Mijn beauty favorieten van dit moment

Geplaatst door

In dit artikel laat ik mijn beauty favorieten van dit moment zien. De voorbije weken heb ik veel nieuwe producten leren kennen en daar zitten een paar toppertjes bij die ik graag wil delen met jullie. Sommige producten zijn recent uitgebracht, sommige producten zijn al wat ouder, maar het zijn allemaal producten die ik heel graag gebruik. Lees mee!

beauty favorieten

Douglas Pink Nudes Mini Eyeshadow Palette

douglas pink nudes palette

Mijn favoriete oogschaduw palette van dit moment is de Douglas Pink Nudes mini eyeshadow palette. Deze mini palette bevat zes essentiële tinten uit de grote oogschaduw palette van Pink Nudes. Het zijn zowel matte als metallic tinten met prachtige gouden rosé-highlights. Zoals je kunt zien, gebruik ik vooral de kleuren ‘Tender’ en ‘Gentle’. ‘Tender’ is een matte kleur die ik over mijn gehele ooglid aanbreng. ‘Gentle’ breng ik op de buitenste hoek van mijn ooglid aan en daarna blend ik de kleuren mooi door elkaar. De palette bevat ook een spiegel en een kwast, wat ik zeker een pluspunt vind.

L’Oréal Paris Pro XXL Lift Mascara (review)

L’Oréal Paris Pro XXL Lift Mascara

Over de L’Oréal Paris Pro XXL Lift Mascara heeft gastblogger Tania een review geschreven. Niet alleen zij is er tevreden over, maar ik ook! De mascara bestaat uit twee verschillende borsteltjes die je wimpers liften, krullen én volume geven. Ik moet eerlijk zeggen dat ik wel nog steeds een wimperkruller gebruik alvorens ik deze mascara aanbreng. Ik heb korte, rechte wimpers van mezelf waardoor een wimperkruller onmisbaar blijft, maar dat is een kleine moeite. De combinatie van een wimperkruller en deze mascara geeft een prachtig resultaat. De mascara klontert trouwens niet en blijft de hele dag mooi zitten. 

Balea Natural Beauty Hydraterende Spray

balea natural beauty hydraterende spray

Deze hydraterende spray met biologisch hibiscusextract en kokosmelk voedt droog en broos haar en hydrateert zonder het te verzwaren. Ik gebruik deze spray na het wassen van mijn haar en ik vind hem heel fijn. De spray ruikt lekker naar kokos, hydrateert mijn haar en zorgt voor een mooie glans. Jammer dat de producten van Balea alleen in Nederlandse en Duitse winkels te koop zijn. Gelukkig kan ik ze bestellen via Duitsevoordeeldrogist.nl waar ik eens in de zoveel maanden een flinke bestelling doe.

NIVEA Straight Forming Spray 0% alcohol

nivea straight forming spray

Nog een haarproduct waar ik heel tevreden over ben: de NIVEA Straight Forming Spray met 0% alcohol. Deze spray zorgt voor glad en pluisvrij haar. De lichte olie droogt tot twee keer langzamer in vergelijking met standaard haarsprays mét alcohol, waardoor het je haar niet uitdroogt. De haarspray zorgt voor een goede fixatie en zorgt dat alle haartjes netjes op z’n plek blijven, zonder dat mijn haar plakkerig of stijf aanvoelt. 

Garnier SkinActive micellair water met hyaluronzuur en aloë vera

garnier micellair water hyaluronzuur aloë vera

Ik gebruik dagelijks micellair water om mijn gezicht te reinigen en make-up te verwijderen. Sinds kort heeft Garnier een nieuw micellair water uitgebracht, namelijk eentje met hyaluronzuur en aloë vera, en die wou ik graag testen. Aangezien dit micellair water in mijn lijstje met beauty favorieten staat, kan je al raden wat ik ervan vind. Ja, ik vind dit micellair water heel fijn! Het ruikt lekker fris en is heel prettig in gebruik. Ik heb geen last van een droog of trekkerig gevoel. 

Garnier SkinActive hydraterende dagcrème met hyaluronzuur en aloë vera

garnier hydraterende dagcrème hyaluronzuur aloë vera

garnier hydraterende dagcrème aloë vera hyaluronzuur

Uit dezelfde lijn gebruik ik een hydraterende dagcrème met hyaluronzuur en aloë vera. Ook dit product is heel fijn voor mijn droge huid. De dagcrème bevat 96% natuurlijke ingrediënten en ruikt lekker fris. De crème is niet te dik, smeert vlot uit en trekt snel in mijn huid. De crème laat geen vettig laagje achter waardoor ik snel mijn make-up kan aanbrengen. 

Shiseido Ginza Murasaki Eau De Parfum

shiseido ginza parfum murasaki

Afsluiten doe ik met mijn favoriete parfum van dit moment: Shiseido Ginza Murasaki eau de parfum. Ik had hier een staaltje van en ik was meteen verliefd op de geur! Het parfum bevat toetsen van paarse bloemen aangevuld met houtnoten, wat het perfecte evenwicht is tussen kracht en vrouwelijkheid. Het is een bloemige, fruitige en zoete geur aangevuld met sandelhout. De geur blijft de hele dag hangen en dat is zeker een pluspunt. Wanneer ik ’s ochtends parfum spray, ruik ik de geur ’s avonds nog steeds en dat komt niet vaak voor bij parfums. Ik geniet oprecht de héle dag van deze heerlijke geur en ik word er heel gelukkig van!

Basisnoten: sandelhout
Hartnoten: jasmijn, blauweregen en freesia
Topnoten: fuji-appel, granaatappel en viooltjes

Zo, dit zijn mijn beauty favorieten van dit moment. Ik vond het heel leuk om dit artikel te schrijven dus wellicht deel ik binnenkort nog eens een lijstje met favorieten. Welke producten gebruik jij graag op dit moment? 

Veel liefs,
Vanessa xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *