Review: Biotherm Eau Pure eau de toilette

Geplaatst door

Vorige week heb ik een review geschreven over de Biotherm Eau Relax eau de toilette. Omdat ik hier zo tevreden over ben, heb ik ook de Biotherm Eau Pure eau de toilette gekocht. Eau Pure is een opwekkende geur geïnspireerd door een witte waterval, een frisse aromatische reis, vol met pure en voedende groene fruitsoorten: groene thee, limoen en kiwi. Lees hier mijn review van de Biotherm Eau Pure!

biotherm eau pure eau de toilette

Verpakking

Net zoals bij de Biotherm Eau Relax eau de toilette is de verpakking van Eau Pure vrij basic, maar wel heel mooi. Zowel het blauwe doosje als het glazen flesje trekken meteen de aandacht. Ook bij deze eau de toilette kan je al aan de verpakking zien dat het een zomers geurtje is en dat vind ik leuk. Verder vind ik het doorzichtige flesje handig omdat ik zo makkelijk kan zien hoeveel parfum er nog in zit. Biotherm Eau Pure bevat 100 ml en dat is een flinke hoeveelheid waar je een hele zomer van kunt genieten!

Beschrijving Biotherm Eau Pure eau de toilette

“Biotherm Eau Pure is een verkwikkende frisse spray. Een opwekkende geur geïnspireerd door een witte waterval, een frisse aromatische reis, vol met pure en voedende groene fruitsoorten: groene thee, limoen en kiwi. Met één enkele rijke verstuiving ontwaken de zintuigen en voelt de huid bijzonder aangenaam en intens verfrist aan.”

Topnoten: limoen, kiwi, rabarber, grapefruit en citroen
Hartnoten:
groene thee en lotus
Basisnoten: patchouli, muskus en eikenmos

biotherm eau pure

Ingrediënten

Alcohol, Aqua, Parfum, Limonene, Actinidia Chinensis Water, Butylphenyl Methylpropional, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Linalool, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Bht, Ethylhexyl Salicylate, Citral, Geraniol, Citronellol F.I.L. B28626/3

Mijn ervaring

Biotherm Eau Pure is een heerlijk frisse en fruitige geur, ideaal voor de zomer! Helaas vervliegt de geur snel, veel sneller dan Biotherm Eau Relax. Na een uurtje ruik ik er bijna niets meer van en moet ik opnieuw sprayen. Dat is toch wel een teleurstelling na mijn positieve ervaring met Eau Relax. Ik had immers verwacht dat de geur net zo lang zou blijven hangen, maar dat valt dus een beetje tegen. Ik vind het niet zo erg om na een uur opnieuw te sprayen, alleen zal het flesje hierdoor sneller leeg zijn en dat is natuurlijk jammer. Echter blijf ik Eau Pure wel met veel liefde gebruiken want de geur is heerlijk!

biotherm eau de toilette eau pure

Biotherm Eau Pure (100 ml) is voor € 38,00 te koop bij de parfumerie. Bij ICI Paris XL is hij momenteel afgeprijsd naar € 31,00. 

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review: Biotherm Aqua Bounce Flash Mask