Review: GlamGlow Glowlace Radiance Boosting Hydration Sheet Mask

Geplaatst door

De maskers van GlamGlow zijn al jaren ontzettend populair in beautyland. Zelfs de grote sterren in Amerika zijn gek op deze maskers. Dan moeten ze wel goed zijn, toch? Onlangs was ik aan het shoppen bij ICI Paris XL en viel mijn oog op het GlamGlow Glowlace Radiance Boosting Hydration Sheet Mask. Dit masker werd getoond als bestseller en dat maakte me heel benieuwd. Is het GlamGlow Sheet Mask van € 9,99 de hype waard of niet? Ik heb het gezichtsmasker getest en vandaag vertel ik je wat ik ervan vind!

glamglow glowlace radiance boosting hydration sheet mask

Beschrijving GlamGlow Glowlace Radiance Boosting Hydration Sheet Mask

Hydratatie, Glans en het perfecte Selfie-moment! Het GLOWLACE ™ sheet mask maakt gebruik van de kracht van hyaluronzuur, groene thee en cafeïne om de huid weer energie te geven en genoeg hydratatie te bieden. Het masker bestaat uit twee stukken zodat je de perfecte pasvorm voor je gezicht kunt krijgen, dit holografische masker is perfect voor een snelle hydratatieboost!

Gebruiksadvies en ingrediëntenlijst

Breng eerst de onderste helft van het masker op een schoon en droog gezicht aan. Strijk naar buiten vanuit het midden van het gezicht. Breng de bovenste helft aan en herhaal. Laat het masker 10 à 15 minuten zitten. Verwijder het masker en masseer zachtjes alle resterende vloeistof in. Gebruik één keer per week of zoals gewenst.

glamglow glowlace mask

Mijn ervaring

Ik ben heel enthousiast over het Glowlace Sheet Mask! Het masker ziet er mooi en chic uit. Het is eens iets anders dan de standaard witte maskers. Alleen al door het uiterlijk van het masker ervaar je een soort luxe gevoel. Het masker bestaat uit twee delen, is makkelijk aan te brengen en sluit goed aan op mijn gezicht. De frisse geur van groene thee is heerlijk en het masker voelt ook heerlijk zacht aan op mijn gezicht. Voor ik het weet is het kwartier voorbij en moet ik het masker verwijderen.

Zodra ik in de spiegel kijk, begrijp ik waarom dit masker een bestseller is. Mijn huid ziet er mooi egaal uit en heeft een mooie glow. Ze voelt ook heerlijk gehydrateerd en zacht aan. En met zacht, bedoel ik ook écht zacht. Zelfs uren nadat ik het masker heb gebruikt, betrap ik mezelf erop dat ik met mijn handen over mijn gezicht wrijf. Dat zegt genoeg, toch? Ik merk duidelijk verschil met de goedkopere maskertjes die ik afgelopen tijd heb getest. Die maakten mijn huid ook zacht, maar niet zo zacht als dit GlamGlow Sheet Mask. Ik heb echt een wauw-gevoel!

Na deze positieve ervaring ben ik ook wel benieuwd naar de andere GlamGlow maskers. Ik ga er alvast een paar op mijn verlanglijstje zetten! Als ik één nadeel mag benoemen, dan is het de prijs. De GlamGlow producten zijn niet de goedkoopste, maar dat zie je ook wel terug in de kwaliteit. Als er binnenkort nog eens een interessante aanbieding is bij ICI Paris XL, dan bestel ik nog een GlamGlow maskertje. Of meerdere ;-). 

glamglow glowlace radiance boosting hydration sheet mask

GlamGlow Glowlace Radiance Boosting Hydration Sheet Mask kost € 9,99 en is o.a. te koop bij ICI Paris XL en Douglas.

Veel liefs,
Vanessa xxx

Over dit gezichtsmasker ben ik ook heel enthousiast:
Rituals The Ritual of Namasté Purifying Charcaol Wonder Mask