Review: Disney voetenmasker Cinderella (Action)

Geplaatst door

Ik hou van Disney en van voetmaskertjes. Daarom kon ik dit Disney voetenmasker Cinderella écht niet laten liggen tijdens mijn laatste Action bezoek. Dat ik stiekem te oud ben voor dit soort maskertjes negeren we even want ik word hier gewoon blij van. Ondertussen heb ik de Cinderella Foot Mask Socks getest en hieronder deel ik mijn ervaring met jullie!

disney voetenmasker cinderella

cinderella foot mask socks

Beschrijving Disney voetenmasker Cinderella – € 1,39

“Als je net als Assepoester je muiltjes verliest, zorgt dan in ieder geval dat je voeten prachtig verzorgd zijn. Met dit paar voetmaskers komt dat zeker goed. Laat de maskersokken 20 minuten om je voeten zitten. Ze worden heerlijk gehydrateerd en extra verzorgd door de kokosnootolie. Zo ben jij helemaal klaar voor het bal.”

Ingrediëntenlijst

Hoe te gebruiken?

Was vooraf je voeten en droog ze grondig af. Doe je voeten in de sokken en gebruik de sticker zodat de sokken goed aansluiten rond je enkels. Laat het voetenmasker 20 minuten zitten. Verwijder vervolgens de sokken en wrijf de resterende vloeistof voorzichtig in tot deze volledig is geabsorbeerd.

Loop tijdens het gebruik niet rond want dit kan glibberig zijn. Voorkom contact van de vloeistof met je ogen. Gebruik het voetenmasker niet op een geïrriteerde, gebarsten, ontstoken, droge/gevoelige, gescrubde of verbrande huid. Als er irritatie optreedt tijdens of na het gebruik, stop dan onmiddellijk met het gebruik, spoel het af en zoek medische hulp.

Lees ook: Review: OPI Pro Spa Moisturizing Socks

Mijn ervaring

Ik vind de Cinderella Foot Mask Socks heel fijn! Allereerst zien ze er heel leuk uit door de muiltjes van Assepoester. Wellicht een beetje kinderachtig, maar je bent een Disney-fan of je bent het niet. Ik vind een printje in ieder geval veel leuker dan een standaard wit masker. De sokken hebben een heerlijke kokosgeur en geven me een instant zomergevoel. Daarnaast zijn de sokken ruim genoeg voor mijn voeten. Ik heb schoenmaat 41 en ik heb nog ruimte over. 

Het voetenmasker bevat veel product en voelt verfrissend en hydraterend aan mijn voeten. Een heerlijk gevoel na een warme zomerdag! Na gebruik wrijf ik de restjes nog even in en daarna voelen mijn voeten heerlijk zacht, gehydrateerd en fris aan. Mocht ik niet weten dat dit Action voetenmasker slechts € 1,39 kost, dan zou ik denken dat het een duurder voetenmasker van Scholl of dergelijke is. Ik vind de werking echt heel goed! Je moet wel even de tijd nemen voor dit voetenmasker want het duurt een tijdje alvorens het product in de huid is getrokken. 

Tenslotte nog een handige tip: de sokken zijn niet zo makkelijk te openen. Wellicht is het handig om er even een schaar bij te nemen en ze voorzichtig open te knippen. 

voetmasker action review

Het Disney voetenmasker Cinderella kost € 1,39 en is te koop bij Action.

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook:

Review: Action Growl Like A Tiger Foot Mask

Review: Action voetenmasker voor slechts € 0,84

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *