Scento adventskalender 2021 (inhoud)

Geplaatst door

De voorbije weken heb ik diverse adventskalenders gedeeld met jullie. Vandaag is de laatste kalender aan de beurt: de Scento adventskalender 2021! Deze kalender bevat 24 home & body verrassingen om af te tellen naar Kerst. Ben je benieuwd naar de inhoud van deze Scento adventskalender? Scrol dan snel naar beneden!

scento adventskalender 2021

Scento adventskalender 2021 – € 55,95

De verpakking van de Scento adventskalender ziet er mooi uit en doet me een beetje denken aan de Rituals adventskalender 2021. Het is een kersthuis met achter elk raam een Scento home of body product. De kalender bevat 24 vakjes en dus 24 Scento verrassingen. Normaal is het de bedoeling dat je op 1 december (vandaag) het eerste vakje openmaakt en zo elke dag aftelt naar Kerst. Uiteraard kan je de adventskalender nog steeds kopen. Dan doe je gewoon een paar vakjes in een keer open om de dagen in te halen. Helemaal niet erg, toch? Je kunt de Scento adventskalender 2021 voor € 55,95 kopen bij ICI Paris XL (ook online).

Inhoud Scento adventskalender 2021

Hieronder laat ik de inhoud van de Scento adventskalender zien. Als je dit liever niet ziet, moet je nu even wegklikken. Ben je wel benieuwd? Scrollen maar!

In vakje 1 t.e.m. 5 vind je:

– Scento Bath Bomb Cotton Flower & Musk (40 g)
– Scento Soap Flower Nashi Pear & Vanilla
– Scento Hand Balm Cherry Blossom & Freesia (30 ml)
– Scento Favorite Things zakje
– Scento Shower Gel Cotton Flower & Musk (50 ml)

In vakje 6 t.e.m. 10 vind je:

– Scento Scented Soap Peony & Rose (50 g)
– Scento Room Spray Peony & Rose (10 ml)
– Scento Body Milk Nashi Pear & Vanilla (50 ml)
– Scento Scrunchie beige
– Scento Bath Bomb Cherry Blossom & Freesia (40 g)

In vakje 11 t.e.m. 15 vind je:

– Scento Hand Balm Cotton Flower & Musk (30 ml)
– Scento Candle Vanilla & Musk (50 g)
– Scento Shower Gel Cherry Blossom & Freesia (50 ml)
– Scento Soap Flower Cherry Blossom & Freesia 
– Scento Room Spray Black Vanilla & Snowdrop (10 ml)

In vakje 16 t.e.m. 20 vind je:

– Scento Scrunchie zwart
– Scento hanger
– Scento Body Milk Cherry Blossom & Freesia (50 ml)
– Scento Scented Soap Cashmere & Cotton (50 g)
– Scento Pretty Lingerie zakje

In vakje 20 t.e.m. 24 vind je:

– Scento Candle Peony & Rose (50 g)
– Scento scrubhandschoen
– Scento geurstokjes
– Scento geurstokjes vulling Cashmere & Cotton (50 ml)

Mijn mening

Ik heb een gemengd gevoel bij deze Scento adventskalender. Er zitten producten in die ik superleuk vind, zoals de geurkaarsen, geurstokjes, room sprays en bruisballen. Ook de verschillende shower gels, body milks en hand balms zijn heel leuk. De diverse geurlijnen ruiken allemaal heerlijk. Uit ervaring weet ik ook dat de Scento producten kwalitatief heel goed zijn dus ik ben sowieso heel blij met deze producten. 

Echter zitten er ook een aantal items in de kalender die ik teleurstellend vind. Zo vind ik 2 scrunchies in een kalender overbodig, net als de 2 zakjes, de hanger en scrubhandschoen. Dit zijn echt zo’n typische producten om de kalender mee op te vullen en dat vind ik jammer. Ook vind ik het een beetje stom dat de geurstokjes en geurstokjes-vulling in twee aparte vakjes zitten, waardoor er eigenlijk een vakje verloren gaat. Jammer, maar voor een Scento adventskalender van € 55,95 vind ik dat er teveel opvulsels in zitten. Ik had toch wat meer verwacht van dit mooie merk.

scento adventskalender

De Scento adventskalender 2021 kost € 55,95 en is te koop bij ICI Paris XL (ook online).

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa

2 reacties

  1. Wat een mooie review, dank je wel!
    Dat is inderdaad wel jammer, dat er zo van die ‘opvulsels’ bijzitten. De scrunchies zou ik al helemaal niet kunnen gebruiken met mijn korte haar 🙂
    Maar goed, ik ben nu toch bezig met project ‘producten opgebruiken’ dus ik koop dit jaar geen kalender. Misschien volgend jaar een keertje (als ik tenminste goed gevorderd ben).

  2. Wat jammer dat er indd zoveel opvulsels in zitten anders was het wel een leuke kalender om kennis te maken met dit merk

Reacties zijn gesloten.