Scento Cranberry & Caramel shower foam & geurkaars

Geplaatst door

Naast de Scento Amber & Incense collectie heeft Scento nog een limited edition uitgebracht: Scento Cranberry & Caramel. Ook deze prachtige collectie bestaat uit een XL geurkaars, geurstokjes, shower foam en een gift set. De producten zien er net zo feestelijk uit, alleen hebben ze een rode kleur en een andere geur. Scento Cranberry & Caramel ruikt lekker fris door het rood fruit, maar ook lekker zoet door de karamel en het snufje vanille dat eraan is toegevoegd. Kortom: een heerlijke combinatie om de feestdagen een warme, intieme sfeer te geven! Ik stel je graag twee producten uit de collectie voor: de Scento Cranberry & Caramel shower foam en de Scento Cranberry & Caramel geurkaars XL. 

scento cranberry caramel

Scento Cranberry & Caramel shower foam – € 8,95 (200 ml)

Mijn trouwe lezers weten het inmiddels wel: ik ben gek op douche foams! Als er geen Rituals douche foam in mijn badkamer staat, dan is het wel een Scento shower foam. Ik vind de Scento shower foams heerlijk en dat geldt ook voor deze Cranberry & Caramel shower foam. Eerst is het een luchtig schuim dat een beetje op scheerschuim lijkt. Zodra het schuim in aanraking komt met water, verandert het in een zacht en verzorgend schuim dat ontzettend lekker ruikt.

Rood fruit maakt de douche foam fris en fruitig, terwijl de karamel en vanille voor een zoete geur zorgen. Het is een heerlijke combinatie die perfect bij de feestdagen en winter past. Scento Amber & Incense ruikt lekker, maar Scento Cranberry & Caramel ongetwijfeld ook!

scento cranberry caramel shower foam

Scento Cranberry & Caramel geurkaars XL – € 34,95

Als je door het scherm zou kunnen kijken, dan zou je zien dat er hier altijd wel een geurkaars brand in huis. Dikwijls steek ik een geurkaars aan als ik aan het werk ben, maar ook ’s avonds brand er vaak eentje als ik Netflix kijk. Ik vind de Scento geurkaarsen ontzettend fijn omdat ze zo groot zijn, eindeloos veel branduren hebben en natuurlijk ook omdat ze lekker ruiken. Dit is ook het geval bij de Scento Cranberry & Caramel geurkaars. Zodra ik de vier lonten aansteek, komt de heerlijke geur van rood fruit en karamel me al tegemoet. De fruitige, zoete geur hangt tevens in de hele kamer en dat vind ik echt heel fijn!

scento cranberry caramel geurkaars

De Scento Cranberry & Caramel collectie is limited edition en dus tijdelijk verkrijgbaar. Je kunt de producten kopen bij ICI Paris XL (ook in de webshop).

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Scento adventskalender 2021 (inhoud)

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *