Favoriet: BE Creative Make Up Frosted Flakes Eyeshadow Palette

Geplaatst door

Ik schrijf weinig over make-up. Alleen als ik ergens heel enthousiast over ben, zal ik er een blogpost aan wijden. Dat ik nu een artikel deel over de BE Creative Make Up Frosted Flakes Eyeshadow Palette, zegt dus eigenlijk al genoeg. Deze Frosted Flakes oogschaduwpalette, genaamd Sleigh All Day, bevat twaalf prachtige kleuren van winterwit tot warm brons. Ideaal om mooie nude looks mee te maken!

be creative make up frosted flakes eyeshadow palette

BE Creative Make Up Frosted Flakes collectie

Speciaal voor de feestdagen heeft BE Creative Make Up een kerstcollectie uitgebracht: Frosted Flakes. Deze collectie bevat prachtige make-up, onder andere een bronzer kit, gezichtstrio palette, mascara, diverse lipglosses en een oogschaduwpalette. Er is zelfs een Frosted Flakes adventskalender mini verkrijgbaar! 

Persoonlijk trekken niet alle make-up items mijn aandacht, maar waar ik wél op slag verliefd op werd is de Frosted Flakes Eyeshadow Palette. Hieronder vertel ik jullie er meer over.

BE Creative Make Up Frosted Flakes Eyeshadow Palette – € 24,95

be creative make up frosted flakes oogschaduw palette

sleigh all day

De Frosted Flakes oogschaduwpalette, genaamd Sleigh All Day, bevat twaalf prachtige kleuren van winterwit tot warm brons. De kleuren hebben verschillende finishes: mat, shimmer en glitter. Je kunt er eindeloos veel make-up looks mee maken en mooie nude looks mee creëren. De oogschaduwpalette bevat ook een spiegel, wat ontzettend handig is tijdens het make-uppen. 

frosted flakes eyeshadow palette

frosted flakes oogschaduw palette

Ik vind dit echt een prachtige oogschaduwpalette en gebruik ze iedere dag met veel plezier. Ik draag uitsluitend nude looks en deze palette is hiervoor ideaal. Er zijn drie kleuren die ik momenteel niet gebruik: ‘The Grinch Stole Xmas’, ‘Red Nose Reindeer’ en ‘All Night Long’ dus daar heb ik geen ervaring mee. Maar over de andere kleuren heb ik niets dan lof!

De oogschaduw is gemakkelijk aan te brengen met een oogschaduw kwastje. Jammer dat er geen kwastje bij de palette zit, dat is een minpuntje. De oogschaduw komt heel mooi tot z’n recht op mijn oogleden en de intensiteit stelt me zeker niet teleur. Ook over de houdbaarheid ben ik tevreden want de oogschaduw blijft de hele dag mooi zitten. Ik gebruik geen oogschaduwbasis, maar ik breng wel altijd een beetje concealer aan als basis op mijn oogleden, wat overigens ook prima werkt. Op het eind van de dag is de kleurintensiteit een beetje minder geworden, maar toch is er nog voldoende kleur aanwezig.

Ja, ik ben heel blij met deze Frosted Flakes palette en ik raad ze iedereen aan die van nude looks houdt! 

frosted flakes sleigh all day

BE Creative Make Up Frosted Flakes Eyeshadow Palette kost € 24,95 en is te koop bij ICI Paris XL. Deze oogschaduwpalette behoort tot de kerstcollectie en is slechts tijdelijk verkrijgbaar.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

3 reacties

  1. ik ben gek op nudes maar de kleurtjes in dit palette zien er allemaal zo licht uit of ben ik verkeerd?

Reacties zijn gesloten.