WINACTIE: Rituals geurstokjes naar keuze

Geplaatst door

Omdat er vorige keer zo leuk is gereageerd op de Smartphoto winactie, heb ik besloten om vaker een winactie te organiseren. Ik ben ontzettend blij met jullie als lezers! Met een winactie wil ik jullie bedanken voor de vele bezoeken op mijn blog. Of je nu een trouwe lezer bent die mijn blog al jaren volgt, of je mijn blog nog maar net hebt ontdekt: heel erg bedankt! Vandaag heb ik alvast een superleuke winactie klaarstaan. Eén van jullie kan namelijk Rituals geurstokjes winnen. Wil je graag kans maken? Lees dan snel verder!

rituals geurstokjes winactie

Winactie: Rituals geurstokjes naar keuze

Rituals is één van mijn favoriete merken. Ik heb altijd wel één of meerdere Rituals producten in huis. Op dit moment staan er bijvoorbeeld heerlijke geurstokjes in onze woonkamer (de witte variant). De geurstokjes van Rituals zien er heel mooi uit, passen in ieder interieur en ze ruiken ontzettend lekker. In tegenstelling tot andere geurstokjes blijft de geur ook lang hangen. Omdat ik zo enthousiast ben over de Rituals geurstokjes, kwam ik op het idee om hier een winactie mee te organiseren. Bij deze!

Eén van jullie kan Rituals geurstokjes mini (50 ml) winnen. Deze geurstokjes werken ongeveer 3 weken. Ze zijn speciaal gecreëerd voor kleinere ruimtes in huis. Het is niet nodig om de stokjes te draaien. Als je een extra geurervaring wilt en de stokjes regelmatig omdraait, kan het zijn dat ze iets minder lang meegaan dan 3 weken.

Jullie hebben de keuze uit vier geuren. Van links naar rechts zie je: The Ritual of Sakura, The Ritual of Ayurveda, The Ritual of Happy Buddha en The Ritual of Hammam. Meer informatie over de geuren kan je hier vinden. 

Hoe maak je kans?

Dat is simpel! Laat hieronder een reactie achter met een geldig e-mailadres (niet zichtbaar voor anderen) waarin je vertelt dat je meedoet en welke geurstokjes jouw voorkeur hebben. De winactie loopt t.e.m. 27 november 2020. Daarna neem ik contact op met de winnaar. Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen. Ik wens jullie veel succes!

 

10 reacties

  1. Doe heel graag mee voor de The Ritual of Hammam geurstokjes. Ben helemaal alleen, zonder enige familie en die heerlijke geur brengt me misschien een beetje troost.

  2. Wat een leuke winactie, heerlijk voor in huis. Ik kan altijd erg genieten van een fijne geur. Ze lijken me allemaal wel lekker. Het meest nieuwsgierige ben ik toch naar THE RITUAL OF AYURVEDA, voor deze doe ik graag mee.

  3. Ik ben gek op de producten van rituals. Vooral de hammam lijn, omdat ik iets met het midden oosten heb. Ik heb as vrijdag ’n privé sessie in de winkel van rituals. (personal shopping ivm corona) ik heb n kadobon voor 30€. En ik wilde graag ’n masker kopen. Ik las jou review en besloot dat ik dit masker wilde kopen en toen ik ook nog de winactie was ik helemaal verkocht. Dus wie weet. Ik was trouwens onder de indruk van je review, zo uitgebreid. Dank je wel hiervoor, ik ben er erg mee geholpen. Groetjes annelies

Reacties zijn gesloten.