WINACTIE: Heart & Home geurkaars

Geplaatst door

Vanavond is het kerstavond en morgen kerstdag. Normaal is dit de mooiste tijd van het jaar, maar daar heeft corona dit jaar een stokje voor gestoken. Door de strenge maatregelen zullen veel mensen kerst in kleine kring vieren of misschien wel helemaal alleen. Omdat een lichtpuntje in deze trieste tijd meer dan welkom is, heb ik vandaag een winactie voor jullie. Ik geef namelijk een Heart & Home geurkaars weg! Wil je graag kans maken? Lees dan snel verder!

heart & home geurkaars christmas tree

Heart & Home geurkaars Christmas Tree

De geurkaarsen van Heart & Home zijn op basis van soya gemaakt om je huis te vullen met levensechte geuren en zien er ook nog eens prachtig uit. Ze zijn duurzaam en milieuvriendelijk. De geur van Christmas Tree bestaat uit groene kerstbomen en warm, kruidig hout. Het is een magische, winterse geur. Niet alleen fijn voor tijdens de feestdagen, maar voor de hele winter! Ik geef een large geurkaars weg en die is goed voor zo’n 70 branduren. Normaal kost deze geurkaars € 21,95 maar één van jullie kan ze dus gratis ontvangen!

heart & home geurkaars

Zo neem je deel aan de winactie

Laat hieronder een reactie achter met een geldig e-mailadres en volg Vanessablogt op Facebook. Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen. Deelnemen kan t.e.m. 28 december 2020. Snel wezen is dus de boodschap! Daarna neem ik contact op met de winnaar. De winnaar zal ook bekend gemaakt worden in deze blogpost. 

geurkaars christmas tree
Ik wens jullie veel succes met de winactie. Verder wens ik jullie allemaal een fijne en warme kerst toe, ondanks de omstandigheden. Dit jaar is kerst niet wat het moet zijn, maar door vol te houden kunnen we volgende kerst weer gezellig samen zijn <3

Winnaar: Veronique

Veel liefs,
Vanessa xxx

13 reacties

 1. Ik wens je ondanks alles fijne kerstdagen. Ik doe graag mee, een beetje licht in de duisternis is nooit verkeerd.

  1. Wat een leuke winactie. Alleen op de deksel van de laars ben ik al verliefd! Dus helemaal benieuwd hoe lekker die dan ook nog ruikt. Ik ga tot 28 december heel hard duimen dat ik de gelukkige mag zijn.

   Nu rest mij alleen nog om jou en je lezers /volgers hele fijne kerstdagen te wensen.

 2. Het lijkt me een heerlijke geurkaars. Ik doe graag mee.
  Fijne feestdagen gewenst!

 3. Ik doe graag mee, ik hou van geurkaarsen en vooral met de klap die we al een soort van gehad hebben hier in huis (kan er nog niet veel over zeggen maar het is slecht het moet nog officieel door de arts van mijn moeder bevestigd worden eind van de maand maar in het online dossier stond het al)

 4. Met 2 zieke ouders (door Corona) brand ik elke dag kaarsjes. Ik doe dus graag mee en hoop dat mijn vader snel weer uit het ziekenhuis ontslagen wordt! 🕯🍀🙏🏻

 5. Leuke actie. Ben dol op geurkaarsen. Dit merk ken ik nog niet dus ben super benieuwd. De deksel is echt een blikvanger voor in huis.

 6. Het lijkt me een heerlijke geurkaars, ik loot heel graag mee!
  Nu maar duimen….. #fijneJaarwisseling

Reacties zijn gesloten.