Review: Qiriness Hyaluronic Moisture Mask

Geplaatst door

Qiriness is een merk dat jullie al vaker voorbij hebben zien komen op mijn blog. Onlangs schreef ik een review over het Qiriness Soft & Smooth Hand Mask en het Qiriness Soft & Smooth Foot Mask. Vandaag is het Qiriness Hyaluronic Moisture Mask aan de beurt! De ultra-hydraterende Wrap Hyal-Aqua belooft je huid zacht te maken, je huid voller te maken en lijntjes en rimpels te vervagen. Ben je benieuwd of dat klopt? Lees hier mijn review van het Qiriness Hyaluronic Moisture Mask!

qiriness hyaluronic moisture mask

Beschrijving Qiriness Hyaluronic Moisture Mask – € 5,50

Het masker in microfiber is geïmpregneerd met een krachtig serum samengesteld op basis van planten. Het effect van een ’tweede huid’ en de perfecte pasvorm van de Wrap zorgen ervoor dat de cocktail van actieve bestanddelen effectief diep in de huid doordringt. De ultra-hydraterende Wrap Hyal-Aqua verzacht en beschermt het gelaat, maakt de huid voller en doet zo lijntjes en rimpels vervagen.

Ingrediëntenlijst

De hoofdingrediënten zijn Hyaluronzuur, Zeekraal, Japans bloedgras, Macadamia-olie, Olijf, IJzerhard, Anijs, water van Goudsbloem, Kamille en Pepermunt. Hypoallergeen en geen parabenen.

ingredienten qiriness hyaluronic moisture mask

Gebruiksadvies

Plaats het masker op het gelaat dat vooraf gereinigd en afgedroogd werd. Laat het 10 tot 20 minuten inwerken. Verwijder het masker voorzichtig en masseer het serum dat op de huid overblijft tot het helemaal opgenomen is.

Mijn ervaring

Ik vind het een fijn gezichtsmaskertje. Het masker is gemakkelijk aan te brengen en sluit perfect aan op mijn gezicht. Het is goed doordrenkt met serum, voelt fris aan en ruikt ook lekker fris. Ik voel dat mijn huid goed wordt gehydrateerd en dat is een fijn gevoel! Na gebruik voelt mijn huid heerlijk zacht aan. Niet zo zacht als na het GlamGlow Glowlace Radiance Boosting Hydration Sheet Mask maar het komt wel dicht in de buurt. Of het masker lijntjes en rimpels vervaagt, kan ik na één keer niet zeggen. Wellicht moet je het masker een paar keer gebruiken om hier iets van te merken. Ik raad dit maskertje vooral aan als je op zoek bent naar een fris en hydraterend gezichtsmasker dat je huid heerlijk zacht maakt. Het is ideaal om je huid tussendoor een flinke hydratatieboost te geven!

qiriness moisture mask

Het Qiriness Hyaluronic Moisture Mask kost € 5,50 en is te koop bij ICI Paris XL.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx