Deze producten heb ik in augustus opgebruikt

Geplaatst door

De maand augustus zit er bijna op en dat betekent dat het tijd is om mijn opgebruikte producten te delen met jullie. Het is een goedgevuld mandje dus laten we snel kijken naar de inhoud!

lucovitaal haar vitamines

Lucovitaal haar vitamine gummies

Ik vind deze haar vitamine gummies heel fijn! De (suikervrije) gummies hebben een lekkere bosbessensmaak en bevatten onder andere biotine en zink. Deze ingrediënten dragen bij aan de normale haargroei, zijn goed voor de conditie van het haar en zorgen voor het behoud van glanzend haar. Ik merk vooral dat ik veel minder last van haaruitval heb wanneer ik deze gummies gebruik. Zodra ik er even mee stop, wordt de haaruitval weer erger. Dit is dan ook de voornaamste reden waarom ik deze haar vitamine gummies blijf gebruiken.

Handig om te weten: bij Kruidvat en in de Lucovitaal webshop zijn deze vitamines dikwijls in de aanbieding voor 1+1 gratis. Zo scoor ik ze zelf ook altijd want anders zijn ze best duur: € 19,99. 

odorex pink magnolia

Odorex Pink Magnolia anti-transpirant (limited edition)

Een tijdje geleden heeft Kruidvat deze anti-transpirant speciaal ingekocht. Momenteel is hij daar niet meer te koop en dat vind ik jammer. Deze deodorant heeft een heerlijk zachte en bloemige geur en beschermt mijn oksels goed tegen vieze geurtjes.

Odorex 0% Perfume anti-transpirant

Deze deodorant gebruik ik altijd tegen schurende bovenbenen. Aangezien ik al de hele zomer kleedjes draag, is er iedere maand wel een deo op. Het blijft echt een wondermiddel voor mij! Gewoon even sprayen op de binnenkant van mijn bovenbenen en ik heb nooit meer last van een rode, geïrriteerde huid.

rexona shower fresh

Rexona Shower Fresh anti-transpirant

En nog een laatste deo: de Rexona Shower Fresh! Deze deodorant ruikt lekker fris en beschermt mijn oksels goed tegen zweetgeurtjes. 

rituals hammam doucheschuim

Rituals The Ritual of Hammam foaming shower gel

Ik ben gek op de douche foams van Rituals, zo ook op dit Rituals hammam doucheschuim. De geur van eucalyptus en rozemarijn ruikt heerlijk en het schuim is rijk en verzorgend. Altijd een zalig momentje om mee te douchen!

Lee Stafford Coco Loco Coconut Moisture Mist

Deze hydraterende mist werkt heel goed tegen droog en pluizig haar. Het is een product dat ik iedere dag gebruik, zowel om mijn haar in model te brengen als na het wassen van mijn haar. De haarmist werkt als een leave-in conditioner en maakt mijn haar glad en zacht. En de kokosgeur? Die vind ik heerlijk!

biotherm eau pure

Biotherm Eau Pure eau de toilette (review)

Jaja, ik heb ook een eau de toilette opgebruikt: de Biotherm Eau Pure. Dit is een heerlijk frisse en zomerse geur, I love it! Doordat het een eau de toilette is, is de geur ook lekker luchtig op warme zomerdagen. In mijn review kan je meer informatie vinden over de geurnoten en ingrediënten.

alvira charcoal pore strips action

Alvira Charcoal Pore Strips (Action)

Deze Alvira houtskool poriënstrips verwijderen mee-eters op je neus en reinigen de poriën. Ik vind dat ze heel goed werken want na gebruik zijn de strips best vies. Mocht je de strips ook graag eens proberen: ze zijn te koop bij de Action voor een euro.

