Scento Amber & Incense shower foam & geurkaars

Geplaatst door

Speciaal voor de feestdagen heeft Scento een limited edition uitgebracht: Scento Amber & Incense. Deze prachtige collectie bestaat uit een shower foam, XL geurkaars, geurstokjes en een gift set. De producten zien er niet alleen feestelijk uit, maar ze hebben ook een warme en betoverende geur om de decembermaand nóg specialer te maken. In deze blogpost stel ik je graag twee producten uit de collectie voor: de Scento Amber & Incense shower foam en Scento Amber & Incense geurkaars XL. Kijk je mee?

scento amber & incense

Scento Amber & Incense shower foam – € 8,95 (200 ml)

Ik gebruik heel graag shower foams. Vroeger gebruikte ik vooral de Rituals douche foams, maar inmiddels staat er ook regelmatig een Scento shower foam in mijn badkamer. De Scento Black Vanilla & Snowdrop shower foam beviel me bijvoorbeeld heel goed en dat is bij deze Scento Amber & Incense shower foam eigenlijk niet anders. 

De Scento Amber & Incense shower foam is eerst een luchtig schuim. In combinatie met water verandert het in een zacht, verzorgend schuim dat heerlijk ruikt. Wierook maakt de douche foam oriëntaals en een tikkeltje mysterieus. De zoete accenten en houtnoten maken de geur knus en ‘feel good’. De combinatie van amber en wierook creëert een warme, betoverende en sprankelende geur die perfect bij de winter past. I love it!

scento amber & incense shower foam

Scento Amber & Incense geurkaars XL – € 34,95 

Net als dat ik heel erg van douche foams hou, geniet ik ook heel erg van geurkaarsen. In het najaar brand er iedere dag wel een geurkaars in huis, terwijl ik aan het werk ben of wanneer ik ’s avonds Netflix kijk. Vanmorgen heb ik de Scento Amber & Incense geurkaars aangestoken en daar geniet ik nu volop van! Deze XL geurkaars heeft vier lonten en heeft eindeloos veel branduren. Ik kan op dit moment nog niet zeggen hoeveel uren precies, maar het zullen er sowieso héél veel zijn als ik naar het formaat van de geurkaars kijk. 

De geur is, net als bij de shower foam, heerlijk warm en betoverend. Zodra ik de geurkaars aansteek, verspreid de geur zich door de hele woonkamer. De geur is dus duidelijk aanwezig en daar hou ik van. Thuiswerken is nog zoveel leuker met een heerlijke geurkaars erbij! 

scento amber & incense geurkaars

scento amber incense geurkaars

De Scento Amber & Incense collectie is limited edition en dus slechts tijdelijk verkrijgbaar. Je kunt de producten kopen bij ICI Paris XL (ook in de webshop). Er is ook een Scento Cranberry & Caramel limited edition verkrijgbaar. 

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa

Lees ook: Scento adventskalender 2021 (inhoud)