Review: Scholl Relaxerend Voetmasker Lavendel

Geplaatst door

Ik gebruik graag een voetmasker. Mijn voeten worden heerlijk verwend én ik heb ook meteen een momentje voor mezelf. Een tijdje terug heb ik een review geschreven over het Scholl Voedend Voetenmasker. Omdat ik zo tevreden ben over dit masker, heb ik ook het andere Scholl voetmasker gekocht. Vandaag ga ik het hebben over het Scholl Relaxerend Voetmasker Lavendel. Lees je mee?

scholl relaxerend voetmasker lavendel

Beschrijving Scholl Relaxerend Voetmasker Lavendel 

De Scholl-experts hebben een voetmasker ontwikkeld om de droge huid van je voeten te hydrateren. Deze nieuwe formule met lavendelolie biedt een intens hydraterend gevoel en een ontspannende lavendelgeur. Het belooft gladde, zachte voeten in slechts 20 minuten en het is klinisch bewezen dat één applicatie voldoende is voor 24 uur hydratatie. Dit masker is gemakkelijk te gebruiken en niet vettig. Perfect voor gebruik alleen of na gebruik van de Scholl Velvet Smooth Electrische Voetvijl.

Ingrediëntenlijst

Aqua, glycerin, urea, hydrogenated polyisobutene, dimethicone, glyceryl stearate, stearyl alcohol, butyrospermum parkii butter, PEG-100 stearate, caprylic/capric triglyceride, betaine, ceteareth-25, phenoxyethanol, cetyl alcohol, chlorphenesin, lavandula angustifolia oil, glyceryl caprylate, acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, allantoin, niacinamide, panthenol, xanthan gum, disodium EDTA, propylene glycol, linalool, BHT, tocopheryl acetate, sodium hydroxide, tocopherol, limonene, butylene glycol, aloe barbadensis leaf juice powder, lactic acid, algin, sodium citrate, atelocollagen, serine, methylparaben, citric acid

scholl voetmasker relaxerend

Gebruiksaanwijzing

Haal de voetmaskers uit het zakje. Open voorzichtig elk masker langs het zegel aan de bovenkant. Trek de maskers aan over propere en droge voeten en zorg ervoor dat deze op hun plaats blijven door de bijgevoegde sticker te gebruiken. Verwijder de maskers na 20 minuten en masseer de huid om de rest van het product te laten indringen.

scholl voetmasker lavendel

Mijn ervaring

Ik vind het Scholl voetmasker heel fijn! Ik heb schoenmaat 41 en de maskers zijn groot genoeg voor mijn voeten. Door de kleefband kan je de maskers een beetje aanspannen en dat is erg handig. De substantie voelt heerlijk aan en de lavendelgeur ruikt lekker. Na gebruik voelen mijn voeten (en hielen) heerlijk zacht en glad aan. Er blijft best veel product achter op mijn huid dus dat masseer ik nog even goed in. Het product heeft ook wat tijd nodig om in te trekken. Omdat ik het voetmasker ’s avonds gebruik en verder niet veel meer doe, vind ik dat ook niet erg.

Als je me vraagt welk Scholl voetmasker ik het fijnste vindt, dan kies ik voor dit masker vanwege de lavendelgeur. Het Scholl Voedend Voetenmasker is geurloos en dat vind ik een beetje jammer. Qua werking vind ik ze allebei fijn, daar merk ik eigenlijk geen verschil in.

scholl voetmasker relaxerend lavendel

Ik heb het Scholl Relaxerend Voetmasker Lavendel voor € 5,09 gekocht bij Kruidvat. Bij Kruidvat is er regelmatig een aanbieding op Scholl, bijvoorbeeld 2+1 gratis, en daar maak ik graag gebruik van. Je kunt het Scholl voetmasker ook kopen bij andere drogisterijen en online apotheken. De prijzen kunnen variëren. 

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Scholl Hielkloven Crème Active Repair K+

Eén reactie

  1. oh klinkt goed, ga deze ook eens aanschaffen. zo af en toe een voetmaskertje kan wonderen doen

Reacties zijn gesloten.