Review: Scento shower foam mini (discovery gift set)

Geplaatst door

Scento shower foam mini – Vorig jaar heb ik voor het eerst kennis gemaakt met het merk Scento. Ik heb toen een enthousiaste review geschreven over de Scento Black Vanilla & Snowdrop Set. In deze blogpost wil ik graag een nieuwe set met jullie delen, namelijk de Scento mini shower foam discovery gift set. Deze Scento gift set bevat drie mini shower foams in de geuren cherry blossom & freesia, cotton flower & musk, en nashi pear & vanilla. Ik heb de shower foams inmiddels getest en vertel jullie graag wat ik ervan vind!

scento shower foam discovery gift set

Scento shower foam mini (discovery gift set) – € 12,95

Deze Scento gift set met drie mini shower foams (50 ml) is ideaal om de verschillende geuren te ontdekken, zonder dat je direct een grote verpakking van 200 ml hoeft te kopen. De Scento discovery gift set bevat drie geurlijnen: cherry blossom & freesia, cotton flower & musk, en nashi pear & vanilla. Leuk om cadeau te doen, aan jezelf of aan iemand anders!

scento shower foam

Scento shower foam cherry blossom & freesia

Dit is een geparfumeerde shower foam in de geur van kersenbloesem en fresia. Het is een lekkere bloemige en zoete geur waar veel vrouwen van zullen houden. De geur doet me een beetje denken aan de Rituals The Ritual of Ayurveda lijn. 

scento shower foam cherry blossom & freesia

Scento shower foam cotton flower & musk

Dit is een geparfumeerde shower foam in de geur van katoenbloem en musk. De shower foam doet me denken aan de geur van frisse was met een vleugje warme en sensuele musk erbij. Een heerlijke combinatie!

scento shower foam cotton flower & musk

Scento shower foam nashi pear & vanilla

Deze geparfumeerde shower foam ruikt naar zoete peer en vanille. Ook een heel lekkere combinatie!

scento shower foam nashi pear & vanilla

Ik ben gek op shower foams. Als ik een douche foam gebruik, is dat toch iedere keer een verwenmomentje onder de douche. De Scento shower foams zijn heerlijk! Eerst is het een luchtig schuim. De substantie lijkt een beetje op scheerschuim. In combinatie met water verandert het in een zacht, verzorgend schuim dat heerlijk ruikt. Ondanks dat de douche foams parfum bevatten, drogen ze mijn huid niet uit.

Als je me vraagt wat mijn favoriete geur is, dan kan ik niet kiezen want ik vind ze alle drie heerlijk. De geur van cherry blossom & freesia is een geur die vrijwel iedereen lekker zal vinden, de andere geuren zijn iets specialer. Een pluspunt is dat de geuren nog een tijdje blijven hangen na het douchen en niet direct vervliegen. Daar kan ik echt van genieten! 

Ik vind deze Scento discovery gift set heel tof om de verschillende geuren te ontdekken. Het is een leuk cadeau voor jezelf of voor iemand anders!

scento shower foam (2)

scento foam

De Scento shower foam mini discovery set kost € 12,95 en is te koop bij ICI Paris XL. Je kunt de douche foams ook los kopen in een fullsize verpakking. Een douche foam van 200 ml kost € 7,95. 

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx