Review: Hema Softening Foot Mask

Geplaatst door

Vandaag review ik het Hema Softening Foot Mask. Dit Hema voetmasker met sheabutter en cactusextract helpt je voeten te verzorgen, te hydrateren en verzacht de droge huid. Dat is in ieder geval wat Hema belooft, maar klopt het ook? Je leest het hieronder!

hema softening foot mask

Beschrijving Hema Softening Foot Mask – € 3,50

Het Hema Softening voetmasker bevat sheabutter en cactusextract. Het voetmasker helpt om de voeten te verzorgen, te hydrateren en verzacht de droge huid. In de verpakking zit één paar sokken dus je kunt het voetmasker één keer gebruiken.

Ingrediënten

Aqua, Caprylic / Capric Triglyceride, Glycerin, Urea, Butyrospermum Parkii Butter, Cetyl Alcohol, Propanediol, Sorbitan Olivate, Cetearyl Olivate, 1,2-Hexanediol, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Cetearyl Alcohol, Parfum, Betaine, Xanthan Gum, Benzyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Cetearyl Glucoside, Butylene Glycol, Trehalose, Chamaecyparis Obtusa Leaf Extract, Lactic Acid, Glycolic Acid, Tocopheryl Acetate, Opuntia Ficus-Indica Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Extensin, Paullinia Cupana Fruit Extract, Butyrospermum Parkii Butter Extract

hema voetmasker

Hoe Hema voetmasker gebruiken?

Breng de sokken aan op schone, droge voeten en relax 15 à 20 minuten. Verwijder daarna de sokken en masseer het overgebleven product in. Vermijd contact van de sokken met kleding, meubels en vloeren i.v.m. vlekken. Loop niet met de sokken rond vanwege gladheid.

Mijn ervaring

Ik had het niet verwacht, maar ik ben erg teleurgesteld in dit Hema voetmasker. Allereerst vind ik de pasvorm heel raar. Zoals je op de foto kunt zien, zitten de sokken vooraan heel strak en aan mijn hielen heel los. De sokken zitten echt niet comfortabel. Ik heb schoenmaat 41 en dit past nog nét. Als je grotere voeten hebt, zullen de sokken niet passen.

Het voetmasker ruikt lekker fris, maar bevat weinig product. Toch in vergelijking met andere voetmaskers die ik al heb gebruikt. Wanneer ik de sokken na 20 minuten verwijder, is het product helemaal in mijn huid getrokken. Echter voelen mijn voeten helemaal niet zo zacht en gehydrateerd aan. Ik merk heel weinig verschil tussen voor en na, en vind het resultaat zeer teleurstellend. Ik heb al veel voetmaskertjes getest en dit Hema Softening Foot Mask is ongetwijfeld één van de slechtste die ik al heb gebruikt. Zo jammer! 

hema softening voetmasker

Het Hema Softening Foot Mask kost € 3,50 en is te koop in de Hema winkels en webshop.

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook:

Review: OPI Pro Spa Moisturizing Socks

Review: Skin Republic Foot Repair Mask

Review: Disney voetenmasker Cinderella (Action)

5 reacties

  1. Oh dat valt tegen van Hema, want meestal zijn hun producten toch van best goede kwaliteit.
    Maar zoals je zegt, ander en beter 😉
    (hopelijk later op de week eindelijk es die ene soort van Action proberen als mijn man naar de academie is en ik het huis voor mij alleen heb)

  2. Jammer! Wel fijn om zo’n eerlijke review te lezen. Lijkt me wel relaxed om ooit ook eens zo’n voetenmasker te proberen. Welke raad je wel aan?

Reacties zijn gesloten.