Review: Skin Republic Foot Repair Mask

Geplaatst door

Vandaag deel ik een review over het Skin Republic Foot Repair Mask. Dit masker bevat voedende ingrediënten zoals groene thee, zeewier, sheaboter en pepermunt die ervoor zorgen dat je voeten weer zijdezacht aanvoelen. Althans, dat wordt beloofd. Maar klopt het ook? Je leest het hieronder!

skin republic foot repair mask

Beschrijving Skin Republic Foot Repair Mask

‘Het Skin Republic Foot Repair Mask is een masker speciaal voor je voeten. Dit masker is ultra hydraterend en heeft een herstellende werking. Het bevat voedende ingrediënten zoals groene thee, zeewier, sheaboter en pepermunt die er samen voor zorgen dat jouw voeten weer zijdezacht aanvoelen. Ga voor stralende voeten met dit sheet masker in de vorm van een sok waardoor je ze makkelijk aanbrengt. Het voetenmasker is dierproefvrij.’

Ingrediënten

Water (Aqua), Butylene Glycol, Dimethicone, Alcohol, Glycerin, Cetyl Ethylhexanoate, Mineral Oil, Betaine, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Urea, Cetearyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Polyacrylate-13, Polyisobutene, Salicylic Acid, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate, Triethanolamine, Methyl Glucose Sesquistearate, Cetearyl Glucoside, Polysorbate 20, Sorbitan Isostearate, Disodium Edta, Tocopheryl Acetate, Jania Rubens Extract, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond)Seed Extract, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Paeonia Albiflora Root Extract, Sophora Flavescens Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Prunus Persica (Peach) Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf (Green Tea) Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Methylparaben, Phenoxy Ethanol, Propylparaben, Fragrance (Parfum).

Hoe te gebruiken?

Maak je voeten droog en schoon en trek de sokken aan. Trek het lipje rond de enkel aan om de sok vast te maken. Laat het 15 minuten inwerken. Naspoelen is niet nodig.

skin republic foot repair review

Mijn ervaring

Ik vind het Skin Republic Foot Repair Mask niet super maar ook niet slecht. De sokken zijn gemakkelijk te openen en hebben een grote opening. Mijn voeten passen er goed in (schoenmaat 41), maar voor grotere maten zullen de sokken te klein zijn. Het voetmasker heeft een lekkere geur, fris en zoet. De sokken bevatten veel product en dat voelt heerlijk aan mijn voeten. Wanneer ik de sokken uittrek, zie ik dat het product goed in mijn huid is getrokken. Ik hoef bijna geen restjes meer uit te smeren. Het product trekt ook snel in mijn huid en mijn voeten voelen niet vettig aan.

Na gebruik voelen mijn voeten en hielen zacht en gehydrateerd aan, maar ik vind de werking van korte duur. Bij de voetmaskertjes van bijvoorbeeld Scholl blijven mijn voeten veel langer zacht, maar ook bij het Disney voetenmasker Cinderella van de Action. Wat dat betreft valt dit Skin Republic voetmasker een beetje tegen. Tenslotte bevatten de sokken lipjes om rond de enkel te bevestigen, maar deze plakken helemaal niet. Beetje stom. Leuk om eens te proberen, maar ik vind dat er betere voetmaskertjes bestaan.  

Het Skin Republic Foot Repair Mask kost € 5,95 en is o.a. te koop bij Boozyshop en The Make Up Spot (webshops).

Veel liefs,
Vanessa xxx

2 reacties

  1. Oh jammer dat het tegenviel want het klonk toch veel belovend. Het merk zelf kende ik niet niet.

  2. Wat een fijne review! Goed om te lezen hoe dit voetenmasker jou bevalt en dat het minder goed is dan de andere twee maskers die je hebt geprobeerd. Vooral dat het masker van de Action dan nog beter is vind ik opvallend.

Reacties zijn gesloten.