Ik ga in bad en ik neem mee

Geplaatst door
Sommige mensen genieten van hun douche momentje, ik geniet ervan om een warm bad te nemen. Al van toen ik nog klein was, vind ik het zalig om in het water te plonzen. Als ik in bad lig, dan kom ik helemaal tot rust en nadien voel ik me vaak lekkerder in mijn vel. Dat laatste komt natuurlijk ook door de heerlijke verzorgingsproducten die ik gebruik. Gisterenavond besloot ik een badje te nemen en dit keer nam ik mijn fototoestel mee. Nee, niet om sexy selfies te maken, maar wel om jullie te laten zien welke producten ik heb gebruikt. Kijken jullie mee?
 

* Ik ben ’s avonds in bad gegaan en daardoor zien de foto’s er iets anders uit dan normaal. Met dank aan het schitterende badkamerlicht.
 
Voor ik in bad ging, heb ik een bathmallow in de geur mango en vanille gebruikt. Deze leuke cupcake zat in de I Love Myself Box waarover ik gisteren een artikel heb geschreven. De cupcake ruikt lekker maar geeft weinig kleur af.

 
Zodra ik in bad zat, heb ik eerst vijf minuten getwijfeld over welke douchegel ik zou gebruiken. Ik heb op dit moment zoveel douchegels staan dat ik niet weet welke eerst te kiezen. Uiteindelijk ging mijn keuze naar de heerlijke honeymania douchegel van The Body Shop.
 
Voor mijn haar gebruik ik een shampoo en conditioner van Dove. De producten zijn van de Nourishing Oil Care lijn en zijn bedoeld voor droog en pluizig haar. Mijn review kan je hier lezen. 
 
 
Als ik in bad zit, dan reinig ik meteen ook mijn gezicht. Eerst gebruikte ik de frisse reinigingsgel Hydra Végétal van Yves Rocher. Daarna nam ik de scrub cream van Hema. Mijn huid voelt weer heerlijk zacht aan!
 
 
Een minder leuk klusje maar het moet ook gebeuren: scheren. Vroeger gebruikte ik gewoon goedkope wegwerpscheermesjes, maar sinds ik de Venus Vibrance heb ontdekt, heb ik veel minder last van wondjes en voelt mijn huid ook zachter aan. En hij is roze dus dan is hij al helemaal leuk, hihi.
 
 
Ik scrub niet alleen mijn gezicht, maar ook mijn benen. Hiervoor gebruikte ik de Sugar Body Scrub van Kneipp. Ik had het niet direct verwacht, maar wat een heerlijke scrub! Hij is heel fijn om te gebruiken en nadien voelt mijn huid babyzacht aan. Een aanrader!
 
Wanneer ik uit bad kom, dan spray ik een leave-on conditioner van Dove in mijn haar. Deze heeft de bedoeling om je haar extra te voeden en glanzend te maken. Bovendien maakt het mijn lange haar makkelijker doorkambaar.

 
Omdat ik daarnet een reinigingsgel en scrub heb gebruikt, ga ik nog even met een watje micellair water van Garnier over mijn gezicht om alle restjes te verwijderen. Daarna breng ik een dagcrème van Hema aan.
 
 
Als laatste smeer ik mijn droge benen in met een body butter van The Body Shop. Dit keer ging ik voor de geur perzik. Een heerlijke geur!
 
Voilà, dit zijn de producten die ik heb gebruikt. Natuurlijk gebruik ik niet elke keer dezelfde producten. Zoals ik al zei heb ik meerdere douchegels dus ik wissel regelmatig af, en zo is dat ook met de andere producten. Ik vind het alvast heerlijk om uitgebreid in bad te gaan en al die lekkere verzorgingsproducten te gebruiken. Dan voel ik me weer helemaal fris en schoon!
 
 Wat verkies jij: een bad of een douche? En geniet jij daar ook zo van?

Veel liefs,
Vanessa xxx

24 reacties

 1. Aah wat een ontzettend leuk artikel! Ik word hier helemaal vrolijk van. Helaas hebben we (nog) niet de keuze tussen een bad en een douche, maar zodra er een bad in huis is ga ik er uren in dobberen 😀

 2. Oh jeetje je gebruikt echt heerlijke producten! Wij hebben gelukkig een bad en een douche, ik wil zelf echt wat producten van Lush voor in bad kopen.

 3. Ik zou willen dat wij nog een bad hadden 🙁 Er is niets lekkerders dan lekker lang in/onder warm water met heerlijk ruikende producten <3

 4. Heerlijke producten! Ik probeer nog zoveel mogelijk in bad te gaan, misschien kan het binnenkort niet meer 😉 Die Dove shampoo en conditioner gebruik ik ook, vind ik hele fijne shampoo. En body butter van TBS, geweldig!

 5. Helaas heb ik geen bad, of misschein maar goed ook…..je gebruikt heerlijke producten, ook het kneipp product gebruik ik met heel veel plezier….leuk artikel!
  xx

 6. Wat een uitgebreide bad routine heb je zeg, haha! Ik vind het heerlijk om lekker lang in bad te liggen met een goed boek :3 Soms vergeet ik nog wel eens om ook nog mijn haar te wassen, haha.

 7. Leuk artikel! Ik ga echt veel te weinig in bad, ik voel me dan altijd zo nutteloos als ik in bad lig en niks doe, maar eigenlijk moet ik er een wekelijkse routine van maken. Me time!

 8. Heerlijk, ik krijg helemaal zin om in bad te gaan!
  Zelf ben ik helemaal weg van de Himalayan scrub van Rituals. Heerlijk… en je doet er heel lang mee.

 9. Thuis hadden wij alleen een douche. Nu ik samenwoon met mijn vriend hebben wij een bad en ik probeer toch 1 keer per week een bad te nemen. Voor de rest neem ik de douche, gaat veel sneller.

 10. Leuk dat je zo kan genieten van een bad! Ik ga ook graag in bad en kan er ook wel van genieten, maar de laatste tijd ga ik veel minder in bad omdat ik het dan een beetje 'tijdverspilling' vind, op die tijd zou ik andere dingen kunnen doen. Als ik in bad ga kijk ik meestal een serietje op mijn laptop, dan combineer ik twee dingen tegelijk, haha! Leuk om te zien welke producten je gebruikt. Ik zou de reinigingsgel van Yves Rocher en de scrub van Hema ook wel eens willen testen!

 11. Leuk artikel! Zelf neem ik liever een douche, maar af en toe ook een bad. Al is het maar voor zo'n bruisbal te kunnen gebruiken 🙂

Reacties zijn gesloten.