Review: Lucovitaal Kapotte Mondhoeken Crème

Geplaatst door

Heb jij last van kapotte mondhoeken, kloofjes en een droge, gevoelige of schrale huid? Dan kan de Lucovitaal Kapotte Mondhoeken Crème helpen om je huid te herstellen en te verzorgen. Onlangs had Lara last van gescheurde mondhoeken en heb ik deze crème bij haar gebruikt. In deze blogpost deel ik graag mijn ervaring met jullie, want iedereen heeft vroeg of laat wel eens last van kapotte mondhoeken.

lucovitaal kapotte mondhoeken crème

Beschrijving Lucovitaal Kapotte Mondhoeken Crème (€ 9,99 – 15 ml)

Deze rijke crème verzorgt en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid, speciaal ontwikkeld voor kapotte mondhoeken en een drogegevoeligeruwe en/of schrale huid. Het legt een beschermend laagje op de huid zonder haar geheel af te sluiten. Het houdt de huid soepel en is vochtinbrengend. De natuurlijke werkstoffen zijn verzachtend en ondersteunen het herstellend vermogen van de huid waardoor de kloofjes en schrale plekken verminderen. 

lucovitaal kapotte mondhoeken crème review

Ingrediëntenlijst

Aqua, glycerin, aloe barbadensis, squalane, butyrospermum parkii butter, cetearyl alcohol, isopropyl myristate, glycyrrhiza glabra, panthenol, chamomilla recutita, cetearyl glucoside, bisabolol, allantoin, echinacea angustifolia, tocopheryl acetate, polyacrylamide, diazolidinyl urea, c13-14 isoparaffin, laureth-7, potassium sorbate, sodium benzoate, tocopherol, aroma, leci- thin, ascorbyl palmitate, glyceryl oleate, citric acid, glyceryl stearate.

De Kapotte Mondhoeken crème is vrij van parabenen en parfum.

Hoe te gebruiken?

Breng de crème met de applicator of met de vingertop aan op de huid. Indien nodig kun je dit meerdere malen per dag en voor de nacht aanbrengen.

welke creme voor kapotte mondhoeken

Mijn ervaring

Deze crème werkt heel goed! Ik heb hem ’s avonds aangebracht op Lara’s kapotte mondhoeken en ’s ochtends zagen haar mondhoeken er al veel beter uit. De volgende avond heb ik dit nog eens herhaalt en de ochtend erop was er niets meer van haar gescheurde mondhoeken te zien. De crème werkt dus niet alleen goed, maar ook heel snel! Ik heb ook geprobeerd om de crème overdag aan te brengen (zie foto), maar Lara kan er niet lang afblijven en zo kan de crème natuurlijk z’n werk niet doen. Daarom breng ik de crème alleen aan als ze slaapt zodat hij de hele nacht kan inwerken.

Gescheurde mondhoeken kunnen meestal weinig kwaad en gaan vanzelf weer weg, maar dan mag je er niet aan likken en prutsen, en dat is bij jonge kinderen zoals Lara niet te voorkomen. Daarom vind ik het heel fijn om deze crème te gebruiken zodat ze er snel vanaf is en er geen last meer van heeft. Uiteraard kan deze crème ook door volwassenen worden gebruikt. Mocht ik in de toekomst last krijgen van kapotte mondhoeken, dan zal ik deze crème er zeker bijnemen.

mondhoek creme

Waar te koop?

De Lucovitaal Kapotte Mondhoeken Crème kost € 9,99 (15 ml) en is o.a. te koop op Lucovitaal.nl en DeOnlineDrogist.nl

Veel liefs,
Vanessa xxx

Tip: het Lucovitaal Kapot Gewassen Handenmasker en het Lucovitaal voetmasker zijn ook echte aanraders!

3 reacties

  1. Fijn dat het zo goed werkte bij Lara.
    Ik heb hem ook nog gebruikt maar merkte er eigenlijk weinig resultaat van. Maarja, het kan zijn dat de oorzaak gewoon anders was vb vitaminegebrek wat ik nogal vaak heb. Dan kan zo’n crème natuurlijk geen wonderen doen.

    1. Jammer dat de crème niet goed werkte voor jou. Dan kan het inderdaad aan een vitaminetekort gelegen hebben.

  2. Ik wist niet eens dat dit bestond. Rui heeft al een tijdje 1 mondhoek die wat gescheurd is en dat wil precies niet echt genezen. Morgen ga ik hier eens voor kijken

Reacties zijn gesloten.