Review: L’Oréal Paris Pro XXL Lift Mascara

Geplaatst door

Wil je het effect van een lash lift behandeling maar heb je geen tijd om naar een beautysalon te gaan? Dit kan met de L’Oréal Paris Pro XXL Lift Mascara. Met de mascara creëer je een lash lift in slechts 2 eenvoudige stappen. Gastblogger Tania testte de mascara uit en deelt vandaag haar ervaring met jullie!

l'oreal pro xxl lift mascara

L’Oréal Paris Pro XXL Lift Mascara

De L’Oréal Paris Pro XXL Lift Mascara bestaat uit 2 verschillende borsteltjes. Door de unieke combinatie van de vorm van beide mascaraborsteltjes lijkt het alsof je je wimpers in een beautysalon hebt laten doen. De borsteltjes liften en krullen niet alleen je wimpers, maar de fijne borstelhaartjes verdelen de perfecte hoeveelheid mascara van de wimperaanzet tot aan de puntjes. De speciale formule is verrijkt met pro-keratine om je wimpers te liften en ze extra volume te geven.

Het valse wimpereffect creëer je in 2 simpele stappen:

STAP 1: voor 17x meer volume gebruik je het rechte mascara borsteltje vanaf de wimperaanzet.

STAP 2: voor een lash lift effect en 20 graden meer krul gebruik je het gebogen mascara borsteltje.

l’oreal paris pro xxl lift mascara

STAP 1

l'oreal pro xxl lift mascara kruidvat

STAP 2

Ingrediëntenlijst

Aqua / Water, Behenyl Behenate, Styrene/Acrylates/Ammonium Methacrylate Copolymer, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Palmitic Acid, Poly C10-30 Alkyl Acrylate, Pvp, Vp/Eicosene Copolymer, Aminomethyl Propanediol, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Potassium Cetyl Phosphate, Butylene Glycol, Myristic Acid, Sodium Laureth Sulfate, Tetrasodium Edta, Potassium Sorbate (F.I.L. Z289793/1)

Mijn ervaring

Ik was aangenaam verrast door deze mascara. Op onderstaande foto’s kan je het effect van beide borsteltjes goed zien. Zelf ben ik vooral fan van het tweede borsteltje omdat dit een mooie krul creëert. De laatste dagen heb ik dit borsteltje dan ook alleen gebruikt. De mascara klontert niet en blijft de hele dag mooi zitten. De mascara is geschikt voor gevoelige ogen en oftalmologisch getest.

STAP 1

STAP 2

De L’Oréal Paris Pro XXL Lift Mascara kost € 18,99 en is o.a. te koop bij Kruidvat en Bol.com. Bij Bol.com is er nu 50% korting op de mascara!

Dit gastartikel is geschreven door Tania

Lees ook: 

Review: M. Asam Magic Finish Grow Boost Mascara
Review: Essence Blooming Wings Eyeshadow Palette 01 Bloom Like A Butterfly
Mijn beauty favorieten van dit moment

4 reacties

  1. Wow! Mooi effect op de 2e foto. Deze mascara ga ik ook uitproberen binnenkort. Thanks voor deze review!

  2. ja heel erg mooi dankje voor het review ik heb ook nieuwe mascara nodig ik denk dat het deze word .

Reacties zijn gesloten.