Review: Essence Blooming Wings Eyeshadow Palette 01 Bloom Like A Butterfly

Geplaatst door

Essence Blooming Wings – De laatste tijd gebruik ik weer meer en meer make-up en ik neem dan ook graag een kijkje naar de nieuwe producten die uitkomen. Vandaag heb ik een prachtig oogschaduwpalette uit de Essence Autumn 2022 collectie, namelijk het Essence Blooming Wings Eyeshadow Palette 01 Bloom Like A Butterfly. Benieuwd naar de prachtige palette? Lees dan snel verder.

Essence Blooming Wings Eyeshadow Palette 01 Bloom Like A Butterfly

Essence Blooming Wings Eyeshadow Palette 01 Bloom Like A Butterfly

Eerst en vooral hoe mooi is deze verpakking? De verpakking zelf is van stevig karton met een grote spiegel aan de binnenkant. Op de voorkant staat een mooie grote roze vlinder en bloemen en aan de binnenkant staan er kleine vlinders. Het palette sluit ook met een magneet.

Essence Blooming Wings Eyeshadow Palette

Het Essence Blooming Wings Eyeshadow Palette 01 Bloom Like A Butterfly bevat 18 verschillende tinten waaronder 10 matte kleuren, 2 gemarmerde glanzende kleurtjes, één geperste glitter en 5 standaard glanzende kleuren. Het bestaat uit een mix van roze, bruine en nude tinten die heel mooi bij elkaar passen. Je krijgt 18 g product, wat neerkomt op 1 g per oogschaduw.

essence bloom like a butterfly swatches

essence blooming wings swatches

essence blooming wings eyeshadow palette swatches

Zoals je op de foto’s kan zien, zijn de oogschaduwen goed gepigmenteerd. De textuur is ook heel leuk om mee te werken. Ze blenden allemaal heel mooi uit, vooral de glitters zijn als boter om aan te brengen. Die glitters zijn trouwens biologisch afbreekbaar. Met de combinatie van de kleuren en verschillende finishes kan je heel wat prachtige looks maken, zowel voor overdag als ’s avonds.

Zelf grijp ik meestal naar bruinere tinten voor neutrale looks, maar de roze tinten in dit palette zijn zo mooi dat ik nu meer varieer en de roze kleurtjes ook meer in dagelijkse looks gebruik. Ik ben heel tevreden over dit mooie palette en ga er zeker nog veel plezier aan hebben!

essence bloom like a butterfly

Het Blooming Wings Eyeshadow Palette 01 Bloom Like A Butterfly kost € 9,95 en is te koop bij Boozyshop. In deze webshop vind je trouwens de volledige Essence Autumn 2022 collectie. Zijn deze kleurtjes iets voor jullie?

Dit gastartikel is geschreven door Tania

Lees ook: Review: L’Oréal Paris Pro XXL Lift Mascara