Essence All About Matt! Fixing Compact Powder

Mijn favoriete gezichtspoeder is ook op. Helemaal op, haha. De laatste stukjes zijn afgebroken en heb ik zo weggegooid. Ik gebruik dit poeder om mijn concealer te fixeren, maar je kunt het ook prima voor je hele gezicht gebruiken. Ik vind dit echt een budgettoppertje. Het poeder kost slechts 2,99 en ik gebruik al jaren niets anders.

labello original pride kiss

Labello Original Pride Kiss Edition lippenbalsem

Ik heb het hele jaar door last van droge lippen dus ik gebruik elke dag een lippenbalsem. Deze Labello lippenbalsem bevat natuurlijke oliën en verzorgt mijn lippen. Zoals je ziet, is het een special edition. Met de Pride Kiss lippenbalsem wil Labello een zichtbaar signaal tegen haat en onverdraagzaamheid geven. Mooi initiatief waar ik graag mijn steentje aan bijdraag.

nivea rose care micellaire reinigingsdoekjes

NIVEA Rose Care micellaire reinigingsdoekjes

Ik gebruik al een tijdje de wasbare wattenschijfjes van de Action om mijn gezicht mee te reinigen, maar ik had nog een paar pakken reinigingsdoekjes liggen die ik niet zomaar wou weggooien.

Allereerst de NIVEA Rose Care micellaire reinigingsdoekjes! Deze doekjes bevatten bio rozenwater waardoor ze lekker ruiken en zacht zijn voor mijn huid. Ze reinigen goed mijn gezicht (en oogmake-up) en hebben een verzorgende werking.

NIVEA 3-in-1 verfrissende reinigingsdoekjes

Ook deze NIVEA reinigingsdoekjes zijn heel fijn. Ze bevatten vitamine E en reinigen, verfrissen en hydrateren mijn huid. Daarnaast verwijderen de doekjes goed mijn oogmake-up. Niets op aan te merken!

hema micellaire reinigingsdoekjes

HEMA 3 in 1 micellaire reinigingsdoekjes

Deze HEMA micellaire reinigingsdoekjes hebben me aangenaam verrast. Ze zijn stevig (net zoals die van NIVEA) en ruiken lekker fris. Ze reinigen, verfrissen en verwijderen mijn oogmake-up. De doekjes zijn mild en drogen mijn huid niet uit. Ook een aanrader!

Rituals The Ritual of Sakura Hair & Body Mist

Deze hair & body mist heb ik eens gratis gekregen bij een bestelling. De mist ruikt heerlijk, net als de andere producten uit The Ritual of Sakura lijn. De geur vervliegt wel vrij snel maar ik verwacht eigenlijk ook niets anders van zo’n mini body mist. 

The Body Shop Vitamin C Glow Sheet Mask

Ik vind dit sheetmasker met vitamine C heel fijn. Het masker heeft een hydraterende werking, maakt mijn huid zacht en zorgt voor een mooie glans. Ik heb dit sheetmasker al meerdere keren gekocht en dat zal in de toekomst nog gebeuren. 

Disney voetenmasker Cinderella (Action) – review

Dit voetenmasker van de Action heeft me aangenaam verrast, wat je trouwens ook in mijn review kan lezen. De sokken hebben een heerlijke kokosgeur en geven me een instant zomergevoel. Ze zijn ook ruim genoeg voor mijn voeten (schoenmaat 41). De sokken bevatten veel product en maken mijn voeten heerlijk zacht en gehydrateerd. Als ik nog eens naar de Action ga, dan koop ik ze zeker opnieuw.

Simple Coconut Water Hydrating Mask

Ook over dit sheetmasker ben ik heel enthousiast. Het masker hydrateert mijn droge huid en na gebruik voelt mijn huid heerlijk zacht, glad en gehydrateerd aan. Dit effect blijft ook lang aanhouden. Geen 30 dagen zoals op de verpakking staat vermeld – wat ik overdreven vind – maar toch zeker tot de volgende dag. Het is absoluut een van de beste hydraterende maskertjes die ik al heb gebruikt.

listerine naturals mondspoeling

Listerine Naturals mondspoeling

En dan last but not least: het Listerine Naturals mondwater. Dit mondwater was nieuw in het assortiment en daarom wou ik het graag eens testen. De smaak is heel mild en daarom zou ik het niet meer opnieuw kopen. Ik gebruik liever een Listerine mondwater met meer pit, om het zo maar te zeggen. 

Zo, dit zijn de producten die ik afgelopen maand heb opgebruikt. Tijd om mijn mandje weer te vullen met nieuwe producten. Bedankt voor het lezen!

Veel liefs,
Vanessa xxx

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *