Lush Stranger Things bath bombs (limited edition)

Geplaatst door

Lush Stranger Things – Vandaag, op vrijdag 2 december, lanceert Lush een limited edition Stranger Things badcadeau: The Hellfire Club Bathing Duo (€ 19). Dit bad-duo biedt fans de kans om exclusief handgemaakte bath bombs te bemachtigen die gebaseerd zijn op een paar van de populairste thema’s van het laatste Stranger Things-seizoen. Daarnaast bevat het cadeau twee verzamelbare speelkaarten die gebruikt kunnen worden in het Dungeons and Dragons-spel dat in de serie wordt gespeeld. 

lush stranger things

Lush Stranger Things – Lush D8 bath bomb

De ‘D8’ bath bomb is een 3D-replica van de achtzijdige dobbelstenen die door de Hellfire Club wordt gebruikt bij het spelen van Dungeons and Dragons, met nummers die verwijzen naar de show en Lush, zoals 11 – de naam van de hoofdpersoon ‘El’ met haar bovennatuurlijke krachten, en 29 – het adres van de allereerste winkel van Lush in Poole, Dorset in het Verenigd Koninkrijk.

Werp de D8 in je warme badwater om twee kleurrijke paden vrij te maken, terwijl golven van pepermunt vrijkomen die de geest aanscherpen en karakters versterken. Met de geur van Lush-fanfavoriet Intergalactic.

lush D8 bath bomb

lush D8

lush bath bomb D8

Lush Stranger Things – Lush The Rift bath bomb

‘The Rift’ is een gitzwarte bath bomb die lijkt te splijten en een furie van rood en oranje vuur onthult die onder de oppervlakte borrelt. De bath bomb heeft een pittige geur, verwarmende aroma’s en knettert, draait en popt in het water rond opbloeiende wereldredders in de aanloop naar de laatste serie, waarvan de opnames volgend jaar zullen beginnen. Het bad-duo bevat ook twee limited edition speelkaarten voor verzamelaars, ontworpen door Lush-medewerkers die Dungeons and Dragons spelen en in een echt spel kunnen worden gebruikt.

lush the rift

lush the rift bath bomb

the rift bath bomb lush

“We waren onder de indruk van de populariteit van het vierde seizoen van Stranger Things, dus we zijn erg enthousiast over deze lancering en hopen dat de community er net zo van geniet als wij. Als de uitvinders van de bath bomb zouden we graag willen dat deze samenwerking een moment van ontsnapping biedt met een badervaring vol plezier en verrassing. Als dingen strange voelen, is het helemaal niet gek om een ​​bad vol te laten lopen.” – Melody Morton, Concepts Creative Director bij Lush.

De Lush Stranger Things bath bombs zijn exclusief online verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook:

Dit is de Lush Valentijnscollectie 2023

Lush lanceert drie nieuwe geurkaarsen