Review: Lucovitaal Kapot Gewassen Handenmasker

Geplaatst door

Lucovitaal Kapot Gewassen Handenmasker – Het dragen van een mondmasker is inmiddels niet meer verplicht, maar we moeten nog steeds vaak onze handen wassen en ontsmetten. Hierdoor kan je last krijgen van (extreem) droge handen en nagelriemen. Om deze problemen te verhelpen, kan je het Lucovitaal Kapot Gewassen Handenmasker gebruiken. Ik heb dit handenmasker getest en deel graag mijn ervaring met jullie!

lucovitaal kapot gewassen handenmasker

Beschrijving Lucovitaal Kapot Gewassen Handenmasker (€ 4,99)

Het Lucovitaal Kapot Gewassen Handenmasker revitaliseert, hydrateert diep, verzacht en voedt zelfs de ruwste en extreem droge handen en nagelriemen in slechts 15 minuten. Dit ultieme handenmasker is ook voor handen die zijn uitgedroogd door het veelvuldig wassen en ontsmetten met desinfecterende handgel.

Lucovitaal Handenmasker boost de huid door zijn unieke samenstelling met Arganolie. Het heeft een kalmerend effect op de huid, een ultieme vochtinbrengende werking, bevordert het regeneratieproces en beschermt de beschadigde huid. Kortom: dit bijzondere handenmasker verstevigt, hydrateert en herstelt de huid optimaal.

Het is geschikt voor alle huidtypen.

Ingrediëntenlijst

AQUA, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, UREA, MINERAL OIL, ETHYLHEXYL PALMITATE, PETROLATUM, GLYCERYL STEARATE, PEG-40, SORBITAN STEARATE PEG-40, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, CETEARYL ALCOHOL, STEARETH-21, BUTYLENE GLYCOL, PORTULACA OLERACEA EXTRACT(PORTULACA OLERACEA), YEAST BETA-GLUCAN, STEARETH-2 , DIMETHICONE, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL, TAURATE COPOLYMER, ISOHEXADECANE ,POLYSORBATE 80, SORBITAN OLEATE, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, ARGANIA SPINOSA, CARBOMER, TRIETHANOLAMINE, XANTHAN GUM, DISODIUM EDTA EDTA, FRAGRANCE.

lucovitaal handenmasker

Hoe te gebruiken?

Was je handen en dep ze droog. Haal de handschoenen uit de verpakking en scheid ze langs de voorgeknipte lijn. Laat je handen tussen de binnenste serum gedrenkte viltlagen glijden. Gebruik de stickers om de handschoenen goed dicht te maken. Houd de handschoenen 15 minuten aan. Verwijder ze en gooi ze weg. Masseer zachtjes het resterende serum in en spoel niet af.

– Aanbevolen gebruik: voor ultiem herstel 1 keer per week.
– Voor zeer beschadigde handen: gebruik naar behoefte totdat de huid is hersteld. 

Let op: bewaar het handenmasker bij kamertemperatuur (15-25°C) op een droge, donkere plaats totdat je het gebruikt. Hou het buiten bereik van jonge kinderen. Wanneer er irritatie of een allergische reactie optreedt, stop het gebruik dan onmiddellijk.

handenmasker

Mijn ervaring

Vorig jaar heb ik het Lucovitaal voetmasker getest en daar was ik zeer tevreden over. Ik was dan ook ontzettend benieuwd naar het Lucovitaal handenmasker. Ik kan jullie meteen al verklappen dat ik hier ook tevreden over ben! Zoals je op onderstaande foto kunt zien, is het masker groot genoeg voor mijn handen. Ik heb grote handen en lange vingers dus ik veronderstel dat dit handenmasker bij alle vrouwen zal passen. Door de sticker kan ik de handschoenen goed dicht houden.

Het masker bevat enorm veel crème. Ik voel meteen dat mijn handen gehydrateerd en gevoed worden, heerlijk! Echter voelt het masker ook heel fris, wat me op dit moment een beetje stoort. Op een warme zomerdag zou ik dit waarschijnlijk niet zo erg vinden. Het masker ruikt lekker fris en zoet.

Na een kwartiertje verwijder ik het masker. Er is nog veel crème op mijn handen achtergebleven dus dat smeer ik nog even goed in. Mijn handen voelen nog een tijdje vettig aan en het duurt even voordat de crème helemaal in mijn huid is getrokken. Daarom raad ik aan om dit handenmasker te gebruiken op een moment dat je je handen een tijdje vrij hebt, bijvoorbeeld tijdens het televisie kijken of voor het slapengaan. Anders kan het wel eens vervelend zijn dat je je handen niet direct kunt gebruiken.

Mijn handen voelen heerlijk zacht, gehydrateerd en gevoed aan. Ze zien er ook heel verzorgd uit. Ik heb spijt dat ik geen voor en na foto’s heb gemaakt want het verschil is groot. Ook mijn nagelriemen zijn niet meer droog en zien er een pak verzorgder uit. Ja, ik vind dit Lucovitaal handenmasker heel goed en ik zou het zeker opnieuw kopen. Het enige wat me stoort is dat het masker zo fris blijft aanvoelen, maar verder kan ik alleen maar pluspunten benoemen. 

Oh, nog één tip: het eerste handmasker kan je gemakkelijk zelf aanbrengen, maar bij het tweede masker gaat dit wat moeilijker. Het is handig als iemand anders het masker om je tweede hand kan bevestigen. 

handenmasker lucovitaal

Het Lucovitaal Kapot Gewassen Handenmasker kost € 4,99 (1 paar) en is o.a. te koop via Lucovitaal.nl en DeOnlineDrogist.nl

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx