Review: MegRhythm Verwarmend Oogmasker Lavendel

Geplaatst door

Vandaag review ik het MegRhythm verwarmend oogmasker met lavendelgeur. Dit verwarmend oogmasker met milde stoom warmt op naar 40 graden, helpt je te ontspannen en kalmeert je vermoeide ogen. Na 20 minuten voel je je herboren en heerlijk uitgerust. Althans, dat wordt beloofd. Maar klopt het ook? Je leest het hieronder!

MegRhythm verwarmend oogmasker

Beschrijving MegRhythm verwarmend oogmasker lavendel

‘Ontdek MegRhythm, de ontspanningsmethode afkomstig uit Japan. De verwarmende oogmaskers van MegRhythm met lavendelgeur helpen je weer op te laden na een lange dag met veel schermtijd. De milde stoom warmt het oogmasker op naar 40 graden, helpt je ontspannen en kalmeert je vermoeide ogen. Na 20 minuten voel je je herboren en heerlijk uitgerust.’

Een doos bevat 5 oogmaskers en kost € 7,99.

megrhythm verwarmend oogmasker lavendel

Hoe werkt het?

Zodra de verpakking is geopend, komt het zelfverwarmende masker in aanraking met zuurstof. Hierdoor oxideert ijzerpoeder en verwarmt het masker op. Het masker warmt zelf op tot 40 graden. Het water in de oogmaskerkussens verdampt en produceert een zachte stoom. 

megrhythm verwarmend oogmasker gebruik

Hoe MegRhythm verwarmend oogmasker gebruiken?

Haal het oogmasker uit de verpakking. Het masker warmt vanzelf op zodra de verpakking open is. Het oogmasker blijft ongeveer 20 minuten warm. Gebruik het direct. Trek de beveiligingsbandjes voor om je oren los langs de scheurlijn. Plaats de witte kant van het oogmasker op de ogen met de inkeping naar beneden. Plaats de bandjes om je oren. Het oogmasker kan make-up doen uitlopen of verwijderen. Gooi het oogmasker na gebruik weg zodra het masker is afgekoeld.

verwarmend oogmasker

Mijn ervaring

Hoewel het MegRhythm verwarmend oogmasker me heel erg aan een inlegkruisje doet denken, vind ik de werking wel super. Het oogmasker voelt heerlijk warm waardoor het een ontspannende werking heeft. In combinatie met de kalmerende lavendelgeur zou ik zo in slaap kunnen vallen. De volgende keer zou ik het oogmasker dan ook graag gebruiken net voor het slapengaan. Het oogmasker heeft een ontspannende werking op lichaam en geest, waardoor het ook ideaal is om te gebruiken na een drukke, stressvolle dag.

Ook als je last hebt van vermoeide ogen is dit masker een aanrader. Ik ben blij dat er nog vier oogmaskers in de doos zitten. En voor de goedkope prijs van € 7,99 hoef ik het ook niet te laten. Het uiterlijk kan een stuk beter, maar over de werking ben ik meer dan tevreden. 

verwarmend oogmasker review

Prijs en verkrijgbaarheid

Het MegRhythm verwarmend oogmasker kost € 7,99 (5 oogmaskers per doos). Er zijn vier varianten verkrijgbaar: lavendel, kamille, yuzu citrus en een geurloos oogmasker. Ze zijn o.a. te koop bij DeOnlineDrogist.nl

Heb jij al eens een verwarmend oogmasker gebruikt?  

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review: Incarose My Eyes Hydrogel Mask

2 reacties

  1. Ik wist niet eens dat zoiets bestond.
    Maar het klinkt wel ideaal zeg. Goed dat je er baat bij hebt. Misschien dat ik het ook een keer moet proberen.
    Moest wel lachen want inderdaad, het lijkt erg op een inlegkruisje…

Reacties zijn gesloten.