Zo ziet de Pukka adventskalender 2021 eruit

Geplaatst door

Pukka adventskalender 2021 – Ik heb een hekel aan het najaar vanwege het slechte weer, maar de maand december vind ik wel heel leuk. Ik hou heel erg van Kerst en de gezelligheid die deze periode met zich meebrengt. Ook de adventskalenders vind ik heel tof. In december kijk ik er iedere dag naar uit om vakjes open te maken en allerlei producten te ontdekken. Het is nog vroeg, maar ik heb alvast één adventskalender in huis en dat is de Pukka adventskalender 2021. Als je, net als ik, graag thee drinkt, dan zal je deze adventskalender wellicht leuk vinden. In deze blogpost laat ik zien hoe de Pukka adventskalender eruitziet!

pukka adventkalender 2021

Pukka adventskalender 2021 

De Pukka adventskalender is het perfecte kerstcadeau voor theeliefhebbers. Of je de kalender nu koopt voor jezelf of voor iemand anders, het is sowieso leuk! Deze prachtige adventskalender bevat 24 zakjes met verschillende soorten Pukka thee. Ideaal voor als je nog niet bekend bent met Pukka thee en graag wilt kennis maken met dit merk. 

Van 1 tot 24 december kan je iedere dag genieten van een lekkere tas thee. De 24 zakjes bevatten heerlijke biologische kruiden, groene thee en fruit. Alle ingrediënten zijn 100% biologisch en duurzaam geproduceerd. De verpakking is volledig recyclebaar en afkomstig van duurzame bronnen. 

pukka thee

pukka adventskalender 2021

Wat deze Pukka adventskalender extra bijzonder maakt, is dat je hem met het bijgeleverde touwtje op kunt hangen, bijvoorbeeld aan een kast of aan een muur. Op die manier ziet de adventskalender er nog veel leuker uit met al die verschillende kleurtjes! Mocht je de kalender liever niet ophangen of als je hier geen ruimte voor hebt, kan je hem ook prima opvouwen en ergens neerleggen. 

De cijfers van 1 tot 24 staan door elkaar dus je moet zelf even zoeken naar het zakje van de juiste dag. Op die manier is het alsnog een verrassing welke smaak je die dag hebt. 

pukka adventskalender

Dit zijn de 24 theesmaken die in de Pukka adventskalender zitten:

Lemon, Ginger & Manuka; Cleanse; Ginseng Matcha Green; Three Licorice; Tulsi Clarity; Peppermint & Licorice; Mint Refresh; Chamomile, Vanilla & Manuka; Three Ginger; Three Chamomile; Supreme Matcha Green; Three Fennel; Lemongrass & Ginger; After Dinner; Turmeric Gold; Blackcurrant Beauty; Wild Apple & Cinnamon; Relax; English Breakfast; Feel New; Elderberry & Echinacea; Night Time; Revitalise; Licorice & Cinnamon.

Ik heb nog niet veel ervaring met Pukka thee dus ik ben extra benieuwd naar de verschillende smaken. Wellicht zitten er smaken bij die ik heel lekker zal vinden, alsook smaken die niet mijn ding zullen zijn. Maar dat is eigenlijk bij ieder theemerk wel het geval. 

pukka days of christmas

Waar Pukka adventskalender kopen?

De Pukka adventskalender 2021 kost € 13,99 maar is momenteel op nog niet veel plekken verkrijgbaar. Ik heb hem besteld op Farmaline.be. Je kunt Pukka thee kopen bij Holland & Barrett, Delhaize, Spar, Albert Heijn, Okay, Newpharma, Bol.com, Kazidomi en Bio-planet. Waarschijnlijk zal je de Pukka adventskalender binnenkort in deze winkels en webshops kunnen kopen.    

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.