Review: Lucovitaal voetmasker hydra sokken

Geplaatst door

Lucovitaal staat vooral bekend om zijn vitaminen en mineralen. Ik was dan ook aangenaam verrast toen ik online het Lucovitaal voetmasker tegenkwam. Ik wist helemaal niet dat dit merk ook hydra sokken in het assortiment had! Aangezien ik heel graag voetmaskertjes gebruik, moest ik dit Lucovitaal voetmasker hydra sokken gewoon proberen. Vandaag deel ik mijn review met jullie!

lucovitaal voetmasker

De verpakking 

In tegenstelling tot de meeste voetmaskers, zit het Lucovitaal voetmasker in een kartonnen doosje. Dit doosje ziet er ongeveer hetzelfde uit als de verpakking van de Lucovitaal voedingssupplementen. Dat is handig want zo kan je het merk makkelijk herkennen. In het doosje vind je een zakje waar de hydro sokken in zitten. Op het doosje vind je alle nodige informatie: de beschrijving, gebruiksaanwijzing en ingrediëntenlijst. Je kunt er dus direct mee aan de slag! 

lucovitaal voetenmasker

Beschrijving Lucovitaal voetmasker hydra sokken 

Lucovitaal voetmasker hydra sokken maakt je voeten fluweelzacht, zonder lelijke eeltplekken, pijnlijke (hiel)kloven en harde plekken. Dit intensief voedende, hydraterende voetmasker verlost je van (extreem) droge huid, ruwe voeten en jeuk. Maakt kloofjes en scheurtjes zachter zodat het beter kan herstellen. Na een behandeling van slechts 20 minuten voelen je voeten weer heerlijk zacht en zijn ze voor minimaal een week intensief gehydrateerd.

Ingrediëntenlijst

Aqua, glycerin, mineral oil, polysorbate 60, sorbitan stearate, betaine, polyglycerin-6, pvm/ma co- polymer cetearyl alcohol, sodium hyaluronate, ce- ramide 3, phenoxyethanol, caprylhydroxamic acid, ca- prylyl glycol, carbomer, hydroxyethylcellulose, so- dium hydroxide, ethylhexylglycerin, disodium edta, aroma

Hoe moet je het Lucovitaal voetmasker gebruiken?

Knip de sokken open aan de bovenzijde met een schaar. Trek de sokken aan gedurende 20 minuten. Aan het voetmasker zit een plakrandje waarmee je de sokken rond de enkels vast kan zetten. Om ervoor te zorgen dat de sokken goed blijven zitten, kan je ze dragen in pantoffels. Verwijder de sokken van de voeten en voel het verschil! Je voeten zijn fluweelzacht en intensief gehydrateerd. Herhaal de behandeling om de 3 tot 6 weken voor blijvend fluweelzachte voeten. Gebruik na de behandeling voor het behoud van optimaal resultaat de Lucovitaal Voetenwonder crème. Deze crème hydrateert de voeten en houdt de huid zacht en soepel.

Lees ook: Review: OPI Pro Spa Moisturizing Socks

hydra sokken lucovitaal

Mijn ervaring

Het Lucovitaal voetmasker is het beste voetmasker dat ik tot nu toe heb gebruikt! De sokken bevatten ontzettend veel crème waardoor mijn voeten intens worden gehydrateerd. Het voetmasker voelt zo lekker dat ik de sokken wel een kwartier langer laat zitten. Dat zegt genoeg, hè? Nadat ik de sokken heb verwijderd, smeer ik de restjes crème nog even goed in. Daarna voelen mijn voeten en hielen – zoals beloofd – fluweelzacht aan. Een heerlijk gevoel!

Lucovitaal belooft dat je voeten na gebruik een week lang gehydrateerd blijven en dat klopt ook. Pas na een weekje kunnen mijn voeten weer een voetmasker gebruiken. Dat is dus top! Dit is ook de reden waarom ik zo graag voetmaskers gebruik. Als het een goed voetmasker is, dan heb je een paar dagen tot een week geen omkijken meer naar je voeten en hoef je ook geen voetcrème te smeren. Daarnaast vind ik het ook gewoon een heerlijk me-time momentje.

Terug naar de sokken! De Lucovitaal sokken zijn makkelijk in gebruik. Je knipt ze open met een schaar en dan kunnen je voeten er zo in. Ik heb schoenmaat 41 en de sokken zijn ruim genoeg voor mijn voeten. Ook de geur van het voetmasker is fijn: fris en een beetje bloemig. In het begin voelt het masker fris aan, maar dat gevoel verdwijnt vrij snel. Ik heb het plakrandje niet gebruikt rond mijn enkels, maar je kunt dat dus wel doen als je dat fijn vindt. 

Ik ben echt aangenaam verrast door dit Lucovitaal voetmasker. Als jij ook last hebt van droge, ruwe voeten en/of (hiel)kloven, dan raad ik deze hydro sokken zeker aan!

lucovitaal hydra sokken

Normaal kost het Lucovitaal voetmasker hydra sokken € 9,99. Ik heb het besteld bij DeOnlineDrogist voor slechts € 5,00. Ik heb het dus gescoord met 50% korting. DeOnlineDrogist heeft trouwens regelmatig interessante aanbiedingen. Het is een Nederlandse webshop, maar vanaf € 20 zijn de verzendkosten gratis naar België (anders € 3,95). No spon, gewoon een tip voor jullie! 😉 

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review: Neutrogena voetenmasker

2 reacties

  1. Mijn voeten kunnen wel een voetmasker gebruiken. dit merk kende ik nog niet. ga ik ook eens uitproberen.

Reacties zijn gesloten.