Lush lanceert drie nieuwe geurkaarsen

Geplaatst door

Na het grote succes van de Snow Fairy-geurkaars uit de Kerstcollectie 2021 lanceert Lush nu drie nieuwe geurkaarsen. Zet jezelf in vuur en vlam met de populaire geuren van Orange Blossom, The Olive Branch en Sleepy! Met welke Lush-geur vul jij straks jouw kamer? 

lush geurkaarsen

Lush geurkaarsen

Voor deze nieuwe kaarsen worden ethisch ingekochte etherische oliën van hoge kwaliteit gebruikt die je ook in andere Lush-producten vindt. Lichtpuntje als de kaars is opgebrand: de matglazen pot is herbruikbaar en 100% recyclebaar. Elke geurkaars heeft een brandtijd van 12 tot 15 uur.

Lush-geurkaarsen hebben een basis van raapzaadwas, kokosolie, kokoswas en castorwas.  Dankzij deze natuurlijke wasbasis zijn alle Lush-geurkaarsen palmolie-, paraffine-, GMO- en soja-vrij én 100% vegan.

Neem een bad met je nieuwe vlam

Kaarsen zijn perfect om mee te ontspannen. Door je te focussen op een kaarsvlam kun je makkelijker in een meditatieve staat komen. Daarnaast kan een kaarsje aansteken de sfeer in je kamer veranderen, waardoor je je kalm en relaxed voelt.

“Bij Lush geloven we in lang baden bij kaarslicht. Daarom wilden we de perfecte geurkaarsen ontwikkelen die je aan je badroutine kunt toevoegen. Het was een uitdagend proces om een Lush-geur die we in parfums en bath bombs gebruiken ook in een kaars goed tot zijn recht te laten komen. Dit is onze eerste vaste collectie kaarsen en er zullen in de toekomst meer geuren aan worden toegevoegd.” – Gary Shears, Lush-productuitvinder.

lush orange blossom geurkaars

Lush Orange Blossom geurkaars

Prijs: €15 (75g)
Vegan

Geniet van een zonnige bloemengeur. De krachtige mix van oranjebloesem, neroli en sandelhout doet denken aan een geruststellende knuffel. Geef jezelf en je omgeving een positieve boost. De combinatie van citrus- en licht bloemige oliën zorgt voor een energieke geur. Frisse bergamot maakt je hoofd leeg, terwijl neroli een vredig en vrolijk gevoel oproept. Oranjebloesem absolue – een van de populairste ingrediënten in de parfumerie – heeft een opwekkende en kalmerende werking.

lush the olive branch geurkaars

Lush The Olive Branch geurkaars

Prijs: €15 (75g)
Vegan

Tijd voor een lichte opfrisser. Ontspan bij de geruststellende, houtachtige en citrusfrisse noten van bergamot, oranjebloesem en eikenmos. Perfect voor het parfumeren van je woon- of werkruimte. Zo kom je zeker vrolijk de dag door. Rozemarijn zou een zuiverende werking hebben op lucht en geest en wordt vaak gebruikt als middennoot in parfums. De blaadjes hebben in de zomer een hogere concentratie actieve ingrediënten en etherische olie. De oogst vindt dan ook plaats in heet, droog weer, na zonsopkomst, wanneer de dauw is verdampt.

lush sleepy geurkaars

Lush Sleepy geurkaars

Prijs: €15 (75g)
Vegan 

En relax… Kom volledig tot rust met de dromerige etherische oliën van lavendel en ylang ylang. Deze kaars met de iconische geur van Sleepy is de perfecte aanvulling op je ontspannende bad- en avondroutine. Rustgevende lavendelolie vult de ruimte om je zo in een meer ontspannen staat te brengen. Kalmerende ylang ylang-olie wordt gezien als een natuurlijk, geruststellend middel dankzij zijn zoete en bedwelmende geur.

De kaarsen zijn verkrijgbaar in alle Lush-winkels en online.

Persbericht

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: 

Dit is de Lush Valentijnscollectie 2023
Lush Stranger Things bath bombs (limited edition)
De Lush adventskalender 2022 is er!