Mijn favoriete geurkaarsen van dit moment

Geplaatst door

Ik ben gek op geurkaarsen. Iedere dag doe ik wel een geurkaars branden. Tijdens het werk of als ik ’s avonds Netflix kijk, heerlijk! Als ik ergens een lekkere geurkaars tegenkom, dan kan ik het me niet laten om ze te kopen. Vroeg of laat wordt ze hier sowieso gebruikt in huis. Echter heb ik een paar favoriete geurkaarsen die ik toch sneller doe branden en waar ik ook écht van geniet. In dit artikel laat ik mijn favoriete geurkaarsen van dit moment aan je zien. Kijk je gezellig mee?

favoriete geurkaarsen

Scento Black Vanilla & Snowdrop geurkaars – € 31,95 (800g)

Begin deze maand schreef ik een artikel over 9 dingen waar ik momenteel heel blij van word. Eén van die dingen is de Scento Black Vanilla & Snowdrop geurkaars. Dit is echt één van mijn favoriete geurkaarsen! Ze ziet er mooi luxe uit en ze ruikt heerlijk naar warme vanille. De vanillegeur verspreidt zich snel door de hele woonkamer en is duidelijk aanwezig. Het is een XL formaat dus ik kan er extra lang van genieten, heel fijn!

De Scento Black Vanilla & Snowdrop set is ook een aanrader, deze bevat een douche foam en geurstokjes. Leuk om cadeau te doen of om jezelf mee te verwennen!

Scento is te koop in de webshop van ICI Paris XL. Er zijn nog veel andere geuren verkrijgbaar.

scento black vanilla snowdrop geurkaars

Rituals The Ritual of Hammam geurkaars – € 19,90 (50 branduren)

Rituals is één van mijn favoriete merken. Ik ben vooral gek op hun douche foams, body creams en geurkaarsen. Ik heb altijd wel een Rituals geurkaars in huis. Op dit moment is dat The Ritual of Hammam geurkaars. Het is een luxe geurkaars die naar eucalyptus en rozemarijn ruikt. Een heerlijk ontspannende geur! Ook deze geur is goed aanwezig, maar de kaars moet wel even branden voordat de geur zich door de woonkamer verspreidt. 

De Rituals The Ritual of Hammam geurkaars is te koop in de Rituals winkels en webshop. 

ritual of hammam geurkaars

Heart & Home Christmas Tree geurkaars – € 21,95 (70 branduren)

Deze Heart & Home Christmas Tree geurkaars heb ik onlangs in een winactie weggegeven. Ook ik heb er eentje in huis, het is namelijk één van mijn favoriete geurkaarsen! De geurkaars is van soya gemaakt en ruikt naar groene kerstbomen en warm, kruidig hout. Het is een heerlijk, winterse geur. Niet alleen fijn voor kerst maar eigenlijk voor de hele winter. Ik vind de Heart & Home Christmas Tree geurkaars ook heel mooi. Kijk maar eens naar het deksel hieronder. Altijd fijn als er is nagedacht over de verpakking!

Heart & Home is in verschillende webshops te koop, waaronder Bol.com. Op dit moment is Christmas Tree niet leverbaar, maar dat kan snel weer veranderen. Er zijn wel veel andere Heart & Home geurkaarsen verkrijgbaar!

heart & home geurkaars christmas tree

heart & home geurkaars

Yankee Candle All Is Bright geurkaars – €  12,95 (40 branduren)

Last but not least: Yankee Candle All Is Bright! Dit is een sprankelende geur van grapefruit en warme muskus. Een heerlijk bijzondere kerstgeur, maar eigenlijk lekker voor de hele winter. Het enige wat ik jammer vind is dat ik een small exemplaar heb en de geur niet zo duidelijk aanwezig is als bovenstaande geurkaarsen. De volgende keer zou ik sowieso een medium of misschien wel large formaat kopen zodat de geur sterker aanwezig is.

Yankee Candle geurkaarsen zijn te koop in verschillende webshops, waaronder ook bij Bol.com. Op dit moment is All Is Bright alleen verkrijgbaar in waxinelichtjes, maar zoals ik reeds zei kan dat snel weer veranderen. 

yankee candle all is bright geurkaars

Zo, dit zijn mijn favoriete geurkaarsen van dit moment. Welke geurkaars lijkt jou het lekkerste? En wat is jouw favoriete geurkaars in huis?

Veel liefs,
Vanessa xxx

4 reacties

  1. De Yankee candles zijn mijn favo’s. Heel je huis ruikt ernaar. Onlangs was ik verrast van de kaarsen van Ikea. Ze zijn niet duur maar toch sterk. Ik dacht er twee nodig te hebben om ze te ruiken maar dat was iets te veel van het goeie 😂

    1. Ja, de geurkaarsen van Yankee Candle ruiken heel lekker! Alleen vind ik de smalle versie wat tegenvallen qua geurverspreiding. Welk formaat heb jij? Ikea heeft ook heerlijke geurkaarsen. Ik vind wel dat de ene Ikea geurkaars sterker ruikt dan de andere. Zo te lezen heb jij de goede geuren uitgekozen 😉

  2. Ik ben ook fan van de Yankee Candle kaarsen. Die van Bath & Body Works zijn ook een favoriet. Wat duurder maar ze ruiken echt heerlijk

    1. Met Bath & Body Works heb ik nog geen ervaring. Heb er wel al veel goeds over gelezen dus ik wil ze graag eens proberen!

Reacties zijn gesloten.