Ho ho ho: 5x leuke beauty cadeaus voor Kerst

Geplaatst door

Ho ho ho: de kerstdagen komen eraan en dat betekent cadeautjestijd! Ben je nog op zoek naar een leuk beauty cadeau voor je vrouw, vriendin, zus of moeder? Om je een handje te helpen, deel ik in dit artikel vijf leuke beauty cadeaus voor Kerst. Lees mee en laat je inspireren!

beauty cadeaus

1. Beauty cadeaus: Rituals geschenkset

Als ik denk aan leuke beauty cadeaus voor Kerst, dan hoort daar absoluut een heerlijke Rituals geschenkset bij. Rituals is een van de bekendste beauty en lifestyle merken die het al jaren goed doet bij vrouwen. Douche foams, body creams, body scrubs, geurkaarsen en geurstokjes zijn slechts een paar voorbeelden van Rituals producten, maar er is nog veel meer te ontdekken.

Je kunt de producten los kopen, maar voor Kerst is het natuurlijk veel leuker om een Rituals geschenkset cadeau te geven! Er is genoeg keuze om uit te kiezen en er worden regelmatig nieuwe geschenksets met nieuwe geuren samengesteld. Je vindt dus sowieso een Rituals geschenkset voor je dierbare beautylover!

2. Een parfum

Parfum is een cadeau dat altijd goed is. Want zeg nu zelf, wie houdt er niet van een lekker ruikend parfum? Misschien weet je direct wat het favoriete parfum van je beautylover is. In dat geval kan je het niet gemakkelijker hebben! Heb je geen idee welk parfum je moet kiezen? Denk dan eens na waar deze persoon van houdt. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat die persoon van een bloemig geurtje houdt, maar het kan natuurlijk ook dat iemand liever een zoeter of zwaarder geurtje draagt. Zodra je dit weet, wordt het een stuk makkelijker om een keuze te maken.

parfum

3. Make-up

Is degene die je een cadeau wilt geven gek op make-up? Dan hoef je maar één ding te doen: een leuk make-up cadeau uitkiezen. Van een mooie oogschaduw palette of nieuwe mascara tot een mooie, nieuwe lipstick: er zijn tal van mogelijkheden! Speciaal voor Kerst zijn er zelfs prachtige make-up cadeausets. Dan heb je bijvoorbeeld een oogschaduw, mascara, oogpotlood en lipstick in één set en hoef je zelf niet meer op zoek te gaan naar bijpassende make-up producten.

4. Bruisballen

Gaat je beautylover graag in bad en is ze gek op bruisballen? Dan weet je meteen wat je kunt kopen! Tegenwoordig zijn er bruisballen in allerlei geuren, kleuren en vormen waardoor iedere badsessie een feestje wordt! Je kunt de bruisballen ook prima combineren met andere badproducten zoals zeepjes en douchegels, om je beauty cadeau compleet te maken.

5. Maskertjes

Tenslotte zijn maskertjes een heel leuk beauty cadeau voor haar. Er bestaan ontzettend veel maskertjes: haarmaskers, gezichtsmaskers, handmaskers én voetmaskers. Als je deze cadeau geeft aan je vrouw, vriendin, zus of moeder, dan kan ze zich van kop tot teen verwennen!

gezichtsmasker

Zo, dit zijn vijf leuke beauty cadeaus voor Kerst. Voor meer inspiratie en cadeautips verwijs ik je heel graag door naar Douglas. In deze webshop heb ik bovengenoemde cadeaus gevonden, maar uiteraard zijn er nog veel meer beauty cadeaus te ontdekken!

Veel liefs,
Vanessa xxx

2 reacties

  1. ik kan me in alle 5 de tips helemaal vinden. ik ga het artikel naar mijn vriend sturen 😉

Reacties zijn gesloten.