Unboxing I Love Myself Box

Geplaatst door
Gisteren kreeg ik een superleuk pakketje binnen, namelijk de I Love Myself Box. Dit is een box die je kan bestellen bij Huidverzorging Mireille. De inhoud is een verrassing dus je weet niet op voorhand wat er zal in zitten. Wel kan je een waarde kiezen tussen de € 14.95 en € 50. Ik heb een box van € 24.95 besteld.

Normaal ben ik niet zo voor beauty boxen omdat je vaak vast zit aan een abonnement, maar dat is gelukkig niet het geval bij de I Love Myself Box. Je kiest helemaal zelf wanneer je een box wil bestellen. Wat ik ook fijn vind is dat je op voorhand een vragenlijst krijgt zodat Mireille rekening kan houden met je persoonlijke wensen. Als zij o.a. weet welk huidtype je hebt en welke make-up je het liefst gebruikt, dan is de kans natuurlijk groot dat je tevreden zal zijn over de inhoud van de box. Niets vervelender dan een box ontvangen met producten waar je niets mee bent.

Oké, genoeg gepraat. Tijd voor de unboxing! Kijken jullie mee?

 
Als eerste moet ik zeggen dat ik de verpakking supermooi vind. Het nodigt echt uit om open te maken. De producten zitten in een mooie geschenkdoos. De doos kan je eventueel later nog gebruiken om dingen in op te bergen en dat vind ik wel leuk.
 
 
 
Wanneer ik de geschenkdoos openmaak, dan zie ik bovenaan een brief liggen. In de brief vind je meer informatie over de producten, erg handig! 
 
 
 
 
Het eerste item dat ik uit de box neem, is een luxueuze lipgloss van het Franse merk Stendhal. De lipgloss noemt ‘Rose Tendre’ en heeft een mooie nude tint. Ik heb nog geen ervaring met dit merk dus ik vind het fijn dat ik via deze box de kans krijg om hun make-up uit te proberen.
 
 
Dan twee producten van Cenzaa: een reinigingsmelk en lotion. Ook met dit merk heb ik nog geen ervaring, maar blijkbaar is Cenzaa van Nederlandse bodem en zijn de producten natuurlijk. Ze bevatten geen minerale oliën, parabenen of andere overbodige toevoegingen. Ik ben benieuwd!
 
 
 
In de vragenlijst heb ik vermeld dat ik van badproducten houd en daarom ben ik superblij met dit product van Bomb Cosmetics. Volgens mij is het een olie die in badschuim zal veranderen. De geur is heerlijk! Het is een mix van verschillende bloemsoorten: roos, geranium en seringen. Ook ruik ik er iets houtachtig in. Ik kan alvast niet wachten om in bad te gaan!
 
 
Yaaay, nog meer badproducten! * Ik ben vandaag zo vrolijk, zo vrolijk, zo vrolijk *

Links zien jullie een bathblaster ‘Fairytale Fantasy’. Hij bevat oliën van rozemarijn en cederhout, de geur is lekker fris en zoet. Rechts zien jullie een bathmallow in de geur mango en vanille. Ziet hij er niet schattig uit? Bijna te mooi om te gebruiken… Oooh, ik wil in bad, nu!

 
 
Dan een handgemaakte zeep ‘Sweet Star Surprise’ van Bomb Cosmetics. Het ziet er zo mooi en lief uit! Ik heb een zwak voor roze dus daar scoor je bij mij altijd goede punten mee. De zeep bevat o.a. verse lychee en magnolia olie. Het ruikt heel lekker!
 
 
 
Van het make-up merk Pupa kreeg ik een mini oogschaduw in de kleur champagne. Dit is een kleur die ik zelf ook zou kiezen dus ik ben er heel blij mee. Benieuwd hoe het er uitziet op mijn ogen!
 
Dan heb ik een doosje ‘Little Hotties’ van Sajovi gekregen. Hierin zitten kleurrijke wax melts, heel leuk. Ik heb er al even aan gesnuffeld en ze ruiken allemaal heerlijk. Het zal weer lekker ruiken in onze woonkamer! 
 
 
Als laatste heb ik een geurkaars en een geurenvelopje van Island Sunset gekregen. Beide producten ruiken lekker fruitig, zoet en zomers. Het lijkt wel een fruitcocktail! De producten doen me meteen denken aan mijn laatste zomervakantie, heerlijk! De geurkaars zou 15 uren branden en het envelopje is ideaal om in een lade of kast te leggen, bv. tussen je kledij. 
 
=> Ik ben heel enthousiast over deze I Love Myself Box. Wat een leuke inhoud! Het is altijd een beetje bang afwachten of de inhoud je zal bevallen en of het je geld wel waard is, maar in dit geval ben ik absoluut aangenaam verrast! Het zijn allemaal mooie producten die lekker ruiken en waar ik veel plezier aan zal hebben. In de toekomst ga ik zeker nog boxen bestellen. Ik word er gewoon ontzettend vrolijk van!

Tip: Vanaf komende zaterdag is er ook een I Love Myself Christmas Box verkrijgbaar. En op dit moment kan je al een kerst cadeau set laten samenstellen. Misschien een leuk ideetje om iemand cadeau te doen?

 
Hebben jullie al eens een I Love Myself Box besteld?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

44 reacties

  1. Oehhh je hebt echt een mooie box! De producten van Cenzaa zijn heerlijk en fijn …eigenlijk is alles mooi 🙂 x

  2. zelf ben ik meestal niet voor dit soort boxen, maar dit is wel nog leuk dat je kan bestellen wanneer je wil en niet elke maand, en ook dat je je voorkeuren kan doorgeven 🙂 leuk dat je er zo blij mee bent! Inderdaad ook wel een leuk cadeau idee!

  3. Wat een originele box! Erg leuk, alleen jammer dat ik geen bad heb want er zit zoveel lekkers in voor in bad. 🙂

  4. Heel erg leuk deze box. Heb 'm bij Bianca ook al een paar keer gezien en inderdaad, zij kijkt echt goed naar wat je aangeeft aan voorkeuren en zo. Ik ga misschien de Christmas Box wel bestellen. Lijkt me heel erg leuk. Geniet van je lekkere producten!

  5. Wat een leuke producten zitten er in de bus zeg! Ben benieuwd naar de geuren als ik die heerlijke dingetjes zie 🙂

  6. Ik vind boxen vaak tegenvallen maar deze bevat echt super veel mooie producten, wauw!

  7. Wat een leuke spulletjes! Die Xmas box, dat klinkt fijn! Maar ik heb zoveel verzorgingsproducten, eerst opmaken hihi

  8. Wat een mooie verpakking van de box! Ook lekker gevuld ook. Ziet eruit als alleen maar heerlijke bruikbare producten <3

Reacties zijn gesloten.