. Gebruik een cleanser om het gezicht grondig te reinigen en elk beetje vuil en vettigheid te verwijderen.
2. Vouw het masker uit en leg het op je gezicht, waarbij de uitsparingen over je ogen, neus en mond vallen.
3. Laat het masker gedurende 20 à 30 minuten zitten, totdat je tevreden bent.
4. Reinig je gezicht opnieuw met schoon water en droog het af met een handdoek.

Ingrediëntenlijst

ingrediënten action sheet mask

Mijn ervaring

Ook deze verpakking ziet er mooi uit. Minder kleurrijk maar wel uitnodigend vind ik. De amandelolie en vitamine E spreken me meteen aan omdat deze ingrediënten bekend staan om hun voedende eigenschappen. En laat dat net iets zijn wat mijn droge huid nodig heeft. De geur van dit masker is zacht en subtiel, maar heeft wel een ontspannende werking. Ook dit masker past goed bij de vorm van mijn gezicht, op mijn neus na dan. Het masker is tevens heel nat en voelt lekker fris en hydraterend aan. Ik vind het echt een zalig gevoel!

Ook hier vind ik het jammer dat ik het masker na 30 minuten moet verwijderen. Dat zegt genoeg, toch? Opnieuw masseer ik de restjes in met mijn handen, en daarna geniet ik van een zachte en gehydrateerde huid. Dit masker hydrateert nog een tikkeltje meer dan het eerste maskertje, waarschijnlijk door de voedende ingrediënten.

action sheet mask almond oil

Ik ben heel tevreden over deze Action facial sheet masks. Sterker nog: het zijn één van de fijnste sheet masks die ik al ooit heb gebruikt. Ze ruiken lekker, passen redelijk goed op mijn gezicht, zijn lekker nat en hydrateren mijn huid goed. Ze kosten slechts € 0,55 en voor dat geld zijn ze echt heerlijk. Bij mijn volgende bezoekje aan de Action neem ik zeker nog meer maskertjes mee naar huis!

Ben jij ook gek op sheet masks? Heb jij al een Action facial sheet mask geprobeerd?

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review: Action voetenmasker voor slechts € 0,84

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *