Cien Moisturising Cream 24h Time Control (LIDL)

Geplaatst door
Review Cien Moisturising Cream 24h Time Control – Een tijdje geleden schreef ik al een review over de douchecrèmesreinigingsdoekjes en parfum van de Lidl. Allemaal producten waarover ik heel tevreden ben! Het leuke is dat al deze producten zeer betaalbaar zijn, en dat is in tijden van crisis natuurlijk mooi meegenomen. Samen met mijn vriend doe ik wekelijks boodschappen bij Lidl. Vroeger ging ik er enkel eten en drinken kopen, maar steeds meer neem ik een kijkje in de beauty afdeling. Zo vielen mijn ogen op de Cien Moisturising Cream 24h Time Control. Ik denk dat hij ongeveer € 3 kostte dus voor die prijs nam ik hem graag mee naar huis. Vandaag vertel ik je wat ik ervan vind!
 
cien moisturising cream time control

Cien Moisturising Cream 24h Time Control

cien moisturising cream time control
De moisturising cream zit in een potje van 50 ml. De verpakking ziet er vrij simpel uit. Wel vind ik de (donker)roze kleuren mooi. Ik heb een zwak voor roze dus daarmee scoor je bij mij altijd goede punten.
 
Het is een 24h moisturising cream, wat wil zeggen dat je de crème zowel ’s ochtends als ’s avonds kan gebruiken. De crème bevat Hyaluronic Acid en Panthenol. Hij zou de huid voorzien van een intensieve hydratatie, snel intrekken en de klok rond beschermen. Het is geschikt voor alle huidtypen.
 
cien moisturising cream time control

Wanneer ik naar de ingrediëntenlijst kijk, dan word ik aangenaam verrast. Glycerine en panthenol staan hoog op het lijstje! Deze ingrediënten zijn vochtinbrengend en maken de huid zacht. Daarnaast zorgen ze voor een goede conditie van de huid en helpen ze de huid te herstellen. 

De moisturising cream bevat ook Hyaluronic Acid. Ik heb even opgezocht wat dit juist doet. Dit ingrediënt zou de huid hydrateren en een anti-rimpel / liftend effect geven. Klinkt alvast goed!
 
cien moisturising cream time control
  
cien moisturising cream time control
De moisturising cream heeft een lichtroos kleurtje, leuk! De substantie is hoe ze voor een gezichtscrème moet zijn: niet te dun en niet te dik. De crème smeert makkelijk uit en trekt snel in. Wel laat hij een klein vettig laagje achter, ik merk dat mijn huid een klein beetje blinkt. Na enkele minuten is hier niets meer van te zien, maar ik geef het toch graag even mee voor wie dit liever vermijd.

cien moisturising cream time control

Tijdens het aanbrengen voelt de crème licht en verfrissend aan op mijn huid. Tegelijkertijd voel ik dat hij mijn huid goed voedt, ook de iets drogere plekjes. Mijn huid voelt lekker zacht aan! Over de geur kan ik kort zijn, die ruikt lekker fris en clean. Of de crème echt een anti-rimpel effect heeft, kan ik op 25-jarige leeftijd natuurlijk niet goed testen, maar ik merk wel dat mijn huid glad is en goed wordt gehydrateerd.


Ik ben tevreden over deze moisturising cream! Volgens mij is dit een prima crème om deze winter te gebruiken. Hij zorgt voor een goede hydratatie en maakt je huid zacht. Ook de geur is lekker fris. Een pluspunt is dat je de crème zowel ’s ochtends als ’s avonds kunt gebruiken en geen twee aparte producten nodig hebt. Voor de wat oudere dames kan deze crème heel fijn zijn omdat hij een anti-rimpel effect zou hebben. Ik kan helaas niet garanderen of dit klopt, maar voor de prijs kan je het natuurlijk altijd eens proberen.

Cien Moisturising Cream 24h Time Control kost ongeveer € 3 en is te koop bij Lidl.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin
Veel liefs,
Vanessa xxx

19 reacties

  1. het klinkt erg prettig, ik heb al vaker fijne dingen over dit product gehoord…..het maakt mij in elke geval wel nieuwsgierig!

  2. Nog niet eerder iets van dit merk gehad. Ik kom eigenlijk pas sinds kort af en toe bij de Lidl. Wel heel goedkoop voor zo'n goede creme!

  3. Ik gebruik zelf al tijden de Q10 nacht en dagcréme van de Lidl. Deze kwam als beste uit de consumentenbond test hier in Nederland. Ik heb er ooit eens over geschreven. Deze créme was de beste en ook de goedkoopste als ik mij niet vergis. Ik heb er al aardig wat potjes van opgemaakt! 😉 Xxx

  4. Ik ben altijd bang dat veel van dit soort crèmes al snel te vet zijn voor mijn vette huid ook al zou ik qua leeftijd wel in de rimpelfase horen, jammer dat fabrikanten er dan altijd van uitgaan dat je huid dan droger is geworden.

  5. Creme is echt perfect mijn gezicht is heel glad ik raadt dit zeker aan. Top product

Reacties zijn gesloten.