Review: Incarose My Eyes Hydrogel Mask

Geplaatst door

Incarose My Eyes Hydrogel Mask – Vanwege de chronische vermoeidheid ziet de huid rondom mijn ogen er vrijwel altijd vermoeid uit. Ik heb iedere dag last van wallen en donkere kringen. Daarom vind ik het fijn om af en toe een verzorgend oogmasker te gebruiken. Onlangs testte ik het Incarose My Eyes Hydrogel Mask. In deze review kan je lezen hoe het Incarose oogmasker precies werkt en wat ik ervan vind. Lees je mee?

incarose my eyes hydrogel mask

Beschrijving Incarose My Eyes Hydrogel Mask

“Ontlastende behandeling van de zone rondom de ogen. Een speciale hydrogel die een concentraat bevat van actieve bestanddelen voor een veelvoudige activiteit: het Water uit de Italiaanse Alpen schenkt hydratatie, frisheid, verstevigt en maakt de huid elastisch. Het hyaluronzuur, van drie verschillende molecuulgewichten, creëert een hydraterende laag die in staat is de elasticiteit van de huid te bewaren. Het oogmasker bevat ook Pronalen Bio Protect, een complex van natuurlijke actieve bestanddelen die het effect van veroudering van de huid, veroorzaakt door milieuvervuiling, tegengaat. Door het oogmasker in de koelkast te bewaren, zorg je ervoor dat het verkwikkend effect en vermindering van wallen en donkere kringen onder de ogen versterkt wordt.”

incarose hydrogel mask

Ingrediëntenlijst

AQUA, POLYVINYL ALCOHOL, POLYACRYLIC ACID, KAOLIN, GELATIN, CELLULOSE GUM, SODIUM HYDROXIDE, GLYCERIN, MENTYL LACTATE, SODIUM HYARLUONATE, PAEONIA LACTIFOLRA ROOT EXTRACT, GLYCERYL UNDECYLENATE, PYRUS MALUS JUICE, PRUNUS PERSICA JUICE, TRITICUM VULGARE SEED EXTRACT, HORDEUM VULGARE SEED EXTRACT, PANAX GINSENG ROOT EXTRACT, TREHALOSE, TOCOPHERYL ACETATE, DEHYDROACETIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, BENZOIC ACID, PPG-25, LAURETH-25, PROPANEDIOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, GLYCERYL CAPRYLATE, PHENOXYETHANOL, PARFUM, CI 77891, CI 77019, CI 42090.

Hoe moet je het Incarose oogmasker gebruiken?

Reinig en droog het gezicht. Neem het masker en verwijder de bescherming. Vermijd het aanraken van de gel. Plaats het masker door het aan de huid te laten hechten. Laat ongeveer 15 tot 25 minuten inwerken en verwijder het dan. Wacht tot het product volledig in de huid is ingetrokken. Masseer eventuele resten verder in de huid tot ze volledig geabsorbeerd zijn. Afspoelen is niet nodig. Voor een ‘shock’-werking plaats je het oogmasker 10 à 15 minuten in de koelkast voordat je het aanbrengt.

Let op: Gebruik het oogmasker niet bij kinderen jonger dan 12 jaar. Vermijd gebruik op een ontstoken, geïrriteerde of gevoelige huid en in geval van duidelijke allergie voor een van de bestanddelen. Het product moet in de originele verpakking worden bewaard. Eenmaal uit de verpakking moet het onmiddellijk worden aangebracht. Bewaar het oogmasker op een koele, droge plaats, uit de buurt van warmtebronnen (temperaturen onder 40 °C).

Mijn ervaring

Ik vind het Incarose hydrogel oogmasker heel fijn! Het oogmasker is gemakkelijk aan te brengen en blijft goed op zijn plek zitten. Op de verpakking ziet het oogmasker er wel helemaal anders uit dan op mijn gezicht (goed marketing trucje, haha). Echter is de werking van het masker natuurlijk het belangrijkste. En die werking is goed! Ik heb het oogmasker even in de koelkast gelegd en daardoor voelt het lekker verfrissend aan. Verder voelt het masker aangenaam en hydrateert het de droge huid rondom mijn ogen. 

Je mag het masker maximum 25 minuten laten zitten, maar na 15 minuten voel ik dat mijn huid een beetje trekkerig aanvoelt en daarom verwijder ik het al na een kwartiertje. Wanneer ik het masker verwijder, zie ik geen overgebleven restjes meer. Dat betekent dat mijn huid het product helemaal heeft opgenomen. Het Incarose oogmasker kwam dus niets te vroeg want de huid rondom mijn ogen had er duidelijk nood aan.

Na gebruik zijn mijn wallen een klein beetje minder geworden en ziet mijn blik er een tikkeltje frisser uit. Mijn donkere kringen zijn er nog steeds. Wat dat betreft is het oogmasker dus zeker geen wondermiddel. Ik zou het Incarose hydrogel oogmasker wel opnieuw kopen vanwege de verfrissende werking. Vooral ’s ochtends is het heerlijk om zo’n fris oogmasker te gebruiken. 

incarose hydrogel oogmasker

Het Incarose My Eyes Hydrogel Mask kost ongeveer € 5 en is verkrijgbaar bij (online) apotheken.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook:

Review: MegRhythm Verwarmend Oogmasker Lavendel

Review: Garnier SkinActive Hydra Bomb Anti-Fatigue Oogmasker

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.