Hema It’s My Beautiful Skin Day Scrub Cream

Geplaatst door
Jullie weten inmiddels dat ik erg tevreden ben over de dagcrème van Hema. Hij verzorgd mijn huid goed, hij ruikt lekker én hij is goedkoop (€ 2.25). Sinds kort gebruik ik een hydraterende scrub crème uit dezelfde lijn en met hetzelfde prijskaartje. Ben je benieuwd of ik hier even enthousiast over ben? Lees dan snel verder.
 

De scrub crème zit in een doorzichtige tube van 75 ml. De doorzichtige verpakking is erg handig want zo kan je zien hoeveel er nog in zit. Verder ziet de tube er basic maar mooi uit. Het is een scrub crème die geschikt is voor alle huidtypen.

 

Wat zegt Hema over deze scrub crème?
 
De hydraterende scrub crème reinigt je huid grondig maar op milde wijze en verwijdert dode huidcellen. Aquaxyl™ heeft een vochtvasthoudend effect en helpt de huid te hydrateren. Aanbrengen op een vochtig gezicht en zachtjes inmasseren. Goed afspoelen met lauwwarm water. Gebruik: één keer per week.
 
Tijd om de scrub uit te proberen!

 

 
De scrub is een dikke witte crème met blauwe scrub deeltjes. Ik vind de scrub deeltjes een beetje grof aanvoelen, maar dan heb ik ook meteen het gevoel dat de scrub goed zijn werk doet. Na gebruik voelt mijn huid schoon, zacht en egaal aan. Ook de geur vind ik heerlijk, het is een subtiele frisheid.
 
=> Ik ben heel tevreden over deze scrub crème! Hij doet wat hij moet doen en mijn huid voelt zacht en egaal aan. Ook de geur vind ik heerlijk. Als je ’t mij vraagt is dit weer een budgettoppertje!
 
It’s My Beautiful Skin Day Scrub Cream kost € 2.25 en is te koop bij Hema.

Lijkt deze scrub crème iets voor jou? 

Veel liefs,

Vanessa xxx

32 reacties

  1. Ik vind deze scrub ook erg fijn, heb het ook een lange tijd gebruikt. Mijn producten van deze lijn zijn nu op en gebruik nu de Tropika lijn en gebruik een andere scrub nu, maar als al mijn andere producten op zijn dan ga ik deze weer aanschaffen!

  2. Ik heb afgelopen weekend net de dagcrème gekocht en ben er ook tevreden over! Volgende keer neem ik de scrub ook eens mee! Voor die prijs kan je het niet laten liggen!

  3. Ooh, ga ik zeker eens uitproberen! Nu gebruik ik eigenlijk nooit scrub, maar voor zo'n prijsje wil ik het wel eens uitproberen ^^

Reacties zijn gesloten.