Vintage in huis met het JoV Archie vloerkleed

Geplaatst door

Het vintage interieur is weer helemaal terug van weggeweest. Vintage meubels zoals een bruine fauteuil of kast maken een echt statement in huis, maar vergeet ook zeker de vintage accessoires niet. Als er één item niet mag ontbreken in een vintage woonkamer, dan is het wel een vloerkleed. Het JoV Archie vloerkleed is hier een prachtig voorbeeld van. Kijk maar mee!

JoV Archie vloerkleed

Over JoV

Het JoV Archie vloerkleed is een ontwerp van JoV. Dit is een kleinschalig familiebedrijf uit België dat handgemaakte tapijten maakt. Met invloeden vanuit de hele wereld ontwerpt en produceert JoV ontzettend mooie, tijdloze vloerkleden. Er wordt geen gebruik gemaakt van synthetische stoffen. Er wordt alleen gewerkt met hoogwaardige, duurzame materialen zoals wol, katoen, mohair, linnen en natuurzijde. Ook voor het ontwerp van deze design vloerkleden worden kleuren, texturen en vormen uit de natuur gehaald als belangrijkste inspiratiebron. 

JoV Archie

JoV Archie vloerkleed

Het JoV Archie vloerkleed is onderdeel van Nostalgia, een collectie die je doet verlangen naar momenten van vroeger. Met deze collectie wil JoV de positieve gevoelens van vroeger oprakelen door middel van kleuren en patronen uit het verleden, en deze terug laten komen in de vloerkleden. Dat geldt dus ook voor het JoV Archie vloerkleed. Dit is een prachtig design tapijt met een speels patroon in retro kleuren die een vintage gevoel opwekken. Als je er nog een bruine, vintage fauteuil bij plaatst, dan creëer je binnen no time een vintage interieur!

Om het nog even over de materialen te hebben. Voor dit JoV tapijt zijn er drie verschillende materialen gecombineerd in één garen, die alle drie hun eigen unieke bijdrage leveren aan het Archie tapijt. Het linnen zorgt voor een stevige basis, het wol geeft het tapijt een heerlijk zacht gevoel (lekker warm in de winter!) en het natuurzijde zorgt voor een subtiele glans waardoor het vloerkleed een prachtige, luxueuze uitstraling krijgt. 

JoV Archie tapijt

Ik vind het JoV Archie vloerkleed ontzettend mooi en het ziet er heerlijk fluffy uit. Het is dat ik momenteel een antracietkleurige zetel heb en het kleed hier niet echt bij past, want anders zou ik dit tapijt graag toevoegen aan mijn interieur! Wat vind jij ervan?

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

  1. Wat een leuk tapijt! Vooral de niet rechte randen maken het speciaal.
    Bij ons past het helaas ook niet, anders zou ik het ook zeker wel overwogen hebben!
    Een tapijt geeft ook warmte vind ik, zowel letterlijk als figuurlijk.

Reacties zijn gesloten.