Hema It’s My Beautiful Skin Day | Day Cream

Geplaatst door
In een vorige plog konden jullie zien dat ik naar de Hema ben geweest. Ik was erg onder de indruk van de mooie winkel. Vooral de make-up en verzorgingsproducten trokken meteen mijn aandacht. Omdat ik al een tijdje benieuwd was naar de Hema It’s My Beautiful Skin Day lijn, nam ik de dagcrème mee naar huis. Vandaag vertel ik je of het wat is!

De dagcrème zit in een witte plastic tube van 75 ml. De verpakking ziet er basic uit, maar toch mooi en aantrekkelijk. Het is een hydraterende dagcrème die geschikt is voor alle huidtypen.
 
De dagcrème hydrateert en verzorgt de huid. Aquaxyl™ heeft een vochtvasthoudend en herstructurerend effect. Het helpt bij het hydrateren van de huid en het aanvullen van de vochtreserves waardoor je huid glad en zacht wordt. Het enige nadeel is dat de crème parfum bevat. Het is dus niet helemaal voor elk huidtype geschikt. Ik heb hier zelf geen last van, maar ik geef het toch graag mee voor de gevoelige huidjes. 
 

De crème bevat geen SPF (Sun Protection Factor) dus die moet je nog even apart smeren om je huid te beschermen tegen de schadelijke invloeden van de zon.
 
Ik ben heel enthousiast over de dagcrème! De crème voelt heel luchtig, zacht en fris aan op mijn huid. Daarnaast vind ik het fijn dat hij snel intrekt en echt een verzorgend gevoel achterlaat. Het is een zacht gevoel, zeker niet vettig. De geur is echt heerlijk. Het is een frisse, maar ook een beetje zoete geur, waardoor je gezicht heel lekker gaat ruiken.
 
Ik vind deze dagcrème heerlijk om te gebruiken. Ondertussen gebruik ik hem soms ook als nachtcrème, zo blij ben ik ermee. Hema heeft mij duidelijk overtuigd, en daarom ben ik van plan om nog andere producten uit deze lijn te proberen. Voor de prijs moet je het zeker niet laten! 
 
It’s My Beautiful Skin Day Day Cream kost € 2,25 en is te koop bij Hema.
 
Lijkt deze dagcrème iets voor jou? Hou jij ook zo van de Hema?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

27 reacties

 1. Fijne review! Ik heb ook gezichtsverzorging van de Hema gebruikt (Mirror Guese My Age), en vond het ook erg fijn. Toch heeft mijn 30+ huidje meer nodig dan wat de Hema producten bieden.

 2. Leuk dat je er zo tevreden over bent! Mijn dagcrème van Nivea is bijna op dus dan ga ik deze ook eens proberen! Ik vind het ook een leuke tube! En voor die prijs zeker het proberen waard!

 3. Wat fijn dat de dagcrème zo snel intrekt en geen vettig laagje achterlaat. De verpakking zonder 'poespas' vind ik juist erg mooi.

 4. Wat leuk dat je zo blij bent met deze creme…zelf gebruik ik ook een aantal Hema verzorgingsproducten en die vind ik ook echt heerlijke…de dagcreme heb ik nog niet gebruikt, maar deze staat zeker hoog op het lijstje om eens te proberen…

 5. K gebruikt de Milk van deze lijn en die in super dus deze ga k ook zeker een keertje erbij aanschaffen!

 6. Klinkt erg fijn! Alleen ben ik bang dat mijn huid met alle allergieën hier niet goed op gaat reageren. Ik houd het maar op de aloe vera lijn van de tuinen.

 7. Klinkt fijn, jammer dat er geen SPF in zit. Ik gebruik de Hello Mirror Guess My Age nachtcrème en die vind ik heel fijn. Ik ben dan ook bijna 30, dus ben expres voor de 30+ gegaan. Echter blijf ik mijn vertrouwde dagcrème die ik nu heb van Olaz.

 8. Lijkt mij een heel fijne dagcreme, die inderdaad ook perfect als nachtcreme gebruikt kan worden. Alleen jammer dat er geen spf in zit.

 9. Ooooh ik zou het liefst alles van de Hema uitproberen! Dit klinkt ook weer zo heerlijk. Hoe bedoel je spf los smeren? Gewoon een zonnecreme voor je gezicht of zo? Ik zit daar nu namelijk mee omdat ik een creme heb voor mijn gevoelige huid en daar zit dus geen spf in. Ik weet niet zo goed hoe ik dat op moet lossen.

 10. Ik heb hiervan de dag- en nachtcrème, maar nog in de vorige, oude verpakking. Wel oké, maar zelf ben ik op zoek naar een dagcrème met een iets matter effect. Wel heerlijk budget altijd, Hema!

 11. Fijn review! Ik wil hem ook wel eens testen en het is een super budget product aangezien ik nu een dag creme van tegen de €20 aan heb. Deze gaat vrij snel op dus ik ben benieuwd!

 12. Oeh dat klinkt goed! Ik wil deze ook gaan proberen, heb deze variant ook in een potje van de Hema en die bevalt me ook heel goed! X

 13. Momenteel gebruik ik een crème van Nivea maar ik wil deze ook wel graag eens proberen 🙂

 14. Leuk om te lezen dat een goeie dagcrème niet altijd duur hoeft te zijn! Deze neem ik volgende keer eens mee als ik weer eens naar de hema ga!

Reacties zijn gesloten.