Review: Qiriness Soft & Smooth Hand Mask

Geplaatst door

Vorige week heb ik een review geschreven over het Qiriness Soft & Smooth Foot Mask. Vandaag is het de beurt aan het Qiriness Soft & Smooth Hand Mask. Dit handmasker bevat een crème op basis van herstellende, hydraterende en voedende bestanddelen voor zachte handen. Ben je benieuwd? Lees hier mijn review van het Qiriness handmasker!

qiriness soft smooth hand mask

Verpakking Qiriness Soft & Smooth Hand Mask

Het Qiriness handmasker zit in een basic paarse verpakking, niets speciaals. Op de verpakking vind je alle nodige informatie over het masker: de beschrijving, ingrediëntenlijst en het gebruiksadvies. Het Qiriness hand mask kost € 5,50 en is te koop bij Ici Paris XL.

Beschrijving van Qiriness

Een paar handmaskers geïmpregneerd met een krachtige crème op basis van herstellende, hydraterende en voedende bestanddelen. Ze verenigen de weldaden van een masker met de zachtheid van een crème, om de schoonheid van uw handen te onthullen. Het handmasker is geschikt voor de gedehydrateerde, droge en ruwe huid. 

Ingrediëntenlijst

De belangrijkste ingrediënten zijn hyaluronzuur, olie van macademianoten en sheaboter, panthenol, grapefruit, allantoïne en vitamine E.

qiriness hand mask ingredienten

Gebruiksadvies

Haal de handschoenen uit het pakje en open ze voorzichtig van boven af. Trek de handschoenen aan nadat je jouw handen gereinigd en gedroogd hebt. Laat 20 à 30 minuten inwerken en verwijder dan de handschoenen. Masseer je handen zodat de crème volledig kan indringen. Naspoelen is niet nodig. 

Mijn ervaring

Het is de eerste keer dat ik een handmasker gebruik en ik vind het heel fijn! De geur van grapefruit is heerlijk en mijn handen worden optimaal gehydrateerd door de crème. De handschoenen zijn groot genoeg voor mijn handen en dat is zeker een pluspunt. Het enige wat ik mis is een elastiekje of dergelijke om de handschoenen rond mijn polsen vast te binden. Ik vind het een beetje irritant dat de ‘gaten’ open blijven.

Na een halfuurtje verwijder ik de handschoenen en voelen mijn handen superzacht en gehydrateerd aan. Ook mijn nagelriemen zijn goed gevoed en zien er niet meer droog uit. Ik ben dus heel tevreden! Ik raad wel aan om het handmasker voor het slapengaan te gebruiken. Er blijft namelijk een vettig laagje achter op je handen dat heel langzaam verdwijnt. Dit is niet zo handig als je nog dingen met je handen wilt doen.

Verder vind ik het handmasker heerlijk en is het echt een meerwaarde voor mij. Een handcrème hydrateert mijn handen ook goed, maar dit handmasker werkt toch nog beter. Ideaal om bijvoorbeeld één keer per week te gebruiken om je handen eens lekker te verwennen!

qiriness hand mask

Het Qiriness Soft & Smooth Hand Mask kost € 5,50 en is te koop bij Ici Paris XL.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